IMPRUMUTURI NEBANCARE RAPIDE FARA ADEVERINTA

Cine poate de fapt sa obtina un credit prezentand doar cartea de identitate si semnad cererea?

Daca iei la studiat pe rand toate IFN-urile, vei descoperi ca singurii care nu spun ca ofera imprumuturi nebancare rapide cu buletinul sunt cei care ofera imprumuturi urgente, imprumuturi instant sau alte cuvinte care tot rapid si fara multe acte inseamna.

Adica acum totul este online, fara vreun act prezentat fizic macar. Pe care sa le alegi?

Am pregatit in avans topul celor mai de interes 10 subiecte ale lunii august 2019 legate de creditele si imprumuturile urgente:

1. Credite urgente avantajoase
Esti adancit in probleme financiare?
Ai nevoie de bani si nu ai de unde sa faci rost? Esti prins in probleme financiare? Nu ai bani pentru a oferi cadouri celor dragi sau pentru diverse trebuinte? Acum poti sta linistit! Daca ai varsta cuprinsa intre 21 si 69 de ani , un venit de minim 270 de ron un domiciliu stabil poti obtine de la aproape orice IFN un credit urgent cuprins intre 500 si 3000 de ron, fara garantii materiale sau girant, cu rate fixe flexibile special concepute pentru fiecare, chiar daca ai fost refuzat de alte institutii financiare sau esti pe lista neagra a rauplatnicilor.

2. Imprumuturi urgente
Imprumuri urgente - creditul instant 2019
Creditul instant are ca destinatie satisfacerea unor nevoi urgente, personale, de familie sau de grup. Nu trebuie justificata destinatia creditului solicitat. 15.000 lei pe o perioada de pana la 9 luni.

3. Credit urgent la domiciliu
Ai nevoie de bani, rapid, dar nu poti pleca sau lipsi de acasa
Imprumuturile rapide la domiciliu se contracteaza prin deplasarea unui agent al institutiei la domiciliul clientului, la solicitarea acestuia. Imprumuturile se acorda rapid, in numerar, fara giranti sau garantii, iar rambursarea lor se face in rate saptamanale. Clientul nu trebuie sa se deplaseze la ghiseele creditorului pentru a achita ratele, reprezentantul va vizita saptamanal clientul direct la domiciliu. Exista si institutii de credit la domiciliu care ofera optiunea de plata prin depunerea banilor intr-un cont bancar.

4. Credite nebancare rapide doar cu buletinul 2019
Cine ofera imprumuturi nebancare? Cum, cu ce acte? Doar cu buletinul?
Cred ca asta este cea mai tare posibila: imprumuturi nebancare, rapide, doar cu buletinul. Mai trebuie sa fie si online, si e chiar varful. Normal ca nu are cum sa fie ieftina chestia, dar ce am vrea?

5. Imprumut nebancar urgent
Cat de rapid este un imprumut rapid nebancar?
Exemplu: "Pentru a solicita un imprumut de la Provident nu trebuie decat sa completezi formularul online si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp. Alternativ, ne poti contacta telefonic". Concluzii? Pare usor. Dar aveti grija la dobanzi: este scump. De asemenea, atentie mare: asemenea credite rareori se acorda pe termen mediu sau lung.

6. Bani urgent imprumut cu buletinul
Imprumutul rapid iCredit - acordat doar cu buletinul
iCredit еste cel mai simplu si mai rapid credit de consum din Romania. Oferta este simpla, convenabila, corecta si transparenta.

7. Credit urgent doar cu buletinul
Copia dupa buletinul de identitate este singurul document obligatoriu
Chiar si printre IFN-uri, creditul doar cu buletinul este mai rar intalnit in 2019. Totusi, oferta iCredit ne-a atras in mod deosebit atentia

8. Credit nevoi urgent
Imprumuturi pentru reparatii, bunuri, tratamente, vacante si nevoi diverse
Imprumuturile de nevoi personale sunt destinate unor necesitati diverse:
- achziti autoturisme,
- reparatii locuinta,
- consum,
- studii,
- vacanta,
- tratamente medicale,
- reabilitare termica,

9. Imprumut nebancar urgent
Credite nebancare urgente. Bani obtinuti rapid.
Aproape toate societatile financiare nebancare au pe site-ul propriu formulare online de accesare a unui credit si calculatoare online, unde poti vedea ce suma poti accesa si ce rate vei avea de platit saptamanal sau lunar. In ultima vreme, si bancile incep sa ofere asemenea facilitati.

10. Bani urgent fara garantii
Bani pentru reparatii, mobilier, cumparaturi, vacante sau orice altceva
Cu exceptia imprumuturilor pentru cumpararea unei locuinte, pentru aproape orie altceva puteti obtine bani imprumut fara sa fie nevoie de garantii. Se iau in calcul capacitatea dumneavoastra de a rambursa creditul (varsta, veniturile), si se poate stabili foarte repede ce suma puteti imprumuta, si pentru ce perioada. (Sursa: http://www.fonduri-proiecte.ro/).

 

Asa, am facut aici un mic rezumat. Daca vrei sa vezi mai multe despre fiecare in parte, pe partea de imprumuturi nebancare, plus adresele de internet unde sa poti depune o cerere online de imprumut, vezi sectiunea de articole similare.

Dar cum functioneaza de fapt aceste imprumuturi?

Scoti buletinul pe o masa si ii faci o poza cu telefonul. Poza astfel rezultata o incarci in formularul de cereri credit de la orice IFN, si gata - asa se solicita un imprumut doar cu buletinul. Dar la aceste credite cu buletinul se mai solicita si alte acte? In general, se mai cere si un extras de cont de unde aveti cardul personal. Extrasul il scoti fie din aplicatia de internet naking a bancii - daca ai asa ceva, sau pe email, daca rogi functionara bancii sa te ajute.

Cel mai ieftin imprumut urgent doar cu buletinul il vei gasi la cateva banci (ING, Banca Transilvania etc), dar pentru arobarea acestora tot trebuie indeplinite toate criteriile BNR (venituri legale, situtaie curata in Biroul de Credit). Diferenta este ca nu mai trebuie sa alergi tu cu actele. Din pacate, aceasta optiune - in cazul bancilor, este valabila doar in cazul in care esti angajat cu forme legale. Pentru orice alte forme de venituri, la aceste banci, tot va trebui sa aduci adeverinta de venit.

Imprumut doar cu buletinul pentru oricine, la dobanda fixa, rate egale si fara garantii. Imprumut urgent doar cu buletinul acordat in regim legal prin intermediul societatilor financiare nebancare.


Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Imprumuturi rapide

IFN-urile cu cele mai avantajoase oferte anul acesta sunt: Viva Credit - promotie Dobanda ZERO, ExtraSimplu, MobiloCredit, Zaplo, Ferratum, Onnen, TeleCredit - zero% dobanda la primul imprumut, Viva Personal - creditul pentru nevoi personale pe termen lung de la Viva Credit. Cele mai usor de obtinut credite pentru nevoi personale de la banci sunt cele de la ING Bank, Idea Bank si Banca Transilvania. La IFN conteaza daca esti la primul imprumut: poti avea dobanda zero. La banca, avantajos este sa primesti salariul pe card la ei.

Imprumuturi nebancare

Cand completezi o cerere online de credit vrei cel mai mult sa afli cat poti obtine si cat va fi rata.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies