IMPRUMUT CREDIT

Imprumuturi - credite: care este diferenta? Avantaje, dezavantaje.

Incercand sa va oferim informatii utile privind imprumuturile nebancare rapide ne-am oprit in primul rand la siteul Provident, unul dintre cel mai active IFN (cel putin la nivelul promovarii si vizibilitatii pentru oamenii obisnuiti). Din informatiile pe care ni le prezinta institutia mai sus amintita am selectat pentru dvs. raspunsurile la trei intrebari pe care ni le punem cu totii daca ne trece prin cap ideea unui imprumut nebancar:

Ce sume de bani pot imprumuta si pe ce perioade?

 

La o prima colaborare poti solicita sume cu valori intre 400 si 2.500 de lei, pe 42 sau 56 de saptamani. Clientii existenti pot obtine sume de pana la 3.000 de lei, sau chiar mai mult, in functie de istoricul lor de plata, de veniturile disponibile si de alte criterii specifice, diferite de la institutie de credit la institutie de credit.


Care este costul total al unui imprumut nebancar si in ce consta acesta?

 

Costul total pentru imprumut este stabilit printr-un contract de credit foarte transparent. Astfel, vei sti de la bun inceput care este suma imprumutata si cum urmeaza sa restitui imprumutul. Costul unui imprumut depinde de suma imprumutata si de perioada in care se face restituirea. Costul total include comisionul de acordare, cel de administrare, dobanda fixa totala si, dupa caz, comisionul de gestionare la domiciliu a creditului


Cum pot solicita un imprumut nebancar?

 

Exemplu: "Pentru a solicita un imprumut de la Provident nu trebuie decat sa completezi formularul online si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp. Alternativ, ne poti contacta telefonic". Concluzii? Pare usor. Dar aveti grija la dobanzi: este scump. De asemenea, atentie mare: asemenea credite rareori se acorda pe termen mediu sau lung.

 

Tragem o line: ati inteles ceva pana acum? Speram ca nu, pentru ca sincer, nici nu aveati ce. Tema acestui articol: imprumut vs. credit. Simplu, pentru ceea ce ne intereseaza pe noi aici, cei doi termeni inseamna absolut acelasi lucru. Apar undeva diferente de acceptiune, intr-un fel, termenul de imprumut se asociaza zonei mai "gri", a imprumuturilor nebancare, in timp ce "credit" parca suna mai elevat, mai a ING Bank sau Grupe Societe Generale. Dar inca o data, inseamna acelasi lucru.

 

De ce folosim de atatea ori, in mod alternativ, cei doi termeni? Din doua motive mari (or fi ele si altele mai mici, dar trecem peste). Pe de o parte, o mare parte din articolele noastre se bazeaza pe cautarile frecvente pe Google, Bing, Yahoo sau Facebook ale cititorilor. Nu facem asta doar ca sa mergem direct la sursa, sa gasim public, si pentru ca tocmai ceea ce se cauta e bine sa fie explicat. Pe de alta parte, important si asta, sinonimele sunt in mod normal evitate pentru a evita repetitiile. Sa scrii un articol despre credite si sa folosesti termenul de 30 de ori in 6 paragrafe, poate deveni deosebit de obositor pentru ochiul cititorului.

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Imprumuturi rapide

IFN-urile cu cele mai avantajoase oferte anul acesta sunt: Viva Credit - promotie Dobanda ZERO, ExtraSimplu, MobiloCredit, Zaplo, Ferratum, Onnen, TeleCredit - zero% dobanda la primul imprumut, Viva Personal - creditul pentru nevoi personale pe termen lung de la Viva Credit. Cele mai usor de obtinut credite pentru nevoi personale de la banci sunt cele de la ING Bank, Idea Bank si Banca Transilvania. La IFN conteaza daca esti la primul imprumut: poti avea dobanda zero. La banca, avantajos este sa primesti salariul pe card la ei.

Imprumuturi nebancare

Cand completezi o cerere online de credit vrei cel mai mult sa afli cat poti obtine si cat va fi rata.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies