IMPRUMUTURI NEBANCARE RAPIDE FARA ADEVERINTA

Cine poate de fapt sa obtina un credit prezentand doar cartea de identitate si semnad cererea?

Daca iei la studiat pe rand toate IFN-urile, vei descoperi ca singurii care nu spun ca ofera imprumuturi nebancare rapide cu buletinul sunt cei care ofera imprumuturi urgente, imprumuturi instant sau alte cuvinte care tot rapid si fara multe acte inseamna, adica online, fara vreun act prezentat fizic macar. Pe care sa le alegi?

Am pregatit in avans topul celor mai de interes 10 subiecte ale lunii august 2019 legate de creditele si imprumuturile urgente:

1. Credite urgente avantajoase
Esti adancit in probleme financiare?
Ai nevoie de bani si nu ai de unde sa faci rost? Esti prins in probleme financiare? Nu ai bani pentru a oferi cadouri celor dragi sau pentru diverse trebuinte? Acum poti sta linistit! Daca ai varsta cuprinsa intre 21 si 69 de ani , un venit de minim 270 de ron un domiciliu stabil poti obtine de la aproape orice IFN un credit urgent cuprins intre 500 si 3000 de ron, fara garantii materiale sau girant, cu rate fixe flexibile special concepute pentru fiecare, chiar daca ai fost refuzat de alte institutii financiare sau esti pe lista neagra a rauplatnicilor.


2. Imprumuturi urgente
Imprumuri urgente - creditul instant 2019
Creditul instant are ca destinatie satisfacerea unor nevoi urgente, personale, de familie sau de grup. Nu trebuie justificata destinatia creditului solicitat.

15.000 lei pe o perioada de pana la 9 luni.


3. Credit urgent la domiciliu
Ai nevoie de bani, rapid, dar nu poti pleca sau lipsi de acasa
Imprumuturile rapide la domiciliu se contracteaza prin deplasarea unui agent al institutiei la domiciliul clientului, la solicitarea acestuia. Imprumuturile se acorda rapid, in numerar, fara giranti sau garantii, iar rambursarea lor se face in rate saptamanale. Clientul nu trebuie sa se deplaseze la ghiseele creditorului pentru a achita ratele, reprezentantul va vizita saptamanal clientul direct la domiciliu. Exista si institutii de credit la domiciliu care ofera optiunea de plata prin depunerea banilor intr-un cont bancar.


4. Credite nebancare urgente cu buletinul 2019
Cine ofera imprumuturi nebancare? Cum, cu ce acte? Doar cu buletinul?
Cred ca asta este cea mai tare posibila: imprumuturi nebancare, rapide, doar cu buletinul. Mai trebuie sa fie si online, si e chiar varful. Normal ca nu are cum sa fie ieftina chestia, dar ce am vrea?


5. Imprumut nebancar urgent (2014)
Cat de rapid este un imprumut rapid nebancar?
Exemplu: "Pentru a solicita un imprumut de la Provident nu trebuie decat sa completezi formularul online si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp. Alternativ, ne poti contacta telefonic". Concluzii? Pare usor. Dar aveti grija la dobanzi: este scump. De asemenea, atentie mare: asemenea credite rareori se acorda pe termen mediu sau lung.


6. Bani urgent imprumut cu buletinul (2014)
Imprumutul rapid iCredit - acordat doar cu buletinul
iCredit еste cel mai simplu si mai rapid credit de consum din Romania. Oferta este simpla, convenabila, corecta si transparenta.

Pentru confortul dumneavoastra, consultantul de credit va va oferi asistenta gratuita pentru completarea cererii. Desi buletinul de identitate poate fi de ajuns la acordarea imprumutului, o copie a actului care face dovada venitului poate ajuta luarea unei decizii mult mai rapid.


7. Credit urgent doar cu buletinul
Copia dupa buletinul de identitate este singurul document obligatoriu
Chiar si printre IFN-uri, creditul doar cu buletinul este mai rar intalnit in 2019. Totusi, oferta iCredit ne-a atras in mod deosebit atentia


8. Credit nevoi urgent
Imprumuturi pentru reparatii, bunuri, tratamente, vacante si nevoi diverse
Imprumuturile de nevoi personale sunt destinate unor necesitati diverse:
- achziti autoturisme,
- reparatii locuinta,
- consum,
- studii,
- vacanta,
- tratamente medicale,
- reabilitare termica,


9. Imprumut nebancar urgent
Credite nebancare urgente. Bani obtinuti rapid.
Aproape toate societatile financiare nebancare au pe site-ul propriu formulare online de accesare a unui credit si calculatoare online, unde poti vedea ce suma poti accesa si ce rate vei avea de platit saptamanal sau lunar.
In ultima vreme, si bancile incep sa ofere asemenea facilitati.


10. Bani urgent fara garantii
Bani pentru reparatii, mobilier, cumparaturi, vacante sau orice altceva
Cu exceptia imprumuturilor pentru cumpararea unei locuinte, pentru aproape orie altceva puteti obtine bani imprumut fara sa fie nevoie de garantii. Se iau in calcul capacitatea dumneavoastra de a rambursa creditul (varsta, veniturile), si se poate stabili foarte repede ce suma puteti imprumuta, si pentru ce perioada.

(Sursa: http://www.creditare.fonduri-proiecte.ro/)

 

Provident

Trimite cerea pentru imprumutul nebancar intre 10 si 6 seara, luni-vineri, te suna ei intr-o ora. Cere rapid imprumut nebancar intre 500 si 3500 de lei (daca esti la primul imprumut). Fara giranti fara garantii. Daca doresti sa primesti urgent banii de care ai nevoie, atunci alege si serviciul optional de gestionare la domiciliu a creditului. Asa o sa primesti banii in mana, in maximum doua zile, la tine acasa. Nu ai nevoie de un cont bancar, iar ratele le dai tot de acasa.

 

Viva Credit

La prima afacere cu ei, astepti cateva ore. Dar dupa ce iti aproba imprumutul, si se fac hartiile, ai banii intr-o ora. Spre exemplu, daca aplici online la imprumutul nebancar, pana in ora 12 intr-o zi de lucru, ai sanse foarte mari sa primesti banii in aceeasi zi pe card sau in cont. Acordarea imprumutului este 100% online, nu trebuie sa te deplasezi la ei la sediu. » Mai multe informatii despre Viva Credit

 

Cetelem

Pune online cererea de imprumut nebancar rapid la C-net (Cetelem) si ai un raspuns pe loc. Poti imprumuta aproape oricat de multi bani (normal, la sume mari vor garantii), si plata ratelor la imprumut se poate face pe termen mai lung (6 - 60 luni).

 

TBI Credit

Pentru cererile de imprumut nebancar, TBI Credit asigura aprobare rapida, cu minim de documente, prin completarea unui formular online. Suma imprumutata poate fi intre 300 - 5000 euro sau echivalent in lei, iar perioada de rambursare este intre 6 luni si 5 ani.

 

Confident

Solicitarea de imprumut se face pe loc, in baza documentatiei complete, iar preavizarea se primeste in aceeasi zi. Se pot imprumuta pana la 15000 euro, fara documente justificative ale cheltuielilor pentru care ceri imprumutul nebancar.

 

RoCredit IFN

Imprumuturi nebancare pentru nevoi urgente. Nu trebuie justificat ce faci cu banii de imprumut. Poti sa iei 15000 lei pe cel mult 9 luni.

 

Easy Asset Management IFN (iCredit)

Primesti imprumuturi nebancare cu adevarat rapide: in termen de 24 de ore de la solicitare (daca esti eligibil).

 

 

Asa, am facut aici un mic rezumat. Daca vrei sa vezi mai multe despre fiecare in parte, pe partea de imprumuturi nebancare, plus adresele de internet unde sa poti depune o cerere online de imprumut, vezi sectiunea de articole similare (caseta din stanga paginii).


Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite nevoi personale

- imprumuturi pentru consum,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Imprumuturi rapide

IFN-urile cu cele mai avantajoase oferte anul acesta sunt: Viva Credit - promotie Dobanda ZERO, ExtraSimplu, MobiloCredit, Zaplo, Ferratum, Onnen, TeleCredit - zero% dobanda la primul imprumut, Viva Personal - creditul pentru nevoi personale pe termen lung de la Viva Credit. Cele mai usor de obtinut credite pentru nevoi personale de la banci sunt cele de la ING Bank, Idea Bank si Banca Transilvania. La IFN conteaza daca esti la primul imprumut: poti avea dobanda zero. La banca, avantajos este sa primesti salariul pe card la ei.

Imprumuturi nebancare

Cand completezi o cerere online de credit vrei cel mai mult sa afli cat poti obtine si cat va fi rata.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies