IMPRUMUTURI RAPIDE PENTRU NEVOIASI

Imprumut rapid chiar daca ai avut probleme in trecut

Daca ai facut greseala sa aduni intarzieri mai mari de 90 de zile, adio, n-o sa mai vezi bani decat daca pui semn mare, la amanet sau la camatari. Daca insa intarzierile au fost mai mari de 30 de zile, insa nu pana la 90.. mai merge. Nu la banca, asta e clar, dar la IFN se poate sa mai vezi ceva bani.

O sa te coste. Nimic nu e pe degeaba, si cu cat e mai mare riscul, cu atat mai grele vor fi conditiile. NU neaparat pentru ca ti se da tie un contract diferit de restul lumii.. dar pur si simplu, nu toate IFN-urile dau asemenea imprumuturi. Iar cele care o fac.. sunt alea mai scumpe.

 

Legea e lege si la IFN, dar e parca mai blanda decat la banca. Dar la fel, mai zic o data: nu e pe degeaba. Niciodata ieftin.

 

Daca insa esti la ananghie rau de tot, si nu mai vezi alta solutie, NU UITA: ai mai facut asta, si a iesit prost (altfel nu adunai intarzierile alea).

 

Creditele rapide negarantate, uneori in sume mai mici decat cele standard, se pot acorda si in 24 ore, in cazul in care documentatia depusa este completa si nu sunt solicitate informatii suplimentare referitoare la documentele depuse. Acest tip de credite se gasesc in portofoliul de produse al IFN-urilor sub denumirea de imprumuturi rapide.

Pentru a putea aplica la credite rapide va trebuia sa intrati pe site-ul unei societati nebancare sa completati niste formulare online sau sa sunati la un numar de telefon; puteti chiar sa trimiteti prin posta cererea de credit.

 

Broker-ul de credite este un intermediar care NU actioneaza in calitate de creditor - nu acorda imprumuturi. Brokerul prezinta consumatorilor oferta de creditare de la mai multe institutii financiare si ofera asistenta consumatorilor prin organizarea de activitati pregatitoare privind contractele de credit si intocmirea dosarelor de credit. In schimbul acestei activitati, brokerul este remunerat de catre banca sau IFN, remuneratia fiind egala cu un procent din suma creditului aprobat si transferat in contul debitorului. Brokerii de credite au tot interesul sa aduca institutiei financiare clienti buni platnici fiindca in toate contractele de colaborare comisionul de intermediere are si o componenta de calitate a portofoliului.

Rolul brokerilor de credit este de a ajuta consumatorii sa se informeze si sa ia cea mai buna decizie rapid privind creditul potrivit, in mod responsabil, in functie de propriile nevoi si posibilitati. Ocupandu-se de toate detaliile si alergatura, va ajuta sa obtineti unul din mult comentatele credite rapide doar cu buletinul, fara a avea insa costurile imense cu dobanzile.

Avantajele pe care le ofera un intermediar de credite rapide:

- Cunoaste toate ofertele institutiilor financiare care acorda credite;
- Intocmeste si depune dosarul de credit in numele dumneavoastra;
- De cele mai multe ori, serviciile lor sunt gratuite, deoarece institutia financiara le plateste un comision;
- De multe ori, persoanele care contracteaza un credit prin intermediul brokerilor nu platesc comisionul de analiza dosar, iar alte costuri sunt mai reduse;
- Ocupandu-se de adunarea actelor pentru dumneavoastra, nu va trebuie sa aduceti adeverinta de salariu sau alte acte - le aduna ei. Trebuie sa aveti doar buletinul.

 

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Imprumuturi rapide

IFN-urile cu cele mai avantajoase oferte anul acesta sunt: Viva Credit - promotie Dobanda ZERO, ExtraSimplu, MobiloCredit, Zaplo, Ferratum, Onnen, TeleCredit - zero% dobanda la primul imprumut, Viva Personal - creditul pentru nevoi personale pe termen lung de la Viva Credit. Cele mai usor de obtinut credite pentru nevoi personale de la banci sunt cele de la ING Bank, Idea Bank si Banca Transilvania. La IFN conteaza daca esti la primul imprumut: poti avea dobanda zero. La banca, avantajos este sa primesti salariul pe card la ei.

Imprumuturi nebancare

Cand completezi o cerere online de credit vrei cel mai mult sa afli cat poti obtine si cat va fi rata.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies