Ferratum IFN 2019 - credit rapid fara adeverinta

Credit rapid IFN in rate 100% online fara adeverinta

Cel mai simplu imprumut nebancar din Romania - la prima accesare completezi formularul apoi primesti banii la CEC, apoi e de ajuns sa trimiti un SMS si gata creditul, deja cu sume din ce in ce mai mari. Doar cu buetinul inseamna ca iti trebuie actul de identitate la ghiseul CEC, sa iti iei banii.

Dupa ce ai terminat cu bine primul imprumut de la Ferratum, urmatoarele se obtin si mai usor, si mai rapid: chiar si printr-un simplu SMS, cu sume mai mari si aprobare chiar si in cateva minute.

Ferratum Money, o companie destul de nou aparuta, care promite sa se dezvolte foarte mult in 2019, nici macar nu face publicitate faptului ca da creditele fara acte, doar cu buletinul, fara adeverinta de salariu, fara adeverinta de venit, fara garantii. Pur si simplu isi numeste produsul "creditul fulger" - si are perfecta dreptate. Niciun drum la sediu, nicio vizita a consultantului la tine. Totul este online.

 

Singura data cand iesi din casa este sa mergi la orice sucursala CEC, unde nu sunt niciodata cozi, cu buletinul, ca sa iti ridici banii imprumutati. Sa nu cadeti insa in ispita: credit doar cu buletinul la Ferratum Money nu inseamna ca poti primi imprumut daca nu ai absolut niciun fel de venit, salariu, chirii, pensie!

 

Ce documente trebuie sa prezint pentru ridicarea banilor? DOAR documentul de identitate - credit fulger online.

 

Primul microcredit este intotdeauna pus la dispozitie in numerar, in orice agentie CEC Bank, si poate fi accesat doar pe baza actului de identitate al solicitantului. In cazul in care nu esti la primul credit accesat, banii pot fi transferati de catre Ferratum direct intr-un cont bancar indicat de tine (de exemplu un cont de card). Astfel, vei putea utiliza banii fie prin retragere de numerar la orice bancomat sau platind direct cu cardul.

 

De anul acesta, spre marea bucurie a multor clienti fideli ai IFN-urilor, Ferratum Money a dezvoltat inclusiv un sistem de oferta pentru credit fulger online nebancar in rate - acordat pe perioada lunga. Cititi-ne pentru detalii!

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Bancar sau nebancar?

Creditul doar cu buletinul a ajuns la apogeu: acum il acorda in egala masura si bancile, si institutiile financiare nebancare (IFN). Dar fiti atenti: asta nu inseamna ca puteti obtine un imprumut daca nu ai venituri! Pur si simplu, bancile si IFN-urile pot accesa direct mai multe baze de date (ANAF, Revisal) pentru a verifica direct care va este situatia.

Tema zilei:

Acum este timpul investitiilor: creditele se obtin rapid si avantajos iar preturile sunt inca mici!

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies