Imprumuturi urgente - noutati

Credite rapide pentru situatii grave sau neasteptate

Daca ai neaparat nevoie de bani poti apela la cateva oferte de credite urgente, insa tine seama de costuri. Creditele nebancare sunt mai scumpe decat cele bancare, imprumuturile fara garantii sunt mai scumpe decat cele ipotecare, iar cele mai scumpe sunt clar creditele urgente - imprumuturile rapide fara acte. Dar daca nevoia este urgenta si neasteptata, poti obtine acesti bani.

Cele mai importante credite urgente bancare sunt oferite de catre ING. Este din cate stim, singura institutie bancara la care poti obtine un credit si sa primesti banii in aceeasi zi. Dat fiind faptul ca acum verificarea in Biroul de Credit se face online in interval de secunde, iar veniturile salariale se pot vedea direct din baza de date a ANAF, orce banca care doreste ar putea sa aiba toate verificarile cacute in interval de cateva minute maxim, fiind de ajuns sa intrati intr-o filiala cu buletinul la dumneavoastra. Dar asta este valabil doar in cazul in care sunteti salariat. Pentru cei care au altfel de venituri, inclusiv pensionarii, procedurile sunt putin mai complexe.

 

De departe, cele mai sigure credite urgente sunt cele din sistemul nebancar. Sa nu confundam, nebancar nu inseamna nici ileal, nici nereglementat. Institutiile Financiare Nebancare (IFN) se afla, la fel ca si bancile, sub reglementarea legii si supervizarea permanenta a BNR. Din punctul de vedere al legii si al controlului, diferenta dintre banci si IFN-uri este ca bancile pot atrage bani de la populatie (conturi de economii, depozite, conturi curente etc). Din acest motiv, pentru a da o doza mai mare de siguranta clientilor care isi plaseaza banii la banci, BNR impune acestor institutii reguli foarte dure in materie de acordarea de credite. In esenta, banca foloseste banii depusi ca depozit sau economii, pentru a acorda credite. Daca multe credite se dovedesc neperformante, deponentii pot fi in risc sa isi piarda banii. IFN-urile in schimb folosesc exclusiv banii proprii (capital sau credite la randul lor). Cum tot ce risca sunt de fapt banii actionarilor, BNR nu considera necesare aceleasi reguli stricte de control al societatilor nebancare. De aici, simplu cum se vede, IFN-urile pot acorda mult mai lesne credite urgente - adica fara multe verificari.

 

Care sunt cele mai urgente imprumuturi de pe piata nebancara? Credius aproba in 60 de minute. In foarte multe centre comerciale gasesti deja lesne un birou Credius. Daca de exemplu gasesti mobila de dormitor pe care ti-o doreai, dar nu ai bani, ca oricum erai doar la plimbare, o vizita scurta pe hol la ghiseul Credius, cateva cuvinte, un formular simplu, si gata, mobila este a ta. La CreditFix poti avea banii in 2 ore. ExtraSimplu se limiteaza la a spune "in cateva ore", iar Mobilo Credit spune ca da aprobarea in maxim 30 de minute. Mozipo si Ferratum insa bat tot: fulger, poti avea banii in 15 minute! Hora Credit, in afara ca pare cel mai rapid IFN, promitand banii in 9 minute - cu adevarat si fara discutie un credit urgent, mai spune si ca aproba 9 din 10 cereri (o rarta de aprobare extraordinara, chiar si pentru domeniul nebancar). Vom urmari cu atentie oferta Hora Credit, mai ales ca acest IFN abia a implinit un an de activitate.

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Credite bancare

Daca am aduna in fiecare an noutatile legate de domeniul finantarilor bancare si nebancare, am fi mereu in urma. In fiecare saptamana apare cate o noutate, cel putin o data pe luna notam un IFN nou, sau o promotie noua pentru imprumuturi rapide - atat bancare cat mai ales, nebancare. Creditele pentru nevoi personale revin puternic in atentia noastra datorita cresterii cererii, dobanzile fiind foarte jos, iar economia aratand semne puternice de relansare.

 

Imprumuturi rapide

Noutati si promotii pentru imprumuturi de consum si nevoi personale.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies