IMPRUMUT NEVOI PERSONALE RBS

RBS transfera clientii persoane fizice catre Unicredit

RBS Bank Romania S.A. (RBS) a decis sa transfere catre UniCredit Tiriac Bank S.A. si UniCredit Consumer Financing IFN S.A. activitatea destinata clientilor persoane fizice reprezentata de creditele de uz personal (nevoi personale), creditele ipotecare pentru investitii imobiliare, precum si creditele de refinantare a unor astfel de credite, cardurile de credit, conturile curente si produsele si serviciile aferente privind depozitele, conturile de economii, cardurile de debit, creditele in descoperit de cont si serviciul iBanking, contractate de catre clientii care vor indeplini criteriile de eligibilitate agreate de catre RBS si Cumparatori pentru a fi transferati.

Dupa cum a anuntat public in martie 2012, RBS si-a revizuit strategia pentru a se concentra pe segmentul companiilor de top internationale si locale de dimensiuni mari, precum si asupra clientilor institutionali, oferindu-le produse competitive de tranzactii bancare si trezorerie. Ca rezultat al acestei strategii, s-au explorat optiuni pentru vanzarea sau iesirea din activitatile care nu se incadreaza in aceasta directie strategica, inclusiv din activitatile destinate clientilor persoane fizice. Aceasta tranzactie reprezinta un pas important in implementarea strategiei de restructurare a RBS in jurul activitatii sale principale.

 

Grupul UniCredit a reiterat in mod constant angajamentul fata de piata din Romania, strategia UniCredit Tiriac Bank ramanand una de crestere sustenabila pe toate segmentele principale de activitate. Segmentul de Retail este important pentru UniCredit Tiriac Bank, iar aceasta achizitie se potriveste bine strategiei sale de dezvoltare pe termen mediu si lung, urmand ca abordarea de banca europeana de top sa fie mentinuta pe piata romaneasca. UniCredit Tiriac Bank este parte a grupului UniCredit, cu reteaua cea mai extinsa din Europa Centrala si de Est, numarand peste 3.900 sucursale. De asemenea, in Romania, este una dintre principalele institutii financiare, deservind 591.000 de clienti, printr-o retea de 208 sucursale.

 

UniCredit ofera servicii specializate pe segmentul persoanelor fizice - imprumuturi nevoi personale:

- imprumutul pentru orice - UniCredit

- imprumutul pentru aranjamente / modernizari / dezvoltari;
- imprumutul de Nevoi Personale fara Ipoteca

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Nou la banci

Inca putin si trece anul, iar piata ofertelor de credite bancare si imprumuturi nebancare este deja matura si diversificata. Costurile creditelor, per total, au scazut semnificativ. Totusi, uneori suntem obligati sa apelam la solutii foarte scumpe, de ce? Singurele motive serioase pentru care ne putem gandi sa luam un imprumut cu dobanzi foarte mari sunt fie faptul ca ne trebuie banii ultra rapid, fie ca suntem in biroul de credit ca restantieri.

Imprumuturi rapide

Imprumuturi imobiliare, credite pentru nevoi personale cu sau fara ipoteca, la banci si la IFN.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies