IMPRUMUT NONBANCAR

IFN-uri, CAR-uri, case de amanet, camatari

Cand ai foarte mare nevoie de bani, si nu ai nici timp, nici o situatie care sa iti permita sa mergi la banca, te poti gandi la forme alternative de imprumut. In general, imprumuturilor acordate de catre IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) li se mai spune si "imprumuturi nebancare". Pe langa acestea, in categoria imprumuturilor non-bancare (care nu sunt acordate de catre banci) mai intra si casele de ajutor recipric, casele de amanet si chiar camatarii.

Despre IFN-uri gasiti foarte multe informatii in paginile acestui website.

 

Prezentam aici cateva informatii pe scurt despre celelalte categprii de imprumut non-bancar:

 

Casele de amanet - numite si "credit pe loc", cu o simpla garantie (aur, bunuri, obiecte). Ai nevoie doar de un act de identitate, fara alte documente suplimentare. Poti rambursa cand doresti si cum doresti : integral, doar comisionul sau in rate. Poti prelungi contractul ori de cate ori doresti – nu poti rambursa imprumutul la scadenta ? Nicio problema ! Trebuie sa achiti doar comisionul si sa prelungesti contractul pe orice perioada doresti!

 

Case de amanet cunoscute: Tezaur (amanet de lux, schimb valutar); Gold Amanet (servicii de amanet complete); AS Bijou Credit Expres; SwissGold etc.

 

CAR-urile (Case de Ajutor Reciproc) sunt asociatii de persoane fizice, care obtin venituri de natura salariala sau alte venituri permanente (pensii). Casa de ajutor reciproc este o institutie financiara nebancara, fara scop patrimonial, organizata in vederea sprijinirii si intrajutorarii financiare a membrilor asociati. De ce alegi o casa de ajutor reciproc? Pentru ca membrii se ajuta intre ei pentru rezolvarea unor probleme financiare. Pentru ca membrii participa la luarea deciziilor importante privind activitatea casei de ajutor reciproc. Pentru ca are grija de economiile acumulate de membri la fondurile sociale proprii prin bonificarea anuala in conditii avantajoase. Pentru ca este prezenta si raspunde prompt la solicitarile membrilor.

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Imprumuturi rapide

IFN-urile cu cele mai avantajoase oferte anul acesta sunt: Viva Credit - promotie Dobanda ZERO, ExtraSimplu, MobiloCredit, Zaplo, Ferratum, Onnen, TeleCredit - zero% dobanda la primul imprumut, Viva Personal - creditul pentru nevoi personale pe termen lung de la Viva Credit. Cele mai usor de obtinut credite pentru nevoi personale de la banci sunt cele de la ING Bank, Idea Bank si Banca Transilvania. La IFN conteaza daca esti la primul imprumut: poti avea dobanda zero. La banca, avantajos este sa primesti salariul pe card la ei.

Imprumuturi nebancare

Cand completezi o cerere online de credit vrei cel mai mult sa afli cat poti obtine si cat va fi rata.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies