BANI IMPRUMUT CU DOSAR SUBTIRE

Imprumuturi rapide, fara multe acte, "doar cu buletinul"

In realitate, imprumutul doar cu buletinul, chiar si in perioada sa de glorie, era doar o reclama. De fiecare data se solicitau si alte acte (dovezi ale venitului, o factura de utilitati). Insa, ca idee, se poate sa imprumuti bani doar cu buletinul, de la IFN-uri. Este adevarat, sume mici, la costuri mari, si, mai ales, foarte greu la prima solicitare. Daca ai fost insa deeja client, si ti-ai respectat obligatiile, devine mult mai usor sa obtii un asemenea imprumut de bani.

Desi conditiile difera de la IFN la IFN, in general, conditiile de acordare a unui imprumut de bani "doar cu buletinul" sunt urmatoarele:

 

- Suma de bani a unui imprumut este de la 1 000 lei pina la 10 000 lei.
- Rata dobanzii se stabileste in functie de suma imprumutului, fara comisioane sau plati suplimentare. Dobanda se calculeaza de la soldul ramas din imprumut, doar pentru zilele de utilizare efectiva a imprumutului.
- trebuie sa detineti in proprietate (fara a pune gaj) automobil sau imobil (apartament, casa, lot teren, etc), sau sa gasiti o persoana garant care dispune de proprietati.
- doar buletinul de identitate, fara adeverinta de salariu, fara carnet de munca etc.

 

AVANTAJE:
- Doar cu buletinul - fara alte documente;
- Fara comisioane sau plati ascunse;
- Acordare rapida;
- Cerere on-line (la anumite IFN-uri).

 

DEZAVANTAJE:
- Costul foarte mare;
- Perioada de rambursare foarte scurta.

 

Pentru a afla plata lunara sau mai multe detalii despre conditiile de acordare, contactati institutia la care doriti sa apelati.

 

desi in cea mai mare parte din munca noastra ne straduim sa ii ajutam pe cei care au nevoie urgenta de bani, pe care sa ii obtina cat mai usor, cat mai rapid, cu cat mai putine drumuri si cu cat mai putine acte, trebuie sa reiteram o atentionare foarte importanta: aveti grija cand luati bani cu imprumut, cat puteti imprumuta, pentru ce este in regula sa luati un credit.

 

In general IFN-urile au o sectiune specifica pe site-urile si in documentele lor, numita uzual "creditare responsabila". Ce inseamna aceasta? Aveti grija cum, cat si pentru ce va indatorati. Una este sa aveti o urgenta medicala, sau nevoie de bani pentru cheltuielile mari de intretinere pe perioada iernii, alta este sa va aruncati la cheltuieli exorbitante pentru cel mai recent model de smartphone, sau pentru un televizor mai mare. Nu spunem ca un telefon bun nu este util, sau ca viata in familie nu ar fi mai buna si mai dadatoare de putere de munca cu un televizor cu ecran mai mare. Dar daca ajungeti sa dati mai mult de 10-15% din cat castigati pe asa ceva, atunci ceva nu este bine. De aceea spunem mereu: aveti grija.

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite nevoi personale

- imprumuturi pentru consum,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Imprumuturi rapide

IFN-urile cu cele mai avantajoase oferte anul acesta sunt: Viva Credit - promotie Dobanda ZERO, ExtraSimplu, MobiloCredit, Zaplo, Ferratum, Onnen, TeleCredit - zero% dobanda la primul imprumut, Viva Personal - creditul pentru nevoi personale pe termen lung de la Viva Credit. Cele mai usor de obtinut credite pentru nevoi personale de la banci sunt cele de la ING Bank, Idea Bank si Banca Transilvania. La IFN conteaza daca esti la primul imprumut: poti avea dobanda zero. La banca, avantajos este sa primesti salariul pe card la ei.

Imprumuturi nebancare

Cand completezi o cerere online de credit vrei cel mai mult sa afli cat poti obtine si cat va fi rata.

Readers' choice:

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies