CREDITARE CU VITEZA FULGERULUI LA FERRATUM

Completezi online cererea de imprumut si primesti raspuns in maxim 2 ore

Pentru a primi un imprumut rapid de la Ferratum IFN, tot ce trebuie sa faci este sa le transmiti o cerere. Daca esti la primul tau contract cu Ferratum, cererea se depune exclusiv online.

Atentie, singurele conditii cerute sunt sa ai un buletin de identitate, sa ai varsta de minim 24 de ani, si sa ai venituri lunare, de orice fel. Pentru a vedea cat ai putea obtine si cat este rata, poti intra de aici direct in aplicatia online a Ferratum Money.

Ferratum acorda imprumuturi rapide cu sume mici si medii (microcredite), pe perioade scurte de timp, pentru rezolvarea unor probleme in general urgente. Sumele variaza intre 200 si 1400 lei - microcreditul Ferratum (durata de 15, 30 sau 45 de zile) sau intre 1500 si 5000 de lei - varianta Ferratum in rate. Daca ati trecut fara probleme de primul imprumut la Ferratum, urmatoarele credite le veti obtine cu adevarat fulger - mult mai usor si chiar mai rapid, indiferent de ora, cu un simplu SMS, si puteti primi banii direct pe card.

 

Ideea de imprumut rapid doar cu buletinul nu este noua in Romania, activand cu succes in urma cu ceva ani in cadrul ofertelor institutiilor financiare. Acest mod de a obtine un credit presupune faptul ca nu ai nevoie de niciun alt document pentru a solicita un credit, in afara de buletin.
La Ferratum IFN, creditul cu buletinul inseamna rapiditate, eficienta, comoditate. Si dupa cum veti vedea, buletinul iti trebuie doar in doua locuri: mai intai la completarea cererii, tu singur, online, ca sa scrii corect datele de acolo (si sa te asiguri, NU UITA, ca ai cel putin 24 de ani, altfel nu te incadrezi), iar apoi cand mergi la CEC Bank sa iti iei banii de la ghiseu.

Dupa ce completezi formularul si obtii aprobarea pentru imprumut, banii vor fi disponibili pentru tine in doar cateva ore lucratoare la orice sucursala CEC Bank din Romania.

 

Ai nevoie urgenta, rapid, de un imprumut destul de mic, sau chiar de mai mult, pana in 15-20 de milioane? Ferratum te poate ajuta, tot ce iti trebuie e sa stai cateva minute in fata calculatorului, si sa fii foarte atent la urmatoarele:

- Sa ai cel putin 24 de ani IMPLINITI;

- Sa dai CORECT numarul de telefon (Orange, Vodafone, Telekom. Nu se accepta numere Digi);

- Numarul de telefon si adresa de email sa fie ALE TALE, personal;

- Sa fii sigur ca ai venituri pe care le poti dovedi (nu se cere adeverinta de salariu, dar asta nu inseamna ca poti sa declar ca ai castig de 10 lei pe luna, si sa te astepti sa primesti imprumutul);

- Sa fii sigur ca ai nevoie de acest credit, ca daca ti se aproba, il si iei, si ca iti poti permite sa il rambursezi (foloseste simulatorul de rate din aplicatia Ferratum.

 

Ai verificat, esti gata? Atunci poti incepe sa completezi cererea de credit.

ATENTIE: nu gresi numarul de telefon, sau datele personale, ca te poti trezi fie ca nu te pot contacta cei de la Ferratum ca sa iti confirme creditul, fie, mai rau, ca ti se aproba imprumutul, ajungi la ghiseu la CEC sa iei banii, si nu poti ca nu corespund datele din buletin. Deci mare atentie, atat.

In functie de momentul zilei in care apelezi la Ferratum, maxim doua ore lucratoare sunt de ajuns pentru a primi aprobarea si de a merge la CEC sa it iei banii. Practic depinzi de programul de lucru la CEC, in general de la 9 la 17, de luni pana vineri.

Mult mai simplu devine insa sa obtii banii imprumutului Ferratum de la al doilea credit incolo: nu iti mai trebuie nici internet, nici buletin macar! Ajunge sa trimiti un SMS, iar banii ti se vireaza daca doresti direct pe card.

Pentru a obtine un imprumut rapid de la Ferratum nu trebuie decat sa intri pe site, sa complezi formularul cu datele din buletin si vei afla imediat daca imprumutul este aprobat. Nu trebuie sa ai nicio adeverinta de salariu, nici macar scanata pe email.

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Credite rapide

Am inceput anul aplicand pentru un credit doar cu buletinul… LA BANCA! Daca pana de curand asta era posibil doar la cateva IFN-uri, gata, este oficial: si bancile ofera imprumuturi rapide fara acte, doar cu buletinul. Creditele bancare pentru nevoi personale sunt avantajoase: sume mari, dobanzi mici, perioade lungi. Dar daca ai venit mic sau esti restantier, tot doar la IFN rezolvi.

Tips:

Completand online o cerere de credit la o banca sau la un IFN, nu iti asumi obligatia de a semna contractul.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies