Imprumut fara adeverinta

Credit urgent acordat fara adeverinta de salariat

In urma cu 20 de ani eram in plin scandal al creditelor nebancare acordate dar cu buletinul, acum institutiile nebancare se bat in oferte cu bancile - chiar cu cele mari, pe asemenea criterii. Avem banci care deja aproba si vireaza banii imprumutului in aceeasi zi, fara adeverinta de venit, fara contract de munca prezentat. La IFN-uri deja sunt oferte in care ti se vireaza banii in cont in 15 minute de la completarea online a cererii.

In scopul fluidizarii pietei imprumuturilor pentru nevoi personale, achizitii casnice sau consum, o mare parte dintre banci (pe langa IFN-uri, care o faceau de mult) au inceput sa acorde credite doar cu buletinul. Nu va lasati pacaliti insa de titulatura: veniturile vor fi verificate oricum, prin acces direct la baza de date a ANAF, doar ca nu veti mai pierde zile si zile alergand dupa acte si asteptand aprobarea.

 

In tara noastra buletinul de identitate (cartea de identitate, mai nou) este necesar pentru absolut orice operatiune financiara, dovedind atat cetatenia, cat mai ales rezidenta. Vestea buna insa este ca acest buletin incepe sa fie cam singurul document solicitat pentru obtinerea unui credit pentru nevoi personale, chiar si de la banci.

 

Credite urgente doar cu buletinul acordate acum si de catre banci, si de catre IFN-uri, fara clauze ascunse sau capcane. Credite doar cu buletinul pentru pensionari, angajati si pentru cei cu orice alte forme legale de venituri.

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Credite bancare

Daca am aduna in fiecare an noutatile legate de domeniul finantarilor bancare si nebancare, am fi mereu in urma. In fiecare saptamana apare cate o noutate, cel putin o data pe luna notam un IFN nou, sau o promotie noua pentru imprumuturi rapide - atat bancare cat mai ales, nebancare. Creditele pentru nevoi personale revin puternic in atentia noastra datorita cresterii cererii, dobanzile fiind foarte jos, iar economia aratand semne puternice de relansare.

 

Imprumuturi rapide

Noutati si promotii pentru imprumuturi de consum si nevoi personale.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies