Credit urgent IFN

Imprumutul rapid iCredit acordat doar cu buletinul

iCredit еste cel mai simplu si mai rapid credit de consum din Romania. Primiti banii in 24 de ore, direct la domiciliu sau la biroul iCredit, iar ratele sunt egale, cu dobanda fixa. Oferta este simpla, convenabila, corecta si transparenta, si o puteti afla fie online, fie telefonic.

Pentru confortul dumneavoastra, consultantul iCredit va poate oferi asistenta gratuita pentru completarea cererii. Desi buletinul de identitate poate fi de ajuns la acordarea imprumutului, o copie a actului care face dovada venitului poate ajuta luarea unei decizii mult mai rapid.

EASY ASSET MANAGEMENT IFN SA - cunoscuta sub denumirea comerciala de "iCredit", care ofera imprumuturi rapide doar cu buletinul, este o institutie financiara nebancara specializata in acordarea de imprumuturi rapide de nevoi personale cu valori intre 400 si 4000 lei. Aceste sume se acorda pentru perioade scurte de timp, respectiv intre 3 si 9 luni.

Rambursarea imprumutului se realizeaza in rate fixe - suma de bani imprumutata si dobanda, fara nimic in plus, direct de la domiciliul dumneavoastra.

 

Dobanda iCredit fata de alte IFN-uri

Daca va intereseaza cum sunt conditiile iCredit fata de alte IFN-uri, comparati dobanzile cu alte oferte de credit cu buletinul.

 

Suma de bani acordata pentru un imprumutul rapid doar cu buletinul este de 400 - 4000 de lei. Daca sunteti client nou si solicitati un imprumut pentru prima oara veti primi maxim 1200 de lei. Aceste imprumuturi rapide se acorda fara garantii ipotecare sau de alt tip. Rambursarea imprumutului se face in rate saptamanale sau lunare egale, incasate de consultantii de credit la domiciliul dumneavoastra, in conformitate cu prevederile contractuale.

Pentru acordarea unui imprumut rapid doar cu buletinul este necesara semnarea unui contract de imprumut.

 

Cum se achita ratele iCredit

Serviciul de colectare rate la domiciliu este foarte comod pentru majoritatea clientilor. Acest serviciu va ofera posibilitatea de a va concentra pe propriile probleme si de a nu pierde timp stand la cozi pentru plata ratelor.

In plus, acest lucru ofera reprezentantilor Easy Asset Management posibilitatea de a stabili legaturi cat mai stranse cu clientii, de a le intelege nevoile si problemele, pentru a-i deservi mai bine pe viitor. In timp, consultantii devin familiarizati cu clientii, stiu ce nevoi au acestia, ce sa le ofere si ce sa refuze.

 

Contact iCredit si documente necesare

iCreditImprumuturi rapide doar cu buletinul iCredt se acorda si celor carora li s-a respins anterior o cerere, dar numai daca s-a schimbat ceva semnificativ in situatia dumneavoastra (o noua sursa de venit, venituri suplimentare sau un nou serviciu cu salariul mai mare).

Tot ce trebuie sa faceti este sa sunati (*** vezi numarul de telefon) sau sa completati o cerere online. Daca alegeti varianta imprumutului rapid online, tot ce aveti de completat sunt cateva date foarte simple, cu nimic special: nume, prenume, numele parintilor si numarul de telefon. Trebuie sa pregatiti o copie dupa buletinul de identitate. E bine sa aveti totusi si un minim de documente pregatite, ca totul sa mearga mult mai rapid. Consultantul iCredit va va asista rapid si absolut gratuit la completarea cererii de imprumut.

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Navigare rapida

- categorii, subcategorii, cele mai citite articole.

Imprumuturi rapide

IFN-urile cu cele mai avantajoase oferte anul acesta sunt: Viva Credit - promotie Dobanda ZERO, ExtraSimplu, MobiloCredit, Zaplo, Ferratum, Onnen, TeleCredit - zero% dobanda la primul imprumut, Viva Personal - creditul pentru nevoi personale pe termen lung de la Viva Credit. Cele mai usor de obtinut credite pentru nevoi personale de la banci sunt cele de la ING Bank, Idea Bank si Banca Transilvania. La IFN conteaza daca esti la primul imprumut: poti avea dobanda zero. La banca, avantajos este sa primesti salariul pe card la ei.

Imprumuturi nebancare

Cand completezi o cerere online de credit vrei cel mai mult sa afli cat poti obtine si cat va fi rata.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies