Credite cu buletinul

Imprumutul rapid doar cu buletinul de la societati nebancare

Cel mai rapid credit bancar pentru nevoi personale se aproba pe loc - dar la sediul bancii, si banii se vireaza in general a doua zi. Adevaratul imprumut rapid doar cu buletinul se acorda de catre IFN-uri (societati financiare nebancare legale), cu cerere + aprobare online si virarea banilor pe card in maxim doua ore.

Scoti buletinul pe o masa si ii faci o poza cu telefonul. Poza astfel rezultata o incarci in formularul de cereri credit de la orice IFN, si gata - asa se solicita un imprumut doar cu buletinul. Dar la aceste credite cu buletinul se mai solicita si alte acte? In general, se mai cere si un extras de cont de unde aveti cardul personal. Extrasul il scoti fie din aplicatia de internet naking a bancii - daca ai asa ceva, sau pe email, daca rogi functionara bancii sa te ajute.

 

Cel mai ieftin imprumut urgent doar cu buletinul il vei gasi la cateva banci (ING, Banca Transilvania etc), dar pentru arobarea acestora tot trebuie indeplinite toate criteriile BNR (venituri legale, situtaie curata in Biroul de Credit). Diferenta este ca nu mai trebuie sa alergi tu cu actele. Din pacate, aceasta optiune - in cazul bancilor, este valabila doar in cazul in care esti angajat cu forme legale. Pentru orice alte forme de venituri, la aceste banci, tot va trebui sa aduci adeverinta de venit.

 

Imprumut doar cu buletinul pentru oricine, la dobanda fixa, rate egale si fara garantii. Imprumut urgent doar cu buletinul acordat in regim legal prin intermediul societatilor financiare nebancare.

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite nevoi personale

- imprumuturi pentru consum,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Credite bancare

Daca am aduna in fiecare an noutatile legate de domeniul finantarilor bancare si nebancare, am fi mereu in urma. In fiecare saptamana apare cate o noutate, cel putin o data pe luna notam un IFN nou, sau o promotie noua pentru imprumuturi rapide - atat bancare cat mai ales, nebancare. Creditele pentru nevoi personale revin puternic in atentia noastra datorita cresterii cererii, dobanzile fiind foarte jos, iar economia aratand semne puternice de relansare.

 

Imprumuturi rapide

Noutati si promotii pentru imprumuturi de consum si nevoi personale.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies