Lista IFN in judetul dumeavoastra

Lista IFN FondPro 2020: societati nebancare care ofera imprumuturi - IFN-uri in judetul dumneavoastra = adrese imprumuturi urgente la doi pasi distanta.

Oferim in aceasta pagina, dupa multa munca atenta de verificare, doua mari avantaje:

 • Lista IFN completa a tuturor societatilor nebancare inregistrate legal in Romania.
 • Verificarea autorizarii la BNR a fiecarei societati nebancare care ofera imprumuturi.

Structuram aceasta lista in doua sectiuni, in functie de numarul mediu de cereri de imprumuturi urgente la nivelul fiecarui judet:

 

IFN BUCURESTI

Recomandari IFN Bucuresti. Sedii si birouri institutii imprumuturi rapide IFN din municipiul Bucuresti. Cum cele mai multe societati nebancare au sediul principal in Bucuresti, aceasta este probabil lista cea mai cautata.

Pentru ca lista IFN la nivelul Bucuresti este mult prea lunga, am impartit-o in 6 parti, in functie de sectoarele Capitalei. Desi acest mod de impartire ajuta cu siguranta, pentru cei care locuiesc sau lucreaza "la granita" dintre doua sectoare, poate fi de folos si cautarea societalilor specializate in imprumuturi rapide si in sectorul vecin.

 

IMPRUMUTURI RAPIDE BACAU

Facilitare imprumuturi rapide Bacau. Puncte de lucru firme imprumuturi nebancare urgente autorizate la nivelul judetului Bacau.

 

IFN CLUJ

Prezentare IFN Cluj. Numere de telefon si adresa firme imprumuturi nebancare urgente avand sediul pe raza judetului Cluj.

 

IFN PITESTI

Indrumare IFN Pitesti. Sedii si birouri institutii credite urgente IFN din judetul Arges.

 

CREDIT RAPID CONSTANTA

Propuneri imprumut rapid IFN Constanta. Numere de telefon si adresa societati imprumuturi IFN urgente sigure autorizate la nivelul judetului Constanta.

 

IMPRUMUTURI RAPIDE IASI

Ghidare imprumuturi rapide Iasi. Date de contact institutii credite nebancare urgente in judetul Iasi.

 

CREDIT ARAD

Accesare credit Arad. Sedii si birouri institutii credite urgente serioase in toate localitatile din Arad.

 

IFN ORADEA

Prezentare IFN Oradea. Puncte de lucru firme credite nebancare urgente localizate in judetul Bihor.

 

IFN TIMISOARA

Consiliere IFN Timisoara. Sedii si birouri institutii credite nebancare urgente din judetul Timis.

 

CREDIT RAPID JUDETUL NEAMT

Facilitare credit rapid judetul Neamt. Adrese societati imprumuturi nebancare urgente in toate localitatile din Neamt.

 

IFN PLOIESTI

Prezentare IFN Ploiesti. Date de contact institutii imprumuturi nebancare urgente autorizate la nivelul judetului Prahova.

 

CREDIT RAPID SIBIU

Indrumare credit rapid Sibiu. Sedii si birouri institutii imprumuturi nebancare urgente avand sediul pe raza judetului Sibiu.

 

IFN BUZAU

Facilitare IFN Buzau. Adrese societati credite nebancare rapide autorizate la nivelul judetului Buzau.

 

IMPRUMUTURI RAPIDE GALATI

Recomandari imprumuturi rapide Galati. Puncte de lucru firme imprumuturi nebancare urgente localizate in judetul Galati.

 

IMPRUMUTURI BRASOV

Consiliere imprumuturi Brasov. Sedii si birouri institutii imprumuturi nebancare urgente in toate localitatile din Brasov.

 

IMPRUMUTURI RAPIDE VALCEA

Sfaturi imprumuturi rapide Valcea. Puncte de lucru firme imprumuturi urgente locale localizate in judetul Valcea.

 

IFN-uri si adrese

Continuam lista de mai sus - a judetelor cu cerere mare de credite nebancare, cu judetele "mai mici", dar nu mai putin importante:

 

IMPRUMUTURI RAPIDE BISTRITA

Propuneri imprumuturi rapide Bistrita. Date de contact institutii imprumuturi IFN facil cu autorizare BNR pentru judetul Bistrita.

 

IMPRUMUTURI RAPIDE FOCSANI

Prezentare imprumuturi rapide Focsani. Numere de telefon si adresa credite nebancare rapide avand sediul pe raza judetului Vrancea.

 

IMPRUMUTURI RAPIDE CRAIOVA

Consiliere imprumuturi rapide Craiova. Date de contact institutii imprumuturi nebancare urgente autorizate la nivelul judetului Dolj.

 

IMPRUMUTURI RAPIDE TG JIU

Facilitare imprumuturi rapide Tg Jiu. Adrese societati imprumuturi nebancare urgente avand sediul pe raza judetului Gorj.

 

OFERTE IMPRUMUT BAIA MARE

Recomandari oferte imprumut Baia Mare. Date de contact institutii credite urgente IFN cu autorizare BNR pentru judetul Maramures.

 

IMPRUMUT RAPID SUCEAVA

Facilitare imprumut rapid Suceava. Sedii si birouri institutii credite nebancare urgente in judetul Suceava.

 

CREDITE ALBA IULIA

Recomandari credite Alba Iulia. Adrese societati imprumuturi nebancare urgente avand sediul pe raza judetului Alba.

 

CREDITE BOTOSANI

Ghidare credite Botosani. Date de contact institutii imprumuturi nebancare urgente in judetul Botosani.

 

IMPRUMUT RAPID BRAILA

Propuneri imprumut rapid Braila. Numere de telefon si adresa firme credite nebancare urgente cu autorizare BNR pentru judetul Braila.

 

CREDIT RAPID TG MURES

Accesare credit rapid Tg Mures. Puncte de lucru firme credite nebancare urgente localizate in judetul Mures.

 

CREDITE VASLUI

Sfaturi credite Vaslui. Adrese societati imprumuturi rapide legale in judetul Vaslui.

 

CREDITE CALARASI

Prezentare credite Calarasi. Numere de telefon si adresa imprumuturi nebancare rapide in toate localitatile din Calarasi.

 

CREDITE CARAS-SEVERIN

Indrumari credite Caras-Severin. Adrese societati credite nebancare rapide in judetul Caras-Severin.

 

CREDITE COVASNA

Accesare credite Covasna. Puncte de lucru firme imprumuturi nebancare rapide in toate localitatile din Covasna.

 

CREDITE TARGOVISTE

Sfaturi credite Targoviste. Date de contact institutii credite nebancare rapide din judetul Dambovita.

 

CREDITE GIURGIU

Ghidare credite Giurgiu. Sedii si birouri institutii imprumuturi rapide IFN cu autorizare BNR pentru judetul Giurgiu.

 

CREDITE HARGHITA

Indrumare credite Harghita. Numere de telefon si adresa firme credite urgente IFN localizate in judetul Harghita.

 

CREDITE HUNEDOARA

Accesare credite Hunedoara. Numere de telefon si adresa societati imprumuturi nebancare urgente in toate localitatile din Hunedoara.

 

CREDITE IALOMITA

Propuneri credite Ialomita. Puncte de lucru firme credite nebancare rapide din judetul Ialomita.

 

CREDITE ILFOV

Sfaturi credite Ilfov. Adrese societati imprumuturi nebancare rapide localizate in judetul Ilfov.

 

CREDITE MEHEDINTI

Consiliere credite Mehedinti. Numere de telefon si adresa firme credite nebancare urgente avand sediul pe raza judetului Mehedinti.

 

CREDITE OLT

Indrumari credite Olt. Adrese societati credite nebancare urgente din judetul Olt.

 

CREDITE SALAJ

Propuneri credite Salaj. Date de contact institutii imprumuturi rapide IFN cu autorizare BNR pentru judetul Salaj.

 

CREDITE SATU MARE

Ghidare credite Satu Mare. Adrese societati imprumuturi nebancare rapide in judetul Satu Mare.

 

CREDITE TELEORMAN

Recomandari credite Teleorman. Date de contact institutii imprumuturi nebancare urgente cu autorizare BNR pentru judetul Teleorman.

 

CREDITE TULCEA

Accesare credite Tulcea. Puncte de lucru firme imprumuturi urgente IFN autorizate la nivelul judetului Tulcea.

 

Creditul rapid

Creditul de nevoi personale trebuie sa fie rapid, altfel rareori poate fi de folos

Arhiva:

Banking news: Dupa Volksbank, Banca Transilvania a terminat de incorporat si Bancpost: acum Bancpost si Volksbank nu mai exista.

Pe scurt:

 • Viva Credit: VIVA Credit IFN SA este prima companie din Romania specializata in Credite pana la salariu - imprumuturi rapide, oferite online, cu termen de rambursare de pana la 35 de zile. Misiunea Viva Credit este sa ofere o solutie rapida si convenabila pentru finantarea nevoilor dumneavoastra urgente;

 • Cetelem: Cetelem IFN SA este lider pe piata creditelor de consum din Romania, cu o cota in piata institutiilor financiare nebancare de 21,6%. Cetelem IFN SA este prezenta in peste 190 de localitati din intreaga tara, prin retele nationale sau parteneri locali si are peste 800 de angajati in peste 3200 de puncte de vanzare;

 • Provident: Provident Financial Romania este o institutie financiara nebancara, inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei si specializata in acordarea de imprumuturi de valoare mica, pe termen scurt. Provident are peste 700 de angajati si peste 3.500 de agenti, colaboratori independenti. Provident activeaza in peste 45 de orase, acoperind circa 80% din populatia urbana a tarii;

 • Patria Credit: Patria Credit este cea mai mare institutie nebancara de microfinantare din Romania, avand o experienta de peste 14 ani de acordarea creditelor pe piata locala. Patria Credit are ca obiect de activitate acordarea de credite pentru afaceri microintreprinderilor si companiilor mici, intreprinzatorilor individuali, producatorilor agricoli si persoanelor fizice;

 • iCredit: ICredit еste cel mai rapid credit de consum din Romania. Serviciul de creditare e simplu, convenabil, corect si transparent. Valoarea imprumutului la iCredit este cuprinsa intre 400 de lei si 4.000 de lei;

 • Ferratum: Ferratum, societate financiara nebancara internationala cu mare traditie, ofera in Romania cele mai rapide credite pentru nevoi personale, fara acte, fara garantii, fara vizite la sediu: completezi cererea online, primesti raspunsul prin SMS, mergi la orice unitate CEC Bank cu buletinul de identitate si ridici suma imprumutului;

 • Credius: Credius IFN, o alta prezenta mai recenta a unui grup financiar nebancar international, ofera credite rapide (doar cu buletinul, sau mai ieftine - cu adeverinta de salariu), atata in sistem clasic, ci si direct in magazine;

 • TBI Credit: TBI Credit sunt prezenti in Romania din 2003 si fac parte din grupul financiar olandez TBIF Financial Services BV, unul dintre principalii operatori ai pietei financiare din Europa Centrala si de Est. TBI Credit ofera servicii si credite pentru consum, achizitie de bunuri si carduri de credit;

 • Verida: SC Verida Credit IFN S.A. este o institutie financiara nebancara, infiintata in 2008 si specializata exclusiv in acordarea de credite ipotecare si imobiliare. Verida Credit detine un capital social de 9 milioane de Euro si este printre singurele IFN-uri din tara autorizate de Banca Nationala a Romaniei sa acorde credite ipotecare;

 • Simplu Credit: Simplu Credit este o societate de creditare ce propune servicii de consultanta financiara si oferte de credite pentru persoane fizice. Simplu Credit promite raspuns in 48 de ore de la data primirii documentatiei, credit de pana la 10 000 ron pe o perioada de pana la 36 luni;

 • IFN Extra Finance: Creditul Extra Simplu pentru nevoi personale de la IFN Extra Finance este cel mai nou produs specific nebancar de interes de pe piata imprumuturilor pentru persoane fizice (intre 100 si 2000 lei, maxim 60 de zile, dobanda fixa pe toata perioada imprumutului - 1%/zi la sold).

GDRP | T&C | Privacy | Cookies