IMPRUMUT NEBANCAR

Imprumuturi nebancare: facile, rapide, accesibile

Costurile creditelor nebancare sunt clar mai ridicate decat a creditelor bancare, insa, trebuie avut in vedere faptul ca aceste institutii financiare nebancare iti furnizeaza un serviciu financiar complex, de multe ori, chiar la domiciliul clientului. De asemenea, costul total al imprumutului este stabilit printr-un contract de credit transparent si nu poate creste. La majoritatea acestor institutii financiare nebancare nu exista costuri ascunse si nici comisioane de care sa aflati mai tarziu. De asemenea, exista disponibilitate in ceea ce priveste reesalonarea ratelor, aici institutiile financiare nebancare prezentand o mai mare flexibilitate fata de banci.

Pentru a accesa un credit de nevoi personale eficient care sa va satisfaca nevoile si care sa fie in primul rand usor de accesat, rapid si accesibil, aveti nevoie de cunoasterea unor institutii financiare nebancare.

 

Majoritatea acestor institutii financiare nebancare (IFN), solicita conditii minimale de creditare, generalizand, trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii - nu se tine cont daca esti trecut pe lista neagra a bancilor, si trebuie sa indeplinesti niste conditii minime de creditare:
- varsta cuprinsa intre 21 si 69 de ani;
- domiciliul stabil pe teritoriul Romaniei;
- venit minim lunar de 270 lei sau venitul intregii familii de minim 540 lei /lunar.

 

Dupa cum se vede, aproape oricine poate indeplini aceste conditii minime. In masura in care faceti dovada indeplinirii conditiilor de mai sus, o sa aveti nevoie de urmatoarele acte:
- buletin sau carte de identitate;
- fluturas de salariu sau adeverinta de salariat in care sa fie specificat salariul tau;
- cupon de pensii pentru cei pensionati.

 

Daca doriti sa solicitati un imprumut rapid de 3000 de lei pentru un an de zile, o banca va cere dobanzi destul de mari, intre 14 si 25%, deci o dobanda variind intre 420 si 750 de lei. In cazul in care banca va refuza acel credit, puteti apela la institutiile nebancare. In cazul in care va hotarati sa apelati la o institutie financiara nebancara, trebuie sa stiti ca dobanda este aproape dubla fata de cea a bancii, astfel ca pentru acelasi credit, veti avea de platit intre 800 si 1500 de lei.

 

Lasand la o parte aceste dobanzi destul de mari, chiar daca imprumutul nebancar este unul facil, trebuie sa stiti inainte toate conditiile la care va inhamati. Nu renuntati la vreun rand din contractul de finantare, fie el bancar sau nebancar. Cititi cu atentie tot ce scrie, iar daca aveti nelamuriri, nu ezitati sa intrebati, chiar daca problema este una derizorie.

 

Avantajele pe care le aveti accesand un imprumut nebancar:
- rate fixe pe care si le poate permite oricine
- servicii superioare de calitate
- fara costuri ascunse si fara giranti
- ratele pot fi achitate saptamanal la domiciliul tau.
- poti opta sa platesti prin banca – e mult mai simplu si mai putin stresant
- stii de la bun inceput cum si cat trebuie sa platesti
- fara garantii materiale
- poti opta sa primesti banii in 48 ore- acest serviciu este optional si nu costa nimic
- costurile imprumutului pe toata perioada vor ramane neschimbate indiferent de cursurile valutare

 

Avand in vedere ca, in general reprezentantii companiilor se intalnesc saptamanal cu clientii lor, pentru plata ratelor, exista o mai buna comunicare cu clientii, si in acelasi timp, acestia pot primi sfaturi despre reesalonari, despre optimizarea imprumutului, fara costuri suplimentare pentru clienti.

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Imprumuturi rapide

IFN-urile cu cele mai avantajoase oferte anul acesta sunt: Viva Credit - promotie Dobanda ZERO, ExtraSimplu, MobiloCredit, Zaplo, Ferratum, Onnen, TeleCredit - zero% dobanda la primul imprumut, Viva Personal - creditul pentru nevoi personale pe termen lung de la Viva Credit. Cele mai usor de obtinut credite pentru nevoi personale de la banci sunt cele de la ING Bank, Idea Bank si Banca Transilvania. La IFN conteaza daca esti la primul imprumut: poti avea dobanda zero. La banca, avantajos este sa primesti salariul pe card la ei.

Imprumuturi nebancare

Cand completezi o cerere online de credit vrei cel mai mult sa afli cat poti obtine si cat va fi rata.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies