IMPRUMUTURI NEBANCARE ONLINE

In 2019 tot mai multe IFN-uri acorda online imprumuturi online

Trebuie sa recunosc, daca nu stiu despre ce si despre cine este vorba, inca mi-e teama sa fac comenzi online. Cand o fac, ma feresc oricum sa dau numarul de telefon, sau adresa buna de email. Dar, cu timpul, fiind nevoit uneori, sau la risc de altele, am ajuns sa apelez din ce in ce mai des la aceasta optiune de a completa comenzile sau cererile de oferta online. Astfel, pas cu pas, am invatat ca se poate avea incredere in astfel de procedee.

 

Important insa, de fiecare data, este sa fii foarte atent: unde completezi asemenea cereri sau formulare, catre cine, ce date personale le dai? Si mai ales: intotdeauna intereseaza-te bine inainte sa o faci. Acum, sa vedem cum stau treburile cu imprumuturile nebancare online. Vei gasi mai jos cat de multe detalii am putut sa adun intr-o pagina, plus cate ceva despre ofertele celor mai cunoscute IFN care acorda imprumuturi nebancare online.

Cand completezi pe internet un formular cu datele tale, te intrebi cu ce te poti trezi. Daca e vorba doar sa iei o melodie, sau un joc, e ok, cel mult te umple de spam. Dar asta e cand te intreaba doar de nume si de email. Eu de pilda am o adresa de email anume pentru asa ceva.

 

Dar ce faci cand ai nevoie de treburi serioase, gen imprumuturi nebancare? Aici trebuie sa fii sigur ca nu e de joaca.

 

Bun. M-am interesat la Provident. Raspunsul este foarte clar:

 

“In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in Monitorul Oficial nr. 790 din data de 12 decembrie 2001, imi dau consimtamantul expres ca Provident sa prelucreze datele mele cu caracter personal, specificate anterior, in scopurile enuntate mai sus, si sa dezvaluie si sa transfere datele cu caracter personal in tara si/sau in strainatate altor entitati membre ale grupului de societati Provident, societatilor specializate in prelucrarea datelor cu caracter personal, furnizorilor de servicii romani si straini (cum ar fi in vederea tiparirii plicurilor si ordinelor postale de colectare a creantelor scadente datorate Provident), institutiilor de credit si altor institutii financiare care sunt partenere ale Provident. Provident are de asemenea dreptul sa dezvaluie datele mele cu caracter personal autoritatilor competente (cum ar fi Banca Nationala a Romaniei) precum si catre Biroul de Credit sau alte institutii similare. Prin prezenta, sunt de acord ca acest consimtamant sa fie valabil nelimitat in timp pentru toate datele cu caracter personal mentionate mai sus, precum si in ceea ce priveste orice alte date cu caracter personal similare furnizate Provident pe toata durata relatiei contractuale prezente si viitoare cu Provident si in legatura cu aceasta.”

 

Deci tratarea datelor personale la cererile online de imprumuturi nebancare se face in deplina siguranta si in conformitate cu Legea si cu reglemantarile BNR.

 

Formular imprumuturi nebancare online Provident 2019

 

Vezi ce simplu e? Aici mai sus e formularul de imprumuturi nebancare de la Provident. Nu cere nimeni buletinul, sau adresa de acasa, sau copii de pe acte. Tot ce vor este sa te poata contacta pentru a vedea detaliile.

 

In orice caz, nu te gandi sa le dai date false. Nu se stie cand mai ai nevoie de ei, si s-ar putea sa iti arate obrazul. Vrei mai multe informatii? Contacteaza Provident. Dar eu zic sa vezi cum se prezinta ofertele si la ceilalti.

 

Acum vedem formularul de la iCredit (compania IFN Easy Asset Management):

 

Formular imprumuturi nebancare online iCredit 2019

 

Daca era greu de crezut ca se pot cere mai usor niste imprumuturi nebancare decat cele online de la Provident, iata ca iCredit este. Fara casute de bifat, fara judet, fara adresa de email. Doar un numar de telefon, si numele, ca cel care suna sa stie cu cine sta de vorba. Deci si mai simplu decat la Provident. Daca vrei sa stai de vorba cu ei, un o vizita pe site, si gata

 

Oare la Cetelem este mai complicat?

 

Formular imprumuturi nebancare online Cetelem 2019

 

La prima vedere, la Cetelem e cam ca la imprumuturile nebancare online de la Provident, nu mai mult. Daca intram insa in detalii, o sa vedem ca acest formular este abia al doilea pas. La primul esti intrebat cati bani vrei pentru imprumut, la ce iti trebuie. Apoi vine acest formular online de contact pentru solicitantuld e imprumuturi nebancare, dupa care, deja treburi serioase: trebuie incarcate documentele. Pentru a aplica la imprumuturile nebancare rapide online de la Cetelem trebuie sa aveti scanate buletinul, adeverinta de venit, si, de la caz la caz, si alte documente. Daca vrei, afli mai multe chiar de la Cetelem.

 

Si ajungem la cele mai interesante imprumuturi nebancare online: cele de la Viva Credit. Formularul de imprumut nebancar online de la Viva e prea mare ca sa incapa in pagina asta. te intreaba de toate: nume, cnp, buletin, email, familie, proprietati, tip, cati bani va trebuie, la ce..

 

Formular imprumuturi nebancare online Viva Credit 2019

 

Acum, ca sa fiu sincer, mi se par cei mai corecti, pentru ca pana la urma toti te intreaba, doar ca mai tarziu, direct, cu consultantul. La Viva ai avantajul ca poti sa vezi intrebarile in liniste, sa cauti daca iti mai trebuie cate ceva. Oricum, sunt seriosi, si de multa vreme in bransa. De pilda, de la ei vine “Creditul pana la salariu”, au si marca intregistrata pe numele asta. Vrei sa vorbesti si cu ei? Poti sa ii vizitezi aici.

 

Am trecut prin cele mai importante IFN-uri, care servesc la nivel national. Altfel, in fiecare oras important se gasesc ifn-uri care acorda imprumuturi nebancare online. Mai sutn si altele care nu lucreaza online, dar au imprumuturi nebancare bune. Totul e sa stii ce vrei, sa vezi cat timp si dorinta de alergatura ai, si vei gasi cea mai buna solutie.

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Imprumuturi rapide

IFN-urile cu cele mai avantajoase oferte anul acesta sunt: Viva Credit - promotie Dobanda ZERO, ExtraSimplu, MobiloCredit, Zaplo, Ferratum, Onnen, TeleCredit - zero% dobanda la primul imprumut, Viva Personal - creditul pentru nevoi personale pe termen lung de la Viva Credit. Cele mai usor de obtinut credite pentru nevoi personale de la banci sunt cele de la ING Bank, Idea Bank si Banca Transilvania. La IFN conteaza daca esti la primul imprumut: poti avea dobanda zero. La banca, avantajos este sa primesti salariul pe card la ei.

Imprumuturi nebancare

Cand completezi o cerere online de credit vrei cel mai mult sa afli cat poti obtine si cat va fi rata.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies