Oferte imprumuturi urgente

Credite pana la salariu, imprumuturi pe termen scurt si achizitii in rate prin IFN, acordare rapida, online, fara acte sau garantii

Cele mai rapide oferte acum sunt imprumuturile nebancare acordate doar cu cel mult cu un extras de cont, practicate de catre din ce in ce mai multe IFN-uri (Credius, Ferratum, Extra Finance, TeleCredit, Simplu Credit, Viva Credit - vezi detaliile mai jos). Cei mai multi dintre voi aveti nevoie urgenta de bani si doriti un credit simplu, fara multe acte, fara garantii si mai ales fara alte cerinte din partea Institutiilor Financiare Nebancare.

Cum de acum si bancile acorda asemenea imprumuturi rapide doar cu buletinul? Noile reglementari si dezvoltarea informatica permit acum bancilor sa se lege la baza de date de la taxe si impozite, unde vad imediat daca incasezi lunar, constant venituri de natura salariala sau pensii - precum si cat castigi de fapt, net.

In enumerarea si descrierea ofertelor pe care le veti gasi ai jos am folosit analizele colaboratorilor nostri, carora le multumim pe aceasta cale si le dorim o activitate la fel de laborioasa si de corecta. Iata acum cele mai tari sase oferte de credite rapide doar cu buletinul / fara acte / fara adeverinta, asa cum sunt ele anuntate in anul curent:

 

Update Ianuarie 2019: Banci care acorda credite fara adeverinta:

Principalele banci care acorda deja imprumuturi in sistem nou, respectiv fara a se mai solicita adeverintele de venit, sunt ING Bank, Banca Transilvania, Banca Romaneasca, Raiffeisen, BRD, Patria Bank, Alpha Bank, BCR, Idea Bank si CEC Bank. La toate aceste banci se pot solicita credite (in general pentru nevoi personale) cu simpla prezentare la ghiseu cu cu un document de identitate, iar aprobarea se petrece in cel mult 24 de ore. Vom reveni cu adaugiri de cate ori o noua banca se alatura acestei liste.

Si acum, inapoi la lista clasica - interesanta in special pentru solicitantii de imprumuturi rapide care fie nu realizeaza venituri de tip salarial sau pensii, fie nu pot apela la banci din alte motive (credite mari deja contractate sau prezenta ca restantier in bazele de date ale biroului de credit):

1.TeleCredit IFN:

TeleCredit este un IFN - institutie financiara nebancara, care acorda imprumuturi in mod direct, fara intermediari. Creditele rapide TeleCredit au rata fixa, fara comisioane sau alte costuri ascunse. Dupa aprobarea creditului iti vireaza banii direct in cont. Cum documentele tale le incarci direct in aplicatie online, iar banii ii primesti direct pe card, inseamna ca nu ai de facut nici macar un drum! In cel mai scurt timp primesti raspunsul - pe email si prin SMS, iar un consultant TeleCredit te contacteaza rapid. Documentele (buletinul de identitate si extrasul de cont) se incarca online la aplicatia de credit, in care iti creezi un cont personal (ca cel de email), in care vezi oricand stadiul cererii tale, dobanzile, scadenta la rata (cand trebuie sa achiti).

2. Extra Simplu doar cu buletinul - oferta de la Extra Finance IFN:

Creditul Extra Simplu pune la dispozitie o oferta flexibila si rapida de imprumut. Se acorda credite fara garantii, de pana la 2000 lei in cateva ore, cu doar doua documente: o copie dupa buletinul de identitate si o copie dupa extrasul de cont. Aprobarea este imediata, iar banii sunt virati chiar in aceeasi zi in contul tau bancar. ExtraSimplu este o solutie rapida de a obtine un credit pana la salariu - perioada scurta si sume mici, pentru nevoi urgente.

3. Creditele cu sau fara adeverinta (la alegere, diferenta constand in rata dobanzii aplicate) prin Credius IFN:

Credius IFN se numara printre destul de putinele institutii nebancare care ofera credite fara acte - doar cu buletinul. De fapt, foarte important de retinut, ofera imprumuturi in ambele modalitati, si tin cont de diferenta: poti obtine creditul doar cu buletinul, la o anumita dobanda, sau poti aduce adeverinta de salariu - si dobanda se reduce la aproape jumatate! In ambele moduri, imprumutul se acorda la fel de rapid - in 60 de minute.

4. Cel mai cunoscut imprumut rapid pana la salariu - Viva Credit:

Pentru a contracta un credit rapid Viva trebuie sa ai: varsta peste 21 ani, un venit stabil din salariu, pensie sau PFA si un cont bancar sau un card. Care sunt documentele necesare? Copii in format electronic dupa buldetinul de identitate si un extras de cont bancar complet pe ultima luna. La cerere, alte documente care pot dovedi bonitatea ta. Pe scurt: este de ajuns sa ai buletinuul de identitate si un cont la orice banca.

Update suplimentar 2019: Viva a lansat un nou produs de creditare, unul revolutionar data fiind istoria companiei: Viva Personal - imprumut nebancar in rate lunare (DAE incepand de la 77%!)

5. Imprumutul fulger doar cu buletinul 100% online la Ferratum Money:

Conceptul de credit cu buletinul nu este nou in Romania, el functionand cu succes in urma cu cativa ani in cadrul ofertelor bancare. Acest mod de a obtine un credit presupune faptul ca nu ai nevoie de niciun alt document pentru a solicita un credit, in afara de buletin. In conceptul grupului Ferratum, creditul cu buletinul inseamna rapiditate, eficienta, comoditate. Pentru a obtine un imprumut rapid de la Ferratum nu trebuie decat sa intri link-ul de mai jos (atentie: varsta minima 24 ani, si o forma de venit), sa complezi formularul cu datele din buletin si vei afla imediat daca imprumutul este aprobat. Dupa ce completezi formularul si obtii aprobarea pentru imprumut, banii vor fi disponibili pentru tine in doar cateva ore lucratoare la orice sucursala CEC Bank din Romania.

6. Clasicul credit fara acte de la Simplu Credit IFN:

Simplu Credit - imprumuturi cu sume foarte mici, de pana la 500 de lei la primul credit, fara adeverinte sau garantii sau giranti si garanti - imprumutul pana la salariu perfect. Rapiditatea in acordarea banilor este atuu-ul esential al Simplu Credit, dar conteaza foarte mult si faptul ca acest IFN trateaza corect si transparent toate cererile de imprumut primite.

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Navigare rapida

- categorii, subcategorii, cele mai citite articole.

Bancar sau nebancar?

Creditul doar cu buletinul a ajuns la apogeu: acum il acorda in egala masura si bancile, si institutiile financiare nebancare (IFN). Dar fiti atenti: asta nu inseamna ca puteti obtine un imprumut daca nu ai venituri! Pur si simplu, bancile si IFN-urile pot accesa direct mai multe baze de date (ANAF, Revisal) pentru a verifica direct care va este situatia.

Tema zilei:

Acum este timpul investitiilor: creditele se obtin rapid si avantajos iar preturile sunt inca mici!

Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies