Sari la conținut

Imprumut-urgent.ro devine interactiv: FondPro

Cu ceva vreme in urma, lansarea sectiunii de blog a FondPro ne-a dat sansa sa declaram: “De numai cateva saptamani, FondPro a implinit frumoasa varsta de 5 ani”. A mai trecut ceva timp, si in mai putin de 3 luni vom implini 8 ani. Opt ani de imprumut-urgent.ro – devenit un nume renumit al lumii informatiei si educatiei financiare, sub brand-ul FondPro.

Alta afirmatie facuta la momentul lansarii: “In tot acest timp am avut bucuria sa fim la dispozitia a 263664 vizitatori. Nu este un numar mare, comparativ cu marile site-uri de stiri, dar pentru un portal specializat ca al nostru – strict pe stiri si analize legate de creditele si imprumuturile bancare si nebancare, audienta este cat se poate de buna”.

Ce am facut de atunci? Aproape am dublat numarul vizitelor: total = 487,170. Nn stiu daca dumneavoastra vi se pare un numar mare, dar avem o certitudine: la un numar minim de cca 7000 de vizite lunar, pana la momentul efectiv al implinirii celor 8 ani de viata activa – pe care ii vom atinge pe 29-05-2020, vom fi atins jumatate de milion de vizite!

Cine suntem noi, FondPro?

imprumut-urgent.ro devine FondProOricat de mult ne-ar placea sa vorbim despre ce am facut pana acum, vom lasa faptele sa vorbeasca de la sine, si ne vom concentra pe viitor. Daca pana acum site-ul nostru a fost static, bazandu-se pe articole scrise si raspunsuri personale la intrebarile transmise prin formularul de contact, acum lansam Blogul FondPro.

Ce aduce nou acest blog? Vom continua sa pregatim si sa publicam articole in site-ul principal, iar aici vom da drumul la discutii. Fiecare vizitator va fi liber sa puna intrebari, sa dea raspunsuri cu opiniile personale sau cu experientele proprii, cititorii vor putea sa comunice intre ei, si toata lumea va putea sa comunice cu noi.

Ce teme prevedem a fi abordate pentru inceput? Sunt teme specifice, le vom aborda una cate una, si vom iesi din acest demers mai bine pregatiti, mai informati si mai educati.

Speram ca observati – nu ne place sa ne laudam. Munca noastra are impact direct asupra oamenilor, de aceea parerile sii feedback-ul acestora coteaza mai mult decat orice am crede noi despre noi insine, si chiar mai mult decat ar spune orice statistica.

Sectiuni principale in site

  • Credite bancare
  • Leasing
  • Carduri bancare si nebancare
  • Credite direct in magazin
  • Imprumuturi nebancare
  • Discutii, pareri si review-uri
  • Credite pentru romanii din strainatate
  • Credite online
  • Adrese locale institutii financiare nebancare
  • Case de ajutor reciproc

Se intampla sa ajungeti pe site-ul nostru, dar sa nu va incadrati in publicul tinta caruia ne adresa? Concret, pentru a avea acces la orice forma de credit in Romania, trebuie in primul rand sa fiti rezidenti in Romania. Nu sunteti? Atunci va recomandam sa treceti pe site-ul specializat Urgent Loans.

Ce intreaba cel mai des vizitatorii nostri?

Pentru ca lumea este in permanenta miscare, si schimbarea aduce teme noi de interes, sau face sa se disipeze interesul pentru alte teme mai vechi, ne vom uita impreuna la ce ne-a adus ultimul an. De fapt, ultimele 12 luni fix, nu anul anterior.

Cei mai multi oameni intreaba unde pot gasi cele mai ieftine credite. Aproape la fel de multi se intereseaza despre cat de mult ar dura sa faca rost de sumele de care considera ca au nevoie in regim de urgenta.

Parerile despre un credit sau despre o banca sunt iarasi printre temele de cel mai mare interes pentru cititorii nostri. De ce oare? Din lipsa deplinei increderi in reclamele produselor financiare, sau in corectitudinea prezentarii termenilor contractuali. Teama de clauze ascunse sau de costuri viitoare greu de banuit fac ca nevoia de a afla prin ce experiente au trecut cei de dinainte sa fie stringenta.

De ce noi suntem cea mai buna sursa pentru asa ceva? Pentru independenta noastra. Noi nu oferim decat informatie, nu suntem asociati sau afiliati niciunei societati, bancare, nebancare sau de consultanta si intermediere.

Planuri de viitor

Pe langa permanenta munca de aducere la zi a tuturor informatiilor furnizate, in fiecare an incercam sa aducem un proiect nou, un domeniu neacoperit inca. Anul trecut spre exemplu l-am dedicat unui subiect atat de interesant, cu detalii atat de utile, dar despre care nu spunea nimeni nimic: Creditele prin intermediul Caselor de ajutor reciproc.

Ce vom face in 2021 si in continuare? Noi ne gandim la multe, dar de ce sa nu ne bazam din nou pe dumneavoastra? Scrieti-ne in formularul de comentarii de la finalul acestei pagini: Ce subiect ati dori sa vedeti abordat in site?

Va multumim !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului