Imprumut cu buletinul

Creite rapide acordate celor care nu lucreaza cu carte de munca

Vremea in care pentru orice credit trebuia sa aduceti contractul de munca, cartea de munca si adeverinta de salariu, a cam trecut. Motivul principal este informatizarea bazelor de date oficiale, in principal, si conectarea celor bancare la acestea.

Pentru aprobarea creditelor fara carte de munca se practica doua tehnici legale: bancile apeleaza online la situatiile personale de la ANAF, in timp ce IFN-urile solicita in general un extras de cont pe ultima luna incheiata.

Facem o paranteza inainte de subiectil principal, care va continua imediat: exista un singur tip de imprumut la care nu este necesar sa ai venituri dovedite: acela in care se prezinta o garantie lichida sau foarte usor lichidabila. Aici intra doar doua exemple: creditele tip amanet, si imprumuturile bancare cu garantie depozit bancar. Pentru orice alt tip sau forma de imprumut, un venit este obligatoriu.

Pentru persoanele fara contract de munca / fara carte de munca care au nevoie de un imprumut - bancar sau nebancar, se pot accepta urmatoarele tipuri de venituri in vederea obtinerii unui imprumut pentru nevoi personale:

1. Venituri complementare salariilor
- Indemnizatii de zbor obtinute de personalul navigant al companiilor aeriene
- Diurne obtinute de personal diplomatic sau angajatii in calitate de soferi / alte diurne cu caracter permanent
- Ore suplimentare / ore lucrate sambata si / sau duminica
- Sporuri fixe / variabile care nu sunt inscrise in Contractul de munca / Registrul de evidenta al salariatilor - REVISAL insa au caracter permanent
- Garzi / ture de noapte
- Venituri obtinute din comisioane / bonusuri din vanzari, bonusuri / prime de calitate, performanta / de productivitate in functie de specificul fiecarei activitati
2. Salariul si venituri complementare obtinute de cetateni romani/straini in strainatate
3. Indemnizatie de crestere a copilului
4. Pensii - privind limita de varsta si indemnizatii obtinute in baza unor legi speciale, anticipata, obtinute de la Casa de pensii cu caracter de permanenta obtinuta de cetatenii romani /straini in Romania / strainatate, pensii de invaliditate, de revolutionar, de urmas, pensii obtinute in baza legilor 49/1991 si 44/1994 privind veteranii de razboi
5. Renta viagera
6. Activitati independente - activitati comerciale (ex. Contracte prestari servicii, contracte / conventii civile - etc) - se solicita vechime de minim 3 luni prin actualul contract si minim 12 luni vechime totala in munca. Documente solicitate:
- Contract / Conventie de prestari servicii
- Adeverinta de venit pentru ultimele 3 luni
- Declaratia de inregistrare fiscal (Formular 070) / Declaratia privind impozitul retinut pe veniturile cu regim de retinere la sursa (Declaratia 205) / Decizie de impunere pentru plati anticipate cu titlu de impozit (Formular 260) / Alt document justificativ de la Administratia financiara
- Adeverinta detaliata de la angajator / platitor de venit pentru anul anterior pe 12 luni / Declaratia privind veniturile realizate in anul anterior (Formular 200) / Adeverinta de venit eliberata de Administratia Financiara
7. Venituri obtinute de persoane care practica profesii libere - pentru exercitarea cărora sunt necesare autorizaţii, licenţe, acreditări speciale sau sunt reglementate prin legi speciale: notari, avocaţi, medici, farmacişti, medici veterinari, experţi contabili, contabili autorizaţi, auditori financiari, arhitescti, designeri,consultanţi fiscali, traducători autorizaţi, practicieni în reorganizare şi lichidare, executori judecătoreşti, informaticieni, arhitecti
8. Venituri obtinute de persoane care practica profesii libere in sistem norma de venit - angajati in domeniul IT
9. Drepturi de autor
10. Contract de mandat sau agent asigurari sau comision
11. Indemnizatie de conducere sau cenzori
12. Contracte de management / indemnizatii obtinute de administratorii societatilor comerciale
13. Chirii
14. Venituri obtinute de personal tehnic navigant
15. Venituri obtinute de personal navigant conex - inclusiv angajati pe vase de croziera
Documente solicitate:
- Contracte de imbarcare sau alte forme de contracte asimilate acestora (daca in acestea nu se mentioneaza veniturile, se solicita si un alt document din partea angajatorului din care sa reiasa venitul realizat).
- Recomandare din partea angajatorului din care sa reiasa venitul incasat
- Contracte de imbarcare sau alte forme de contracte asimilate acestora, aferente anului anterior
16. Venituri din dividende
17. Venituri din dobanzi bonificate la depozite la termen
18. Burse de studii / postuniversitare / de merit / sociale

 

Prin imprumut fara carte de munca trebuie sa intelegeti exact atat: poti obtine un credit doar daca aveti venituri legale, chiar daca acestea nu provin in urma unui contract de munca pe perioada nedeterminata cu norma intreaga, pentru ca asta inseamna in realitate - contracte partiale, contracte pe perioade scurte, chirii, activitati independente, drepturi de autor sau alte forme.

 

Cea mai noua campanie de imprumuturi nebancare rapide - Mindi IFN, aduce si cea mai buna dobanda posibila pentru un asemenea credit pana la salariu. In primul rand, la primul contract poti obtine pana la 600 de lei fara dobanda. Nimic nou, deja sunt cel putin 6 IFN-uri care practica aceasta tehnica. Dar ce se intampla dupa aceea, daca aveti din nou nevoie de bani? La Mindi oferta este de imprumut rapid de pana al 1200 lei, cu dobanda de numai 204 lei (credit pe 30 de zile).

Vi se pare mult? Retineti, cost total 204 lei la Mindi. La Ferratum, aceeasi suma si aceeasi perioada, costul este de 464 lei (mai mult decat dublu). La Zaplo, 396 lei pentru acelasi lucru. Telecredit aplica un cost de 432 lei, ExtraSimplu la fel, tot 432 lei. Deci am inteles asta, la Mindi primul credit (maxim 600 lei) este gratis, iar de la al doilea, dobanda este jumatate din cat ar fi la aproape orice alt IFN.

Conditii de acordare: un pic mai dificile decat la competitori: se accepta si persoane care doresc imprumut fara carte de munca, dar trebuie sa aiba o forma de venit permanent, pe care sa o dovedeasca cu cel mai recent extras de cont bancar. Cum se accepta si cereri de la pensionari - mergand pana la persoane de 75 de ani, o alta dovada de venit este talonul de pensie. Dupa completarea online a cererii de imprumut, dupa preaprobare, vei fi invitat cu actele la cea mai apropiata sucursala Mindi cu actele. Daca totul este in regula, primesti banii imediat!

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Credite bancare

Daca am aduna in fiecare an noutatile legate de domeniul finantarilor bancare si nebancare, am fi mereu in urma. In fiecare saptamana apare cate o noutate, cel putin o data pe luna notam un IFN nou, sau o promotie noua pentru imprumuturi rapide - atat bancare cat mai ales, nebancare. Creditele pentru nevoi personale revin puternic in atentia noastra datorita cresterii cererii, dobanzile fiind foarte jos, iar economia aratand semne puternice de relansare.

 

Imprumuturi rapide

Noutati si promotii pentru imprumuturi de consum si nevoi personale.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies