Imprumut special

Creditul accesibil celor prinsi in Biroul de Credit

Cum poti scapa din Biroul de Credit, in cazul in care doresti un nou imprumut? Singura modalitate este dupa trecerea a 3 ani de la ultima abatere. Poti totusi obtine un credit pentru restantieri? Da, insa numai in sistemul institutiilor finaciare nebancare, deocamdata bancile deavand asemenea oferte. Poate orice restantier sa obtina un asemenea imprumut de bani? Nu: cei care mai au inca restante neonorate, sau care au avut abateri repetate si pentru perioade foarte lungi, vor fi respinsi orice ar fi.

Daca stiti ca in ultimii ani ati avut restante la plata ratelor unui imprumut, tentatia este sa cautati direct un credit restantieri. Desi nu exista aceasta denumire clar in ofertele societatilor de credit (bancare sau nebancare), oamenii in general asta cauta. Nu vrem sa va dam vesti proaste, si nici nu o facem daca sunteti atenti pana la capat, dar trebuie sa spunem: nu este chiar atat de simplu.

 

Ati avut (sau aveti inca) un credit, si candva ati intarziat cu plata ratelor. Va intrebati daca ati fost raportati in Biroul de Credit, daca cineva trebuia sa va anunte? Cu siguranta intarzierile la plata se raporteaza, atat de catre banci (mai ales), cat si de catre IFN-uri. Si nu, nicio asemenea institutie nu are obligatia sa va anunte, nici inainte, nici dupa. Dar cat de important este acest aspect? Mult mai important este sa va analizati singuri situatia, raspunzand la urmatoarele intrebari:
- intarzierile la plata ratelor s-au petrecut, macar o data, in ultimii patru ani, sau sunt mai vechi? Notati: daca in ultimii 4 ani nu ati avut absolut nicio intarziere, situatia dumneavoastra in Biroul de Credit este curata, acesta nu face publice inregistrari mai vechi;
- intarzierile din ultimii patru ani s-au intamplat sa depaseasca mai mult de 30 de zile? Daca da, si mai ales, daca au trecut si de 90 de zile, sansele de a fi eligibil pentru un credit restantieri sunt egale cu zero;
- mai aveti inca restante, sau acestea s-au petrecut in trecut, fiind rezolvate intre timp? Daca aveti chiar si acum rate neplatite, chiar si cu o zi de intarziere, curatati-va rapid situatia.

 

Mai este ceva ce puteti face, inainte de a completa o cerere de imprumut: verificati chiar dumneavoastra cum arata situatia in Biroul de Credit. Puteti solicita oricand situatia dumneavaoastra direct de la Biroul de Credit, insa o singura data in 12 luni aceasta se emite gratuit. Nu aveti de facut niciun drum, totul este simplu:
- descarcati de aici formularul Cerere situatie personala Biroul de Credite;
- scoateti cererea la imprimanta, completati-o citet, cu litere mari, si semnatura personala in clar;
- scanati - sau faceti poze de calitate la aceasta cerere completata rezultatul trebuie sa fie un fisier PDF;
- faceti un scan sau tot asa, foto de calitate, si la Cartea de Identitate;
- cererea in format pdf impreuna cu copia de pe buletin le trimiteti prin email la adresa situatie@birouldecredit.ro

 

In cel mai scurt timp veti primi situatia, tot pe email, si acolo veti vedea clar cum stati de fapt. Cel mai important va fi tabelul de pe pagia 2: Istoricul încadrării în categoriile de întârziere. Daca acel tabel este complet alb, inseamna ca sunteti curat ca lacrima, si sa mergeti oriunde - banca sau IFN. Daca tabelul are cel mult cateva note, dar numai verzi cu cifra 1 (adica datorii de cel mult 30 de zile), iar aceste semne sunt in anii din urma, nu foarte recent, puteti apela cu incredere la o solicitare de credit restantieri la societatile nebancare care ofera asa ceva.

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Credite bancare

Daca am aduna in fiecare an noutatile legate de domeniul finantarilor bancare si nebancare, am fi mereu in urma. In fiecare saptamana apare cate o noutate, cel putin o data pe luna notam un IFN nou, sau o promotie noua pentru imprumuturi rapide - atat bancare cat mai ales, nebancare. Creditele pentru nevoi personale revin puternic in atentia noastra datorita cresterii cererii, dobanzile fiind foarte jos, iar economia aratand semne puternice de relansare.

 

Imprumuturi rapide

Noutati si promotii pentru imprumuturi de consum si nevoi personale.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies