IMPRUMUTURI RAPIDE CREDIUS IFN

Credite acordate in 60 de minute, fara adeverinta de salariu sau garantii

Credius IFN, o institutie financiara are s-a dovedit serioasa, ofera credite nebancare aproape fara conditii: perioada de analiza a cererii este de maxim 60 de minute, singurele acte necesare cerute sunt cartea de identitate, si doar daca va este la indemana puteti aduce si o adeverinta de salariu. Adeverinta nu este obligatorie, dar daca o aveti, beneficiati de o dobanda mai mica, deci oricum ar fi, aveti de castigat.

Au inceput sa apara din ce in ce mai multe pareri despre Credius, insa pana acum nu am intalnit decat pareri bune, niciun nemultumit nu a iesti in fata. Ni se pare si normal, este cu adevarat deosebit sa poti primi atat de usor, si nici macar prea scump, un asemenea imprumut rapid, fara sa ai de alergat, de strans si plimbat acte, sau de adus garantii sau codebitori.

 

Contact Credius: E-mail: salut@credius.ro; Website Credius: ww.credius.ro; Telefon: +40 312 293 000

 

 

Imprumutul nebancar de la Credius poate avea o valoare de minim 400 lei, si maxim 25000 lei (aproximativ 5600 euro). Adica poti lua un credit destul de mic, cand ai doar un necaz rapid, fara sa fie nevoie de bani multi, dar poti solicita si un imprumut suficient de mare cat sa cumperi o masina buna la mana a doua. Ba daca ai un certificat rabla si te incadrezi la programul Prima Masina, cred ca poti sa iei si un Logan nou. Sau poate vrei sa renovezi si sa mobulezi un apartament, sunt bani destui. Dar oare Credius cere sa platesti ratele in perioada foarte scurta, ca alte IFN-uri? Nu. Perioadele de rambursare la credit sunt, la alegere, de 10 luni, 20 de luni, sau 30 de luni, adica un maxim de 2 ani si jumatate.

 

Atunci ne intrebam iarasi: oare dobanzile la imprumuturile rapide Credius sunt imense, cum sunt de obicei cele de la creditele acordate doar cu buletinul, sau la cele pana la salariu? Aici raspunsul este in principiu NU, dobanzile nu sunt imense, dar este totusi impartit in doua: una este dobanda cand iei bani cu imprumut de la Credius, fara adeerinta de venit (doar cu buletin), si alta este cand aduci totusi o adeverinta de salariu. De ce? Dobanda este alta. E normal, si riscul institutiei financiare este altul. Dar haideti sa vedem cu difera dobanzile si ratele lunare corespunzatoare:

 

Luam un imprumut rapid Credius de 25000 lei, pe 30 de luni (maxim si ca suma, si ca perioada). Nu aducem adeverinta de venit. Dobanda in cazul acesta este de 19% pe an. Rata lunara fa fi de: 1660,43 lei... sau, luam acelasi imprumut de 25000 lei tot pe 30 de luni, dar aducem adeverinta de salariu. Dobanda in cazul acesta este de doar 9% pe an. Rata lunara fa fi de: 1507,81 lei. Deci daca puteti furniza biroului Credius IFN o adeverinta de salariu, deja faceti o economie lunara de mai bine de un milion si jumatate in fiecare luna!

 

Un alt avantaj la imprumuturile Credius este modul de plata al ratelor. Fata de multe IFN-uri, care solicita plati saptamanale, Credius lucreaza ca o banca obisnuita, solicitand plata lunara a ratelor. In plus, va alegeti dumneavoastra data la care vreti sa faceti plata in fiecare luna.

 

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Navigare rapida

- categorii, subcategorii, cele mai citite articole.

Credite rapide

Am inceput anul aplicand pentru un credit doar cu buletinul… LA BANCA! Daca pana de curand asta era posibil doar la cateva IFN-uri, gata, este oficial: si bancile ofera imprumuturi rapide fara acte, doar cu buletinul. Creditele bancare pentru nevoi personale sunt avantajoase: sume mari, dobanzi mici, perioade lungi. Dar daca ai venit mic sau esti restantier, tot doar la IFN rezolvi.

Tips:

Completand online o cerere de credit la o banca sau la un IFN, nu iti asumi obligatia de a semna contractul.

Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies