IMPRUMUT BANI CU BULETINUL

Imprumuturi rapide, fara multe acte, "doar cu buletinul" - IFN

In realitate, imprumutul doar cu buletinul, chiar si in perioada sa de glorie, era doar o reclama. De fiecare data se solicitau si alte acte (dovezi ale venitului, o factura de utilitati). Insa, ca idee, se poate sa imprumuti bani doar cu buletinul, de la IFN-uri. Este adevarat, sume mici, la costuri mari, si, mai ales, foarte greu la prima solicitare. Daca ai fost insa deeja client, si ti-ai respectat obligatiile, devine mult mai usor sa obtii un asemenea imprumut de bani.

Desi conditiile difera de la IFN la IFN, in general, conditiile de acordare a unui imprumut de bani "doar cu buletinul" sunt urmatoarele:

 

- Suma de bani a unui imprumut este de la 1 000 lei pina la 10 000 lei.
- Rata dobanzii se stabileste in functie de suma imprumutului, fara comisioane sau plati suplimentare. Dobanda se calculeaza de la soldul ramas din imprumut, doar pentru zilele de utilizare efectiva a imprumutului.
- trebuie sa detineti in proprietate (fara a pune gaj) automobil sau imobil (apartament, casa, lot teren, etc), sau sa gasiti o persoana garant care dispune de proprietati.
- doar buletinul de identitate, fara adeverinta de salariu, fara carnet de munca etc.

 

AVANTAJE:
- Doar cu buletinul - fara alte documente;
- Fara comisioane sau plati ascunse;
- Acordare rapida;
- Cerere on-line (la anumite IFN-uri).

 

DEZAVANTAJE:
- Costul foarte mare;
- Perioada de rambursare foarte scurta.

 

Pentru a afla plata lunara sau mai multe detalii despre conditiile de acordare, contactati institutia la care doriti sa apelati.


Imprumuturi rapide

IFN-urile cu cele mai avantajoase oferte anul acesta sunt: Viva Credit - promotie Dobanda ZERO, ExtraSimplu, MobiloCredit, Zaplo, Ferratum, Onnen, TeleCredit - zero% dobanda la primul imprumut, Viva Personal - creditul pentru nevoi personale pe termen lung de la Viva Credit. Cele mai usor de obtinut credite pentru nevoi personale de la banci sunt cele de la ING Bank, Idea Bank si Banca Transilvania. La IFN conteaza daca esti la primul imprumut: poti avea dobanda zero. La banca, avantajos este sa primesti salariul pe card la ei.

Imprumuturi nebancare

Cand completezi o cerere online de credit vrei cel mai mult sa afli cat poti obtine si cat va fi rata.

Readers' choice:

Info financiar

Doar cu buletinul?