IMPRUMUT FARA BANCA

Solutia IFN

Uneori este ghinion, alteori lipsa de prevedere, si cateodata chiar neglijenta, dar multi dintre noi pot ajunge in situatia de a nu mai putea sa apeleze la sistemul bancar de credite. Solutia? Mai multa grija, si IFN-urile.

 

Aceasta este solutia de a face rost de bani fara banca. Cu toate acestea, fiecare institutie financiara nebancara are politica proprie, deci decizia finala le aprtine.

Daca ati ajuns pe lista BC, asta nu inseamna ca nu veti mai obtine niciodata vreun imprumut. Institutiile financiare nebancare vor lua in consideratie mai multe aspecte, insa pana la urma veti gasi o institutie care sa va inteleaga motivatia personala. Pentru a spori sansele de obtinere a unui credit in aceste conditii este important sa va interesati despre conditiile de acceptare de la cat mai multe IFN-uri.

 

Institutiile financiare nebancare (IFN) duc o politica mai permisiva, acestea va accepta mai mult motivatiile personale in deterimentul bancilor cu care ati incheiat deocamdata relatiile, insa, trebuie sa aveti in vedere ca si costurile unui credit de la o institutie nebancara este mai ridicat.

 

Iata cateva din institutiile financiare nebancare pe care le puteti contacta in vederea obtinerii unui imprumut fara banca:

 

Bani rapid fara banca

 

Verida Credit: 0213083311

 

Cetelem IFN S.A.: 0213120220

 

Provident Financial Romania IFN S.A.: 0213122266

 

EFG Retail Services IFN S.A.: 0213084000

 

Credex Finantari IFN S.A.: 0801025839

 

Reguli imprumut fara banca

 

Regula nr. 1: apelati la IFN doar cand nu mai aveti cum sa faceti decat un imprumut fara banca. Altfel, bancile raman cea mai ietina solutie pentru creditarea nevoilor personale.

 

Regula nr. 2: Nu va repeziti la prima oferta. Poate va e sila sa alergati din magazin in magazin sau de la o taraba la alta in piata, doar pentru a gasi un ulei cu 1 leu mai ieftin sau patrunjel doua legaturi la leu. Dar cand vine vorba de un imprumut, char si unul rapid si cu suma mica, nu mai discutam de economii de cativa bani, ci de sume serioase.

 

Regula nr. 3: Pe cat posibil, cautati un credit rapid direct pe card, in detrimentul celor cu incasarea la ghiseele unei banci partenere a IFN-ului (unde veti aea supriza unor comisioane serioase ale bancii) sau a celor prin birouri si agentii IFN, unde totul dureaza mai mult.

 

Regula nr. 4: IFN-urile nu folosesc comisioane si taxe, cu exceptia serviciilor speciale, deci tot ce aveti de comparat sunt dobanzile. Fiecare IFN este obligat sa afiseze DAE-ul, dara cesta este util doar daca facem comparatia pe aceeasi peroada de imprumut.

 

Regula nr. 5: Evitati "serviciile speciale" (credite acasa etc), acestea costa foarte mult. Daca ati ajuns sa cautati un imprumut fara banca, inseamna ca aveti deja destule necazuri, incat sa va faceti altele si mai mari doar pentru a evita doua-trei drumuri.

 

Regula nr. 6 (si ultima - desi ar fi trebuit sa fie prima): Sunteti fortati sa cautati un imprumut - bani rapid fara banca, nu inseamna deloc ca trebuie sa ajjngeti drect la camatari sau la amanet. Cu grija si atentie, veti gasi rezolvare.

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Navigare rapida

- categorii, subcategorii, cele mai citite articole.

Imprumuturi rapide

IFN-urile cu cele mai avantajoase oferte anul acesta sunt: Viva Credit - promotie Dobanda ZERO, ExtraSimplu, MobiloCredit, Zaplo, Ferratum, Onnen, TeleCredit - zero% dobanda la primul imprumut, Viva Personal - creditul pentru nevoi personale pe termen lung de la Viva Credit. Cele mai usor de obtinut credite pentru nevoi personale de la banci sunt cele de la ING Bank, Idea Bank si Banca Transilvania. La IFN conteaza daca esti la primul imprumut: poti avea dobanda zero. La banca, avantajos este sa primesti salariul pe card la ei.

Imprumuturi nebancare

Cand completezi o cerere online de credit vrei cel mai mult sa afli cat poti obtine si cat va fi rata.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies