Sari la conținut

Cat de simplu este de accesat un credit? Exemple

Daca ai nevoie acum de un credit simplu, foarte simplu, foarte usor de solicitat si de obtinut, cu banii in cont in cel mai scurt timp, ai intrat unde trebuie: la ExtraSimplu

Cel mai simplu de obtinut un credit este atunci cand ai deja un cont deschis la institutia financiara la care ai ales sa apelezi. Pentru a va reaminti cum se deschide si utilizeaza un asemenea cont, recititi detaliile despre ExtraSimplu Contul Meu in pagina dedicata acestui capitol – dati click pe link si se va deschide un nou Tab, putand dupa aceea sa va intoarceti la acest tutorial si afla in continuare cum sa va faceti cat mai simplu procesul de obtinere a banilor de care aveti nevoie.

Cum folosesti ExtraSimplu Contul tau

ExtraSimplu Contul meu - un credit simpluDupa cum clar v-ati dat seama din paragraful de mai sus, creditul simplu la care ne referim aici este Extra Simplu, acest credit rapid nebancar deosebit de avantajos n anumite conditii. Dar sa nu uitam totusi ceva ce nu vom ezita niciodata sa reamintim: apeati la creditele nebancare doar cand celelalte optini vi s-au inchis: un imprumut bancar va fi aproape intotdeauna o optiune mult mai ieftina.

Sa revenim si sa clarificam o confuzie des intalnita: ExtraSimplu este un credit in cont, usor de obtinut din cont. Ce cont? Care cont? Simplu: banii imprumutati se vireaza de catre IFN Extra Finance in contul dumneavoastra bancar (contul de card, cu care faceti cumparaturile sau scoateti banii de la bancomat). Dar pentru a-l obtine trebuie sa faceti o cerere, iar aceasta cerere se face online. De unde? De pe site-ul ExtraSimplu, unde pentru a vi se putea procesa datele, trebuie sa deschideti un cont online – cam ca un cont de email, sau de facebook – adica datele personale sunt protejate, intrarea se face su user si parola.

Ce se mai poate face din contul personal de pe site-ul ExtraSimplu? In afara de depunerea unei cereri de credit simplu, se poate oricand verifica situatia financiara personala:

  • ce mai este de achitat, cand etc.
  • se pot obtine tot felul de beneficii suplimentare.

Dar o intrebare des pusa – se poate obtine un extra credit? Adica, daca aveti deja un credit nefinalizat, se mai poate obtine un altul? Raspunsul este nu, nu puteti avea doua credite in paralel, un credit simplu si un extra credit. Puteti insa solicita prelungirea termenului de rambursare la creditul existent.

Ce mai trebuie sa stiti? ExtraSimplu este un credit cu extras de cont – adica pentru a putea solicita un imprumut, pe langa o copie (foto sau scan) de pe buletinul de identitate, mai trebuie sa aveti un fisier (pdf sau scan/foto) cu extrasul de cont bancar pe ultima luna incheiata, de la banca unde primiti venitul lunar.

Variante alternative – credit simplu

In concluzie, daca aveti nevoie de un credit rapid si simplu, ExtraSimplu este un raspuns foarte bun, potrivit si la indemana. Nu putem compara aceasta oferta cu altele decat din punctul de vedere al vitezei si lejeritatii in aprobare si acordare. Altfel, ne gandim la carduri de credit nebancare – dureaza mult sa se obtina, pentru o diferenta mica de cost.

In cazul in care, din varii motive, nu va ajuta oferta ExtraSimplu, cum ar fi de pilda faptul ca aveti deja un cont la ei, mai puteti incerca o oferta foarte buna: Credit Rapid pana la Salariu.

Ne apropiem de final, as ca iata si cateva cuvinte despre ofertele alternative pe care le puteti accesa de la IFN Extra Finance – societatea nebancara care ofera creditele ExtraSimplu. In afara de acest credit rapid, societatea mai are in oferta: credite nevoi personale cu garantii ipotecare (atentie, doar daca acestea se afla in Bucuresti, Ilfov sau in judetul Constanta), imprumuturi pentru achizitii imobiliare (credite ipotecare), si pentru cei cu afaceri, credite pentru factoring si scontare.

Si la sfarsit de tot, trebuie sa ne facem datoria sa prezentam si eventualele dezavantaje ale creditelor rapide ExtraSimplu: momentan in oferta nu exista acel prim credit cu dobanda zero (asteptati insa promotiile, cu siguranta vor veni), durata de aprobare este mai mare decat la multe dintre IFN-uri (respectiv – 24 de ore), iar dobanza per ansamblu este intre cele mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului