IMPRUMUT NEVOI PERSONALE BCR

BCR ofera imprumuturi pentru toate tipurile de nevoi personale

Investeste in proiectele tale personale, indiferent care ar fi ele. De ce sa-ti amani planurile cand poti apela la imprumuturile rapide de nevoi personale de la BCR?

 

Alege una dintre cele doua mari oferte, Divers BCR si Maxicredit BCR:

Imprumutul Divers BCR:

 

Creditul de nevoi personale DIVERS BCR este o modalitate simpla si rapida de a obtine un imprumut bancar cu doar 3 acte:

 

Salariati:
- Adeverinta de salariu/extras de cont curent sau card BCR
- Fisa fiscala aferenta anului precedent
- Factura de utilitati recenta

 

Pensionari:
- Talon de pensie/extras de cont curent sau card BCR
- Decizia de pensionare definitiva
- Factura de utilitati recenta

 

Imprumutul Maxicredit BCR:

 

Documente:

- Acte de identitate (pentru tine, membrii familiei si, dupa caz, pentru persoanele care participa cu veniturile lor la credit)
- Documente care atesta realizarea de venituri (pentru tine si, dupa caz, pentru coplatitori; documentele difera in functie de tipul de venit realizat)
- Factura de utilitati (cu cel mult 3 luni anterioara solicitarii creditului) numai in cazul in care nu detii credite la BCR sau la alte institutii financiare
- Acte de proprietate ale imobilului adus in garantie - difera in functie de destinatia creditului (ex. copii dupa actul de proprietate inregistrat la Biroul de Carte Funciara, copii dupa documentatia cadastrala)

 

Solicita consilierului BCR lista completa a documentelor necesare pentru obtinerea creditului, personalizata in functie de destinatia creditului tau!

 

Nou la banci:

Inca putin si trece anul, iar piata ofertelor de credite bancare si imprumuturi nebancare este deja matura si diversificata. Costurile creditelor, per total, au scazut semnificativ. Totusi, uneori suntem obligati sa apelam la solutii foarte scumpe, de ce? Singurele motive serioase pentru care ne putem gandi sa luam un imprumut cu dobanzi foarte mari sunt fie faptul ca ne trebuie banii ultra rapid, fie ca suntem in biroul de credit ca restantieri.

Imprumuturi rapide

Imprumuturi imobiliare, credite pentru nevoi personale cu sau fara ipoteca, la banci si la IFN.

Info financiar

Doar cu buletinul?