IMPRUMUT BCR

BCR, alaturi de BRD - cele mai complete si diverse oferte de imprumuturi

BCR a lansat o reclama, conform careia e foarte simplu sa iei un imprumut: atat de simplu incat si un copil poate sa il obtina.

 

Cum se obtine insa, in realitate, un imprumut BCR, ce documente sunt necesare, care este suma maxima, cum sunt dobanzile, comisioanele, si mai ales, ce rata e de platit?

Cine poate obtine un credit de la BCR: teoretic, aproape oricine are o forma stabila de venit: angajatii (chiar si cei cu contract de munca pe perioada limitata, sau la salariul minim pe economie); pensionarii, PFA-urile sau persoanele fizice care realizeaza venituri din activitati independente - venituri permanente (salarii, dividende, chirii sau alte tipuri de venituri inregistrate / declarate legal).

 

La incheierea unui contract de imprumut BCR, se incheie o asigurare de viata care este oferita gratuit de catre banca, asigurare insa care va acoperi plata ratelor ramase in cazul nefericit al decesului persoanei contractante. Morbid sa abordam acest subiect, dar e bine de stiut ca daca iei un asemenea imprumut de la BCR, si Doamne-fereste, ti se intampla ceva, nu lasi datorii pe umerii urmasilor.

 

Sa trecem acum printr-un mic exemplu: sa zicem ca ai un venit lunar de o mie lei. La un asemenea venit, in cazul in care nu ai in acelasi timp si alte rate de platit (la alt imprumut BCR sau de la alte banci / IFN-uri), poti sa obtii o suma maxima de cca 5000 - 5200 euro (sau echivalent in lei), bani pe care sa-i rambursezi in 5 ani.

 

Ce se intampla insa daca - la acest nivel de venituri (indiferent de care sunt ele), aveti de fapt nevoie de o suma mai mare de bani? Stuatia se complica, dar nimic nu este de nerezolvat: puteti aduce in completare si veniturile altor membrii ai familiei, cu conditia ca acestia sa aiba acelasi domiciliu.

 

Sa privim acum structura si cuantumul costurilor. In afara de dobanda, cei care obtin un credit mai trebuie sa plateasca niste comisioane:
- comision de analiza a dosarului;
- comision lunar de administrare, inclus in rata lunara;
- comision de rambursare in avans (doar in acest caz).

 

Pentru a obtine imprumut BCR aveti nevoie de:
- cartea de identitate
- cerere
- adeverinta de venit (exceptie salariatii si pensionarii, la care se pot verifica aceste venituri direct la ANAF - cu acordul dat de dumneavoastra sub semnaturam, desigur).

 

Detalii de contact si informatii despre orice tip de imprumut BCR:

InfoBCR (24/7) - 0800.801.BCR (0800.801.227), apel gratuit;
+ 4021.407.42.00 apelabil din strainatate cu tarif normal.

 

Ca o entiune de final, in oferta de imprumuturi BCR 2019, cea mai buna oferta este creditul Divers BCR in lei, care inca mai ofera rate lunare fixe si dobanda pornind de la 8.49% pe an (printre cele mai bune, dar atentie, promotia este valabila doar pana in 30 septembrie 2019, si prevede inclusiv acordul de virare a veniturilor in cont personal BCR).

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Nou la banci

Inca putin si trece anul, iar piata ofertelor de credite bancare si imprumuturi nebancare este deja matura si diversificata. Costurile creditelor, per total, au scazut semnificativ. Totusi, uneori suntem obligati sa apelam la solutii foarte scumpe, de ce? Singurele motive serioase pentru care ne putem gandi sa luam un imprumut cu dobanzi foarte mari sunt fie faptul ca ne trebuie banii ultra rapid, fie ca suntem in biroul de credit ca restantieri.

Imprumuturi rapide

Imprumuturi imobiliare, credite pentru nevoi personale cu sau fara ipoteca, la banci si la IFN.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies