IMPRUMUTURI RAPIDE FARA ACTE

Imprumut rapid fara acte, bani imprumut fara multe documente

Pentru orice ban imprumutat, de la banca sau din alta parte, rapid sau nu, cu sau fara garantii, trebuie adus cel putin un act: buletinul de identitate. Fara cartea de identitate nu puteti nici macar plati o factura, asa ca luarea unui imprumut, mai ales unul rapid, nu poate face exceptie.

 

Insa... se poate cu MINIM de acte:

In primul rand, trebuie Cartea de identitate (e bine sa aveti si o copie, sau pentru imprumuturile rapide online - cele mai rapide, in general, o copie scanata).

 

Apoi, nu strica sa aveti la indemana o factura de utilitati, ceva mai recenta (nu mai veche de 3 luni), si, de preferat, una la care sa nu aveti restante.

 

Dovezi ale veniturilor... Desi multe dintre societatile care acorda imprumuturi rapide afirma ca nu solicita dovada de venit, de cele mai multe ori se ajunge oricum la o asemenea solicitare, chiar daca nu imediat.

 

In una din paginile din acest site prezentam oferta iCredit - cu adevarat un imprumut rapid fara acte. Mai putem sa amintim aici si companii ca Provident, Verida, Viva, Cetelem.

 

Dar cel mai bine este sa contactati direct aceste institutii, iar consultantii lor va vor ajuta cel mai bine.

Cautare specializata credite si imprumuturi:

Ma simt norocos

Imprumuturi rapide

IFN-urile cu cele mai avantajoase oferte in 2017 sunt:

 • Viva Credit - promotie Dobanda ZERO,
 • ExtraSimplu,
 • Zaplo,
 • Ferratum,
 • Onnen si
 • TeleCredit - zero% dobanda la primul imprumut,
 • iar cele mai usor de obtinut credite pentru nevoi personale de la banci sunt cele de la ING Bank, Idea Bank si Banca Transilvania. La IFN conteaza daca esti la primul imprumut: poti avea dobanda zero. La banca, avantajos este sa primesti salariul pe card la ei.

   

   

   

  Imprumuturi nebancare

  Cand completezi o cerere online de credit vrei cel mai mult sa afli cat poti obtine si cat va fi rata.

  Info financiar

  Doar cu buletinul?