Comparatie imprumuturi rapide fara acte

Ofertele IFN-urilor care acorda credite rapide si pentru cei inscrisi in biroul de credit - fara adeverinta de salariu

Creditele rapide doar cu buletinul sunt scumpe, dar foarte bune atunci cand nevoia este mare iar graba si mai mare. Cand este dificil sa aduni toate actele necesare pentru un credit nebancar rapid, si ai nevoie urgenta de bani, asta poate fi solutia.

 

Creditele rapide doar cu buletinul se acorda in general in doua moduri: imprumuturi rapide fara multe acte, si cardurile de credit. Atentie la cardurile de credit: o data obtinute, este foarte usor sa pierdeti din vedere sumele cheltuite, si sa va indatorati mai mult decar era cazul.

Am scris cateva pagini pe aceasta tema in lunile trecute, de pilda Imprumuturi rapide doar cu buletinul - un articol in care se prezinta in linii mari cateva dintre principiile si detaliile specifice creditelor tip IFN (durata, acte necesare, acordare online, verificare restantieri, garantii, calcul rate, si Credite rapide doar cu buletinul.

 

Incerc acum sa facem o mica comparatie intre cele doua concepte.

 

In primul rand, la baza, imprumuturi rapide si credite rapide inseamna acelasi lucru: obtinerea unei sume de bani, in general fara garantii, pe perioade scurte, sume mici, dobanzi mari, si de la IFN (Institutii financiare nebancare).

 

In intelegerea obisnuita insa, prin credit se intelege mai repede ceva legat de banci, iar prin imprumut ceva mai simplu, mai apropiat.

 

Cred ca de tocmai de aceea mai toate IFN-urile care ofereau sau ofera credite rapide doar cu buletinul le numesc astfel, si nu imprumuturi rapide doar cu buletinul: ca sa para mai serioase, mai bancare. Sunt convins ca au departamente intregi de oameni care studiaza comportamentul consumatorului, ca angajeaza firme de consultanta pentru a face studii, deci probabil ca asta este ceea ce este mai bine pentru ele.

 

Dar pentru dumneavoastra?

 

Eu cred ca majoritatea oemilor stiu deja mai bine ca acum 6-7 ani ce inseamna un imprumut, un credit. Foarte multi oameni au apelat in trecut la aceste credite rapide doar cu buletinul. Chiar si eu am apelat candva la una dintre IFN-uri pentru un asemenea imprumut, si recunosc cinstit, la acel moment nu stiam daca apelez la o banca, la un magazin, sau la o firma de alt fel. Pur si simplu, reclama era atat de multa, iar preturile acceptabile, toata lumea lua credite din acestea, asa ca nici nu m-am temut vreo secunda ca ceva ar putea sa mearga prost. Si asa este, totul a fost in regula.

 

Citesc pe multe forumuri oameni care se plang de IFN-uri. Dar cand te uiti mai bine, si vezi ca injura o firma de credit pentru ca i-a raportat la biroul de credit pentru o intarziere de 4 luni a ratei.. intelegi cat de subiectivi sunt oamenii. Daca la creditul meu actual, cel bancar, pentru apartament, am intarziat 31 de zile, am ajuns in biroul de credit automat, iar daca as intarzia vreodata mai mult de 3 luni, chiar si cu o singura zi, m-ar cauta imediat executorul judecatoresc.

 

Deci povestile cu IFN-uri sunt mai mult povesti. De fapt, povestile cu FN-urile mari si cunoscute. Cele de scara de bloc.. nu ma bag sa discut.

 

Si revenim la tema: cu ce este diferit un credit rapid nebancar doar cu buletinul, de un imprumut rapid? Cu nimic. Sunt doar doua denumiri, la fel de corecte, pentru acelasi lucru.

 

Circula multe artcole in presa cum ca nu mai exista credite rapide doar cu buletinul. Gresit, exista chiar si mai multe, ca firme care acorda si tipuri de produse de creditare. Doar ca se acorda ceva mai putine imprumuturi. O data, asta se explica prin faptul ca a intervenit intre timp si concurenta bancilor, care au acordat si ele foarte multe imprumuturi usoare. Pe de alta parte, IFN-urile, astazi, au mai multe modalitati de a verifica clientii inainte de a le acorda imprumutul, chiar daca e vorba de un credit rapid doar cu buletinul. Cand semnati cererea de imprumut, semnati si ca sunteti de acord ca institutia financiara nebancara sa faca orice verificari considera de cuviinta. Si credeti-ma: se fac verificari.

 

Imprumuturile rapide doar cu buletinul sunt credite rapide acordate de catre institutiile financiare nebancare, catre populatie, cu minim de acte, inclusiv catre cei care au avut probleme la banci cu ratele, rapid, cu sume de bani relativ mici si pe perioade scurte de timp.

 

As mai apela astazi la credite rapide doar cu buletinul? Daca as fi in graba, si as avea nevoie mare de bani, urgent, desigur. Asa este, costa mai mult, dar nici sa stau cu saptamanile la mana vreunei banci nu ma ajuta. Imprumuturile rapide, mai ales cele care se acorda usor, doar cu buletinul, nu sunt pentru orice, ci trebuie luate cu grija, doar in situatii exceptionale, cand este grava nevoia.

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite nevoi personale

- imprumuturi pentru consum,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Imprumuturi rapide

IFN-urile cu cele mai avantajoase oferte anul acesta sunt: Viva Credit - promotie Dobanda ZERO, ExtraSimplu, MobiloCredit, Zaplo, Ferratum, Onnen, TeleCredit - zero% dobanda la primul imprumut, Viva Personal - creditul pentru nevoi personale pe termen lung de la Viva Credit. Cele mai usor de obtinut credite pentru nevoi personale de la banci sunt cele de la ING Bank, Idea Bank si Banca Transilvania. La IFN conteaza daca esti la primul imprumut: poti avea dobanda zero. La banca, avantajos este sa primesti salariul pe card la ei.

Imprumuturi nebancare

Cand completezi o cerere online de credit vrei cel mai mult sa afli cat poti obtine si cat va fi rata.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies