IMPRUMUT RAPID FARA CARTE DE MUNCA

Exista banci care acorda credite fara carte de munca?

Sunt doua situatii distincte legate de aceasta problema: pe de o parte, intrebarea se refera la cei care nu au un contract de munca de niciun fel, dar pot face dovada unor venituri certe (chirii, drepturi de autor, alocatii etc). Pe de alta parte, exista persoane angajate, dar fara carte de munca (contracte pe perioada determinata, conventii de colaborare).

Pentru a se putea solicita si acorda credite fara carte de munca pentru nevoi personale, conditiile de baza (valabile la toae bancile) sunt: doar persoanele care au implinit 18 ani - varsta minima la majoritatea bancilor, desi in unele situatii conrete acest indicator poate creste la 21 de ani; o perioada minima a veniturilor dovedibile de cel putin 3 luni consecutve anterioare celei in care se depune cererea de imprumut, sau un un an in total - in cazul in care veniturile nu au un caracter lunar.

 

In cazul contractelor pe perioada determinata (de munca sau de alta natura), durata pentru care se solicita credit nu trebuie sa fie mai mare decat cea ramasa din respectivul contract.

 

Mare atentie insa la ce intelegeti prin acest "fara carte de munca" - nu inseamna deloc ca veti avea succes cu o cerere de imprumut la vreo banca in situatia in care nu aveti niciun fel de venituri, sau in cazul in care veniturile nu sunt inregistrate legal.

 

Printre institutiile de credit care pot acorda imprumuturi bancare fara carte de munca se numara: Libra Bank, Banca CR Firenze, Idea Bank, Raiffeisen, BRD, ING, Banca Transilvania, BCR s.a.m.d.

 

Intre timp, situatia s-a modificat radical: au aparut din ce in ce mai multe banci care acorda credite fara carte de munca, motivul fiind conventia incheiata intre asociatia bancilor si administratia taxe si impozite. Astfel, orice banca care a aderat la aceasta conventie poate interoga rapid baza de date a ANAF pentru un solicitant de imprumut, si astfel sa vizualizeze exact ce venituri legale a avut acea persoana in perioada de interes.

Suma maxima a unui imprumut de nevoi personale este de 30.000 EUR pe o perioada de maxim 10 ani. In functie de institutia financiara aleasa conditiile de acordare a imprumutului pot diferi : varsta, venit minim, situatia familiala, vechimea in munca etc.

 

Actele necesare sunt :

- adeverinta de venit ; (formular tipizat al institutiei financiare)
- carte de identitate ;
- factura utilitati.

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite nevoi personale

- imprumuturi pentru consum,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Nou la banci

Inca putin si trece anul, iar piata ofertelor de credite bancare si imprumuturi nebancare este deja matura si diversificata. Costurile creditelor, per total, au scazut semnificativ. Totusi, uneori suntem obligati sa apelam la solutii foarte scumpe, de ce? Singurele motive serioase pentru care ne putem gandi sa luam un imprumut cu dobanzi foarte mari sunt fie faptul ca ne trebuie banii ultra rapid, fie ca suntem in biroul de credit ca restantieri.

Imprumuturi rapide

Imprumuturi imobiliare, credite pentru nevoi personale cu sau fara ipoteca, la banci si la IFN.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies