Credit rapid fara adeverinta

Imprumuturi de bani acordate cu verificare rapida online

Prin imprumut fara carte de munca trebuie sa intelegeti exact atat: poti obtine un credit doar daca aveti venituri legale, chiar daca acestea nu provin in urma unui contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga, pentru ca asta inseamna in realitate - contracte partiale, contracte pe perioade scurte, chirii, activitati independente, drepturi de autor sau alte forme.

Cea mai noua campanie de imprumuturi nebancare rapide - Mindi IFN, aduce si cea mai buna dobanda posibila pentru un asemenea credit pana la salariu. In primul rand, la primul contract poti obtine pana la 600 de lei fara dobanda. Nimic nou, deja sunt cel putin 6 IFN-uri care practica aceasta tehnica. Dar ce se intampla dupa aceea, daca aveti din nou nevoie de bani? La Mindi oferta este de imprumut rapid de pana al 1200 lei, cu dobanda de numai 204 lei (credit pe 30 de zile).

 

Vi se pare mult? Retineti, cost total 204 lei la Mindi. La Ferratum, aceeasi suma si aceeasi perioada, costul este de 464 lei (mai mult decat dublu). La Zaplo, 396 lei pentru acelasi lucru. Telecredit aplica un cost de 432 lei, ExtraSimplu la fel, tot 432 lei. Deci am inteles asta, la Mindi primul credit (maxim 600 lei) este gratis, iar de la al doilea, dobanda este jumatate din cat ar fi la aproape orice alt IFN.

 

Conditii de acordare: un pic mai dificile decat la competitori: se accepta si persoane care doresc imprumut fara carte de munca, dar trebuie sa aiba o forma de venit permanent, pe care sa o dovedeasca cu cel mai recent extras de cont bancar. Cum se accepta si cereri de la pensionari - mergand pana la persoane de 75 de ani, o alta dovada de venit este talonul de pensie. Dupa completarea online a cererii de imprumut, dupa preaprobare, vei fi invitat cu actele la cea mai apropiata sucursala Mindi cu actele. Daca totul este in regula, primesti banii imediat!

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personale



Pe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite nevoi personale

- imprumuturi pentru consum,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Credite bancare

Daca am aduna in fiecare an noutatile legate de domeniul finantarilor bancare si nebancare, am fi mereu in urma. In fiecare saptamana apare cate o noutate, cel putin o data pe luna notam un IFN nou, sau o promotie noua pentru imprumuturi rapide - atat bancare cat mai ales, nebancare. Creditele pentru nevoi personale revin puternic in atentia noastra datorita cresterii cererii, dobanzile fiind foarte jos, iar economia aratand semne puternice de relansare.

 

Imprumuturi rapide

Noutati si promotii pentru imprumuturi de consum si nevoi personale.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies