IMPRUMUT RAPID FARA CARTE DE MUNCA

Se pot obtine imprumuturi bancare daca nu aveti carte de munca !

Exista doua situatii distincte legate de aceasta problema. Pe de o parte, intrebarea se refera la cei care nu au un contract de munca de niciun fel, dar pot face dovada unor venituri certe (chirii, drepturi de autor, alocatii etc).

 

Pe de alta parte, exista persoane angajate, dar fara carte de munca (contracte pe perioada determinata, conventii de colaborare).

Imprumuturile bancare de nevoi personale se pot solicita de catre persoanele care au implinit 18 ani, aceasta fiind varsta minima la majoritatea bancilor. In general se solicita o vechime minima in munca de 3 luni la locul actual de munca sau un an de munca in total, contractul de munca trebuie sa fie pe perioada nedeterminata sau in cazul in care este pe perioada determinata sa acopere perioada de rambursare a creditului.

 

Pentru ca nu aveti carte de munca, atunci cand veti solicita acordarea imprumutului trebuie sa prezentati o copie dupa contractul de munca sau alte documente care sa ateste venituri certe. In functie de conditiile de creditare si de gradul dumneavoastra de risc este posibil ca pe parcursul perioadei de creditare sa va fie solicitate si alte documente.

 

Printre institutiile financiare care nu solicita carte de munca se numara: Libra Bank, Banca CR Firenze, Cetelem IFN S.A, Raiffeisen, BRD, BCR.

 

Suma maxima a unui imprumut de nevoi personale este de 30.000 EUR pe o perioada de maxim 10 ani. In functie de institutia financiara aleasa conditiile de acordare a imprumutului pot diferi : varsta, venit minim, situatia familiala, vechimea in munca etc.

 

Actele necesare sunt :

- adeverinta de venit ; (formular tipizat al institutiei financiare)
- carte de identitate ;
- factura utilitati.

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite nevoi personale

- imprumuturi pentru consum,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Nou la banci

Inca putin si trece anul, iar piata ofertelor de credite bancare si imprumuturi nebancare este deja matura si diversificata. Costurile creditelor, per total, au scazut semnificativ. Totusi, uneori suntem obligati sa apelam la solutii foarte scumpe, de ce? Singurele motive serioase pentru care ne putem gandi sa luam un imprumut cu dobanzi foarte mari sunt fie faptul ca ne trebuie banii ultra rapid, fie ca suntem in biroul de credit ca restantieri.

Imprumuturi rapide

Imprumuturi imobiliare, credite pentru nevoi personale cu sau fara ipoteca, la banci si la IFN.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies