IMPRUMUT NEVOI PERSONALE RAIFFEISEN BANK

Flexicredit Plus de la Raiffeisen. Fara explicatii. Fara complicatii

Ai nevoie de o suma de bani, de un imprumut rapid? OK! Nu e nevoie sa explici pentru ce. La Raiffeisen Bank deciziile iti sunt respectate. Special pentru tine a fost conceput Flexicredit Plus, imprumutul de nevoi personale garantat cu ipoteca, cu dobanzi promotionale de la 5,9% marja bancii + Euribor 6 luni.

 

Doresti detalii suplimentare despre aceasta oferta de credit nevoi personale?

Valuta: Lei, Euro.


Valoare: intre 5.000 si 150.000 Euro, sau echivalentul in Lei.

 

Perioada: intre 6 luni si 5 ani.

 

Garantie: ipoteca constituita in favoarea Raiffeisen Bank asupra unuia sau mai multor imobile aflate in proprietatea ta sau a unor terti.

 

Valoarea maxima finantata: pana la 75% din valoarea imobilelor aduse in garantie.

 

Asigurare: asigurarea imobilului/imobilelor, cesionata in favoarea Raiffeisen Bank.

 

 

Acceptarea unei game largi de venituri (salarii, pensii, venituri din chirii, venituri din activitati independente, etc.).

 

0% comision de administrare.

 

0% comision pentru plata anticipata

 

Oferta speciala de dobanda pentru clientii ce primesc salariul/pensia in cont la Raiffeisen Bank.

 

Posibilitatea de a opta pentru 3 luni de pauza la plata ratelor, oricand ai nevoie pe parcursul perioadei de creditare, incepand cu a saptea luna

 

Pentru a nu avea diferente intre data scadentei ratei si data incasarii salariului/pensiei poti solicita modificarea datei de plata a ratei in functie de data virarii salariului/pensiei inca de la prima rata.

 

Beneficiezi la cerere de serviciul gratuit Schimb Valutar Automat al ratei lunare. Ai un credit la Raiffeisen Bank in alta moneda decat cea in care iti incasezi salariul? Acum iti poti plati ratele fara sa mai ai grija schimbului valutar! Pentru ca acesta se face automat si gratuit, de catre Raiffeisen Bank.

 

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Navigare rapida

- categorii, subcategorii, cele mai citite articole.

Nou la banci

Inca putin si trece anul, iar piata ofertelor de credite bancare si imprumuturi nebancare este deja matura si diversificata. Costurile creditelor, per total, au scazut semnificativ. Totusi, uneori suntem obligati sa apelam la solutii foarte scumpe, de ce? Singurele motive serioase pentru care ne putem gandi sa luam un imprumut cu dobanzi foarte mari sunt fie faptul ca ne trebuie banii ultra rapid, fie ca suntem in biroul de credit ca restantieri.

Imprumuturi rapide

Imprumuturi imobiliare, credite pentru nevoi personale cu sau fara ipoteca, la banci si la IFN.

Intrebari frecvente

GDRP | T&C | Privacy | Cookies