Imprumuturi rapide IFN

IFN-urile care ofera imprumuturi rapide fara acte, fara garantii, chiar si pentru restantieri

Aveti nevoie de bani urgent, si aveti probleme: solutia sunt imprumuturile nebancare rapide, multe dintre ele acordandu-se doar cu buletinul. Cele mai multe dintre institutiile financiare nebancare care acorda asemenea credite permit depunerea online a cererii de imprumut, tot online depunandu-se si copia de pe buletinul de identitate, plus ce mai este nevoie (in general un extras de cont, pentru ca adeverinta de salariu nu este cazul).

Care sunt cele mai rentabile imprumuturi rapide, care dintre ele accepta la credit si restantierii din biroul de credit, si care sunt pasii de urmat? In cat timp puteti primi banii?

Am plecat la aceasta pagina de la descrierea credite rapide doar cu buletinul din paginile noastre, unde detalierea e face in mod concret oferta cu oferta, dar si citind un articol bun pe Blogul Credite-IFN

 

Adevarul a fost si ramane insa unul clar: imprumuturi nebancare exista, rapide sunt, doar cu buletinul, poate, dar nici chiar asa. Cel putin nu la prima cerere de imprumut.

 

Toata lumea vorbeste despre imprumuturi nebancare, pana si publicatiile mari, Capital, Financiarul, Wall Street. Toti recunosc ca sunt rapide si facil acordate, toti spun ca sunt foarte scumpe, dar spune cineva ca a crescut rata datoriilor la IFN-uri? Ca s-ar putea sa ne creasca impozitele ca sa ajutam bancile? Ca banca nationala trebuie sa ia bani de la FMi, ca sa scada dobanda de referinta, sa sustina leul, ca sa nu moara vreo banca? Uite ca nu. IFN-urile, asa cum sunt ele, scumpe, continua sa acorde imprumuturi nebancare, fara sa se planga, fara sa aiba sau sa creeze probleme. Iar lumea, din ce in ce mai multi, apeleaza deja cu incredere, si isi fac ce au de facut. Nu se cer garantii, nu iti ia nimeni casa daca intarzii la o rata. E adevarat, stau ei pe capul tau, sa nu intarzii, dar nu e mai bine si pentru tine? Ca doar nu iti iau vreun leu in plus fata de cat te-ai inteles, atata vreme cat platesti la timp, pana la urma.

 

Sunt aceste imprumuturi nebancare o solutie de viitor? Nu cred, nu in forma asta. Cred ca dupa ce se mai linisteste criza, o parte vor reveni la activitatile tipice nebancare, gen leasing, altele se vor (re)transforma in brokeri de credite, sau poate ca se vor uni sa se transforme in banci. de fapt multe din institutiile care acorda imprumuturi nebancare sunt de fapt divizii creata de catre banci, de la noi sau din alta parte. Va uitati la tenis, la marile turnee, si vedeti pe toate terenurile reclama la marea banca BNP Paribas? Cetelem este o companie a lor. BRD-ul nostru are BRD Finance IFN (ii gasiti de pilda in oferta de rate de la Emag). Asa, majoritatea bancilor au deja cate un IFn ca sa acorde imprumuturi nebancare, altele decat cele de leasing sau credite in magazin.

 

De ce fac ele asta? Chiar daca BNR a inasprit regulile si pentru IFN-uri, tot e mult mai simplu pentru ele, decat pentru banci. In plus, si banii sunt parca mai multi, cand e vorba de imprumuturi rapide pentru populatie. Deci, toata lumea castiga, nu? Da, cat timp nu apar probleme mari, o alta criza sau altceva asemanator.

 

Tot mai multi dintre noi pot spune ca au apelat, macar o data, la aceste forme de credit: imprumuturi nebancare. Sau macar ca au intrat in legaturta cu un IFN pentru asa ceva. Ce este insa de remarcat, este cati romani care au apelat la un asemenea imprumut o data, au facut-o si a doua oara (cel putin). Chiar daca, pe de o parte, e un semn ca ne merge in general rau, e si un semn ca sistemuld e imprumuturi nebancare este unul solid, si din ce in ce mai de incredere. Insa, ca peste tot, e mai bine sa nu intrati pe prima usa care va iese in cale, ca niste fluturasi, intreband “Aici se dau imprumuturi nebancare? Vreau si eu !”. Nu, mai bine interesati-va serios, la cat mai multe, cititi ce spun oamenii, vedeti daca exista stiri care sa va puna pe ganduri.. uitati-va cine sunt actionarii, de unde vin ei.. De asta muncim si noi aici, sa aducem cat mai multe asemenea informatii. Speram ca va suntem cu adevarat de ajutor.

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite nevoi personale

- imprumuturi pentru consum,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Imprumuturi rapide

IFN-urile cu cele mai avantajoase oferte anul acesta sunt: Viva Credit - promotie Dobanda ZERO, ExtraSimplu, MobiloCredit, Zaplo, Ferratum, Onnen, TeleCredit - zero% dobanda la primul imprumut, Viva Personal - creditul pentru nevoi personale pe termen lung de la Viva Credit. Cele mai usor de obtinut credite pentru nevoi personale de la banci sunt cele de la ING Bank, Idea Bank si Banca Transilvania. La IFN conteaza daca esti la primul imprumut: poti avea dobanda zero. La banca, avantajos este sa primesti salariul pe card la ei.

Imprumuturi nebancare

Cand completezi o cerere online de credit vrei cel mai mult sa afli cat poti obtine si cat va fi rata.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies