Credit rapid

Modalitati de a imprumuta bani fara dosar cu multe acte si adeverinte

Daca nu ai absolut niciun venit si nimic cu care sa poti garanta, sansele de a obtine un imprumut de bani sunt aproape zero. Daca ai venituri obtinute fara dovezi legale (munca la negru cu banii in mana), din pacate situatia ta va fi la fel.

Sunt atragatoare ofertele de imprumuturi bani fara acte, dar asta nu inseamna nici ca le obtii fara sa ai venituri, nici ca nu vei avea un contract legal - contractele online fara semnatura olografa avand aceeasi putere legala.

Ce inseamna sa obtii un imprumut de bani fara acte? Prin acest fara acte se intelege in mod obisnuit fara adeverinta de salariu. Fara adeverinta de salariu poate insemna ca ai un contract de munca, dar iti e greu sa mergi la angajator sau la sefi sa ceri acte. In cazul acesta, sunt chiar si banci care ofera credit rapid pentru nevoi personale fara carte de munca - verificand direct in baza de date de la fisc. Dar, din pacate cei mai multi dintre cei care cauta asemenea credite fara acte sunt de fapt in situatia de a nu avea niciun venit legal (fie nu lucreaza, fie lucreaza la negru). Ce pot face acesti oameni?

 

Sansele de a obtine creditare cand nu poti face dovada unui venit sunt foarte mici, chiar si la IFN-uri. Mai mult, chiar daca ai cu ce sa garantezi ipotecar (teren, imobil sau apartament), la banci este la fel de obligatoriu sa ai venituri - sa dovedesti ca iti vei putea plati ratele. Ce poti face? Cea mai la indemana soltie ramane casa de amanet.

 

Casele de amanet sunt, practic, singurele institutii financiare care ofera cu adevarat imprumuturi de bani fara acte. Dar trebuia sa lasati ceva in gaj. Daca intarziati cu plata, vi se percep dobanzi penalizatoare, iar daca nu achitati nici dupa o perioada de penalizare, ramaneti fara bunul respectiv. Nu este camatarie, nu este abuz, pur si simplu acesta este contractul, oriunde in lume si de cand lumea. De aceea este bine sa aveti grija ce lasati amanet, si ce suma imprumutati. Dar daca nu mai aveti ce face, trebuie sa stiti ca imprumut mai rapid si mai simplu nu exista, totul este pe loc, duci bunul, se evalueaza, semnezi un contract si pleci cu banii. Fara banci, fara acte doveditoare, doar un contact semnat pe loc, si ai banii in mana, sa iti rezolvi problemele.

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Credite bancare

Daca am aduna in fiecare an noutatile legate de domeniul finantarilor bancare si nebancare, am fi mereu in urma. In fiecare saptamana apare cate o noutate, cel putin o data pe luna notam un IFN nou, sau o promotie noua pentru imprumuturi rapide - atat bancare cat mai ales, nebancare. Creditele pentru nevoi personale revin puternic in atentia noastra datorita cresterii cererii, dobanzile fiind foarte jos, iar economia aratand semne puternice de relansare.

 

Imprumuturi rapide

Noutati si promotii pentru imprumuturi de consum si nevoi personale.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies