Calcul rate:

Ruleaza analiza

Arhiva:

Banca Transilvania a incheiat procedura de incorporare a Volksbank - Volksbank Romania nu mai exista.

LEASING-ul

Principalele forme de leasing prezente in piata

Leasing-ul reprezinta o alternativa asemanatoare creditarii, diferentele fiind insa destul de clar definite. In principal, leasing-ul are un obiect foarte clar definit si identificat. Apoi, se pune problema proprietatii asupra bunului sau echipamentului, in cazul leasing-ului operational, spre exemplu, aceasta nefiind a "imprumutatului" decat la finalul contractului, daca achita si valoarea reziduala. Dar care este realitatea, care sunt detaliile, portitele si notitele ascunse?

Vom incerca astfel sa prezentam, pe de o parte, ofertele institutiilor financiare de credit (situatia generica), dar si in sens invers, vom merge la vanzatorii de echipamente si auto, sa vedem ce solutii de leasing pun acestia la dispozitie sau cel putin, recomanda:

 

 

Principalele companii de leasing:

 

UniCredit Leasing - 021-2007777; BCR Leasing - 0372-178871; Raiffeisen Leasing - 021-3653296; Porsche Leasing - 021-2082600; AFIN Leasing - 021-3182862; BRD Sogelease - 021-3014188; Transilvania Leasing - 0268-315172; Garanti Leasing - 0212321777; Tiriac Leasing - 021-2062600; Volksbank Leasing Romania - 021-2044444

 

Prin leasing (la baza - o tranzactie comerciala), contra unei rata de leasing platibile lunar (sau periodic), se transmite o parte a dreptului de folosinta al unui bun / echipament / imobil. Cel care asigra finantarea ramane proprietarul acestuia pana la finalizarea perioadei contractuale. Amortizarea se face la utilizator, conform legii si normelor contabile.dreptul de proprietate ramanand la societatea de leasing. Tipuri leasing: Leasing-ul direct, Leasing-ul financiar, Vanzare si leaseback.

 

Dar destul cu teoria. In subcategoriile din caseta de meniu aflata in stanga acestei pagini veti gasi, in general in ordinea vechimii, cele mai importante informatii legate de acest domeniu.

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Leasing sau credit?

Desi leasing-ul nu este o forma reala de credit de nevoi personale, foarte multi oameni l-au folosit in acest mod. Cum si de ce? Parerea noastra este ca principalul motiv a fost evaziunea fiscala, intr-o forma la care statul a inchis ochii din motive de "crestere economica". Care sunt adevaratul scop, modul corect de utilizare a leasing-ului, si ce va aduce nou anul 2019? Incercam sa detaliem in aceste pagini.

 

Finantare investitii

Desi nu este adresat in mod normal persoanelor fizice, leasing-ul este totusi o modalitate cunoscuta de creditare

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies