DISCUTII SI PARERI - legaturi externe

Cine mai vorbeste despre domeniul financiar?

Avem o lista foarte lunga de publicatii, site-uri, blog-uri si forumuri in care se discuta despre produsele de creditare. Aici vom incerca sa adunam ceea ce este mai bun si mai semnificativ.

 

Pe langa blog-urile pe care le administram tot noi, direct si sub egida fonduri-proiecte.ro, merita facute cunoscute multe altele.

Pentru ca nu avem ca scop promovarea acestora, nu vom aduce in aceasta pagina link-uri directe catre aceste site-uri, dar in acelasi timp, nici nu vom copia continut din ele, astfel incat sa ne pastram integritatea, promovandu-le totusi.

 

Cum am putea face asta? Pare simplu, dar credeti-ne, ne petrecem zeci de ore saptamanal citind si analizand ce se scrie in piata, atat la nivelul furnizorilor de produse si servicii de creditare (imprumuturi nebancare, credite bancare, leasing sau carduri).

 

Hai sa incercam o mica lista a subiectelor de interes pe care le urmarim cu atentie, si unde va invitam cu drag sa cautati stiri la sursa, sau analize paralele - multe le veti gasi poate chiar mai pertinente decat ale noastre, pentru unii poate place un text mai simplu, pentru altii, poate textele elaborate sunt mai apropiate, iar multi dintre noi prefera cat mai multe date si informatii, in detrimentul analizelor si parerilor.

 

  • Citim cu atentie si cu mare placere comunicate.wall-street.ro
  • Nu lipsim nicio zi de lucru de pe www.bnr.ro
  • Ar putea lipsi site-ul Asociatiei Bancilor din Romania - www.arb.ro din lista noastra de lecturi?
  • Pentru analiza si stiri din domeniul bancar, ne-am abonat la www.credite-bancare.net
  • Ne intereseaza in egala masura si domeniul nebancar, pentru asta ne place www.imprumuturi-ifn.ro
  • Dar cel mai tare si cel mai tare ne intereseaza parerea cititorilor, iar pentru asta citim si raspundem la orice email primit (cu mare grija sa respectam cu strictete regulile GDPR), si tot pentru asta am lansat in 2019 sectiunea Oferte Imprumut-urgent.ro, pe care va asteptam sa ne vizitati, sa intrebati, sa comentati, si mai ales, sa fiti ascultati

 

Incepem aceasta sectiune intr-un moment deosebit: maine este 1 ianuarie 2019. Pe aceasta cale va dorim si va uram La multi ani, imprumuturi rapide si credite de nevoi personale cat mai simplu si sigur de obtinut, fie ca este vorba de imprumuturi nebancare sau de credite bancare, imprumuturi rapide nebancare si credite rapide, oriunde si oriicum, chiar si pentru credite ipotecare si general, imprumuturi bani !

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Credit vs Imprumut

Deja mai toti am luat macar o data un imprumut, de orice fel, chiar de ar fi vorba de anticele case d eajutor reciproc, deci toti putem avea ceva de spus. Merita sa iei un credit de nevoi personale, sau e mai bine sa strangi bani? Imprumuturi rapide nebancare, sau credite bancare? Unele costa mult, celelalte insa se obtin foarte greu.. Ce credeti ca va fi in anul 2019?

 

F.A.Q. credite

Ce sunt creditele, cum sunt imprumuturile? Ati venit unde trebuie ca sa aflati

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies