Dobanzi credite banci

Creditele bancare sunt cele mai ieftine, dar se acorda mult mai greu

Daca doresti un imprumut serios in 2019, de valoare mare, si vrei ca ratele sa fie cat mai mici, atunci cel mai bine este sa apelezi la banci. Bancile acorda credite ieftine, in conditii foarte avantajoase de rambursare (perioade lungi, dobanzi foarte mici in comparatie cu majoritatea IFN-urilor), dar au si conditii foarte greu de indeplinit - cer venituri mari, cu adeverinta de salariu, de multe ori solicita si garantii, perioadele de aprobare sunt destul de lungi si nu exista niciodata garantia ca vei primi sigur creditul cerut.

 

Dar o data ce ai reusit sa obtii un credit bancar, atunci avantajele sunt foarte clare, daca ne raportam la celelalte forme de finantare.

Atunci intrebarea este: Cum putem obtine cat mai rapid si cu mai putine acte un credit bancar?

 

Update 2019: a aparut cu adevarat posibilitatea de a contracta credite rapide de la banci, chiar si online. Detalii la Credit Rapid Bancar - 2019.

 

Cel mai important este: sa fim foarte bine informati. Reguli de baza:

- mergi cu cerere la bancile unde stii ca se ofera ceea ce ai tu nevoie, in conditii pe care le poti indeplini;

- sa nu ceri niciodata un credit mai mare decat cel pentru care te poti incadra;

- pregateste cu atentie si cat mai corect toate documentele ce ti se pot solicita;

- completeaza cu cea mai mare grija cererea de imprumut, fara sa uiti ceva, fara sa treci date de care nu esti sigur;

- raspunde cu sinceritate si deschis la orice intrebare; pregateste-te cu multa rabdare.

Pe scurt, in lista de mai jos, gasiti toate promotiile, ofertele si articolele legate de obtinerea unui imprumut bancar in 2019:

 

Aceasta este o simpla lista a articolelor din categoria creditelor bancare. Chiar daca par multe, articolele nu sunt lungi, si incearca sa se limiteze cat se poate de strict la informatiile esentiale.

 

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Navigare rapida

- categorii, subcategorii, cele mai citite articole.

Credit bancar rapid

Singura diferenta acum intre cererea unui imprumut la banca sau la u IFN este legata de verificarile in Biroul de Credit. In timp ce multe IFN-uri acorda credite si restantierilor, banca face obligatoriu verificarea. In rest, conditiile de acordare sunt aproape identice: rezidenta in Romania, varsta de peste 18 ani si un venit legal. Anul urmator va incepe foarte bine pentru cei care doresc un credit pentru nevoi personale sau chiar un imprumut ipotecar: salariile cresc, taxele scad, iar IFN-urile concureaza cu bancile.

Bancile in 2019

Anul 2019 incepe foarte bine pentru cei care doresc un credit pentru nevoi personale sau chiar un imprumut ipotecar: salariile cresc, taxele scad, iar IFN-urile concureaza cu bancile.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies