Imprumuturi rapide IFN

IFN-urile care ofera imprumuturi rapide fara acte, fara garantii, chiar si pentru restantieri

Aveti nevoie de bani urgent, si aveti probleme: solutia sunt imprumuturile nebancare rapide, multe dintre ele acordandu-se doar cu buletinul.

Cele mai multe dintre institutiile financiare nebancare care acorda asemenea credite permit depunerea online a cererii de imprumut, tot online depunandu-se si copia de pe buletinul de identitate, plus ce mai este nevoie (in general un extras de cont, pentru ca adeverinta de salariu nu este cazul).

Care sunt cele mai rentabile imprumuturi rapide, care dintre ele accepta la credit si restantierii din biroul de credit, si care sunt pasii de urmat? In cat timp puteti primi banii?

Am plecat la aceasta pagina de la descrierea credite rapide doar cu buletinul din paginile noastre, unde detalierea e face in mod concret oferta cu oferta.

 

Adevarul a fost si ramane insa unul clar: imprumuturi nebancare exista, rapide sunt, doar cu buletinul, poate, dar nici chiar asa. Cel putin nu la prima cerere de imprumut.

Toata lumea vorbeste despre imprumuturi nebancare, pana si publicatiile mari, Capital, Financiarul, Wall Street. Toti recunosc ca sunt rapide si facil acordate, toti spun ca sunt foarte scumpe, dar spune cineva ca a crescut rata datoriilor la IFN-uri? Ca s-ar putea sa ne creasca impozitele ca sa ajutam bancile?

Ca banca nationala trebuie sa ia bani de la FMi, ca sa scada dobanda de referinta, sa sustina leul, ca sa nu moara vreo banca? Uite ca nu. IFN-urile, asa cum sunt ele, scumpe, continua sa acorde imprumuturi nebancare, fara sa se planga, fara sa aiba sau sa creeze probleme. Iar lumea, din ce in ce mai multi, apeleaza deja cu incredere, si isi fac ce au de facut. Nu se cer garantii, nu iti ia nimeni casa daca intarzii la o rata. E adevarat, stau ei pe capul tau, sa nu intarzii, dar nu e mai bine si pentru tine? Ca doar nu iti iau vreun leu in plus fata de cat te-ai inteles, atata vreme cat platesti la timp, pana la urma.

Sunt aceste imprumuturi nebancare o solutie de viitor? Nu cred, nu in forma asta. Cred ca dupa ce se mai linisteste criza, o parte vor reveni la activitatile tipice nebancare, gen leasing, altele se vor (re)transforma in brokeri de credite, sau poate ca se vor uni sa se transforme in banci. de fapt multe din institutiile care acorda imprumuturi nebancare sunt de fapt divizii creata de catre banci, de la noi sau din alta parte.

Va uitati la tenis, la marile turnee, si vedeti pe toate terenurile reclama la marea banca BNP Paribas? Cetelem este o companie a lor. BRD-ul nostru are BRD Finance IFN (ii gasiti de pilda in oferta de rate de la Emag). Asa, majoritatea bancilor au deja cate un IFn ca sa acorde imprumuturi nebancare, altele decat cele de leasing sau credite in magazin.

De ce fac ele asta? Chiar daca BNR a inasprit regulile si pentru IFN-uri, tot e mult mai simplu pentru ele, decat pentru banci. In plus, si banii sunt parca mai multi, cand e vorba de imprumuturi rapide pentru populatie. Deci, toata lumea castiga, nu? Da, cat timp nu apar probleme mari, o alta criza sau altceva asemanator.

Tot mai multi dintre noi pot spune ca au apelat, macar o data, la aceste forme de credit: imprumuturi nebancare. Sau macar ca au intrat in legaturta cu un IFN pentru asa ceva. Ce este insa de remarcat, este cati romani care au apelat la un asemenea imprumut o data, au facut-o si a doua oara (cel putin). Chiar daca, pe de o parte, e un semn ca ne merge in general rau, e si un semn ca sistemuld e imprumuturi nebancare este unul solid, si din ce in ce mai de incredere.

Ca peste tot, e mai bine sa nu intrati pe prima usa care va iese in cale, ca niste fluturasi, intreband “Aici se dau imprumuturi nebancare? Vreau si eu !”. Nu, mai bine interesati-va serios, la cat mai multe, cititi ce spun oamenii, vedeti daca exista stiri care sa va puna pe ganduri.. uitati-va cine sunt actionarii, de unde vin ei.. De asta muncim si noi aici, sa aducem cat mai multe asemenea informatii. Speram ca va suntem cu adevarat de ajutor.

 

Caracteristicile creditelor rapide

Creditele rapide doar cu buletinul sunt scumpe, dar foarte bune atunci cand nevoia este mare iar graba si mai mare. Cand este dificil sa aduni toate actele necesare pentru un credit nebancar rapid, si ai nevoie urgenta de bani, asta poate fi solutia.

Creditele rapide doar cu buletinul se acorda in general in doua moduri: imprumuturi rapide fara multe acte, si cardurile de credit. Atentie la cardurile de credit: o data obtinute, este foarte usor sa pierdeti din vedere sumele cheltuite, si sa va indatorati mai mult decar era cazul.

 

In primul rand, la baza, imprumuturi rapide si credite rapide inseamna acelasi lucru: obtinerea unei sume de bani, in general fara garantii, pe perioade scurte, sume mici, dobanzi mari, si de la IFN (Institutii financiare nebancare).

In intelegerea obisnuita insa, prin credit se intelege mai repede ceva legat de banci, iar prin imprumut ceva mai simplu, mai apropiat.

Cred ca de tocmai de aceea mai toate IFN-urile care ofereau sau ofera credite rapide doar cu buletinul le numesc astfel, si nu imprumuturi rapide doar cu buletinul: ca sa para mai serioase, mai bancare. Sunt convins ca au departamente intregi de oameni care studiaza comportamentul consumatorului, ca angajeaza firme de consultanta pentru a face studii, deci probabil ca asta este ceea ce este mai bine pentru ele. Dar pentru dumneavoastra?

Eu cred ca majoritatea oamenilor stiu deja mai bine ca acum 6-7 ani ce inseamna un imprumut, un credit. Foarte multi oameni au apelat in trecut la aceste credite rapide doar cu buletinul. Chiar si eu am apelat candva la una dintre IFN-uri pentru un asemenea imprumut, si recunosc cinstit, la acel moment nu stiam daca apelez la o banca, la un magazin, sau la o firma de alt fel. Pur si simplu, reclama era atat de multa, iar preturile acceptabile, toata lumea lua credite din acestea, asa ca nici nu m-am temut vreo secunda ca ceva ar putea sa mearga prost. Si asa este, totul a fost in regula.

Citesc pe multe forumuri oameni care se plang de IFN-uri. Dar cand te uiti mai bine, si vezi ca injura o firma de credit pentru ca i-a raportat la biroul de credit pentru o intarziere de 4 luni a ratei.. intelegi cat de subiectivi sunt oamenii. Daca la creditul meu actual, cel bancar, pentru apartament, am intarziat 31 de zile, am ajuns in biroul de credit automat, iar daca as intarzia vreodata mai mult de 3 luni, chiar si cu o singura zi, m-ar cauta imediat executorul judecatoresc.

Deci povestile cu IFN-uri sunt mai mult povesti. De fapt, povestile cu FN-urile mari si cunoscute. Cele de scara de bloc.. nu ma bag sa discut.

Si revenim la tema: cu ce este diferit un credit rapid nebancar doar cu buletinul, de un imprumut rapid? Cu nimic. Sunt doar doua denumiri, la fel de corecte, pentru acelasi lucru.

Circula multe artcole in presa cum ca nu mai exista credite rapide doar cu buletinul. Gresit, exista chiar si mai multe, ca firme care acorda si tipuri de produse de creditare. Doar ca se acorda ceva mai putine imprumuturi. O data, asta se explica prin faptul ca a intervenit intre timp si concurenta bancilor, care au acordat si ele foarte multe imprumuturi usoare. Pe de alta parte, IFN-urile, astazi, au mai multe modalitati de a verifica clientii inainte de a le acorda imprumutul, chiar daca e vorba de un credit rapid doar cu buletinul. Cand semnati cererea de imprumut, semnati si ca sunteti de acord ca institutia financiara nebancara sa faca orice verificari considera de cuviinta. Si credeti-ma: se fac verificari.

Imprumuturile rapide doar cu buletinul sunt credite rapide acordate de catre institutiile financiare nebancare, catre populatie, cu minim de acte, inclusiv catre cei care au avut probleme la banci cu ratele, rapid, cu sume de bani relativ mici si pe perioade scurte de timp.

As mai apela astazi la credite rapide doar cu buletinul? Daca as fi in graba, si as avea nevoie mare de bani, urgent, desigur. Asa este, costa mai mult, dar nici sa stau cu saptamanile la mana vreunei banci nu ma ajuta. Imprumuturile rapide, mai ales cele care se acorda usor, doar cu buletinul, nu sunt pentru orice, ci trebuie luate cu grija, doar in situatii exceptionale, cand este grava nevoia.

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Imprumuturi rapide

IFN-urile cu cele mai avantajoase oferte anul acesta sunt: Viva Credit - promotie Dobanda ZERO, ExtraSimplu, MobiloCredit, Zaplo, Ferratum, Onnen, TeleCredit - zero% dobanda la primul imprumut, Viva Personal - creditul pentru nevoi personale pe termen lung de la Viva Credit. Cele mai usor de obtinut credite pentru nevoi personale de la banci sunt cele de la ING Bank, Idea Bank si Banca Transilvania. La IFN conteaza daca esti la primul imprumut: poti avea dobanda zero. La banca, avantajos este sa primesti salariul pe card la ei.

Imprumuturi nebancare

Cand completezi o cerere online de credit vrei cel mai mult sa afli cat poti obtine si cat va fi rata.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies