IMPRUMUT NEVOI PERSONALE ING

ING Personal - Imprumut de nevoi personale in lei

Nunta mult visata, mobila noua, televizorul LCD, motocicleta sau un super concediu. Orice vis ai avea este indeplinit prompt de creditul rapid ING Personal. Fara avans si o roaba de acte, creditul de nevoi personale ING Personal iti aduce banii cu care sa-ti cumperi absolut tot ce-ti trece prin cap, fie ca e mobila, termopane sau o masina mai mare.


Dobanda aplicata creditelor de nevoi personale este fixa pe toata perioada de creditare. Poti obtine o dobanda chiar ma buna daca inchei o asigurare de viata de grup emisa de ING Asigurari de Viata S.A. si alegi sa iti incasezi salariul intr-un cont ING Bank sau esti deja client ING Bank de minim 1 an.

Dobanda acestui imprumut porneste de la 9% pe an, fixa pe toata perioada creditului, daca incasezi salariul intr-un cont ING si inchei asigurare de viata de grup. Dupa adaugarea comisioanelor de analiza dosar, administrare si asigurarea, se ajunge la o dobanda anuala efectiva (DAE) incepand de la 10,48% pe an.

 

Ai o dobanda mai mica decat dobanda standard daca inchei asigurare de viata de grup si:

- primestii salariul la ING Bank, sau
- iei creditul pe o perioada mai scurta, intre unul si maxim 3 ani, sau
- esti clientul ING Bank de cel putin un an

 

Comisioane percepute de banca:

- 0 lei taxe pentru deschiderea si administrarea contului curent in lei cu card atasat ING Card complet, pachet ce se deschide pentru acordarea creditului

- 105 lei comision de analiza dosar (se percepe doar in cazul acordarii creditului)
- 1% din valoarea creditului comision de administrare credit (se plateste o singura data, in momentul acordarii creditului)
- Comision de rambursare anticipata: 0,5% sau respectiv 1% din creditul rambursat anticipat, daca perioada de timp ramasa din credit este mai mica, respectiv mai mare de 1 an


Cat poti imprumuta:

- Suma maxima: 90000 lei
- Suma minima: 2000 lei

 

Venit minim acceptat: 800 lei, fie cu adeverinta de salariu, fie cu alte venituri, atat timp cat sunt legale, dovedble cu acte, permanente si sigure (drepturi de autor, chirii etc).

 

Co-debitor

Poti aplica impreuna cu o alta persoana pentru credit: sot/sotie, mama / tata, fiu / fiica, frate / sora, matusa / unchi (frate / sora a parintilor), nepoata / nepot (de unchi), iubit/iubita, bunica/bunic, nepoata/nepot (fiica/fiul copilului). Co-debitorul trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii de eligibilitate: varsta, vechime in munca, vechime la actualul angajator, tip de venit.

 

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Navigare rapida

- categorii, subcategorii, cele mai citite articole.

Nou la banci

Inca putin si trece anul, iar piata ofertelor de credite bancare si imprumuturi nebancare este deja matura si diversificata. Costurile creditelor, per total, au scazut semnificativ. Totusi, uneori suntem obligati sa apelam la solutii foarte scumpe, de ce? Singurele motive serioase pentru care ne putem gandi sa luam un imprumut cu dobanzi foarte mari sunt fie faptul ca ne trebuie banii ultra rapid, fie ca suntem in biroul de credit ca restantieri.

Imprumuturi rapide

Imprumuturi imobiliare, credite pentru nevoi personale cu sau fara ipoteca, la banci si la IFN.

Intrebari frecvente

GDRP | T&C | Privacy | Cookies