Credius IFN 2019 - imprumut doar cu buletinul

Imprumut rapid nebancar doar cu buletinul 2019 - fara adeverinta de salariu la Credius IFN, dobanda foarte avantajoasa

Iti trebuie bani pentru cheltuieli - pentru nevoi personale, sau doresti sa achizitionezi bunuri de folosinta indelungata - gasesti toate variantele la Credius IFN: imprumuturi rapide nebancare clasice, cumparaturi in rate direct din magazin, credite doar cu buletinul, precum si cu adeverinta de salariu.

Fie ca esti in magazin, la cumparaturi de mobila, electronice sau electrocasnice, fie ca esti acasa, in fata calculatorului, creditele Credius sunt la fel de usor si mai ales, de rapid de accesat.

In din ce in ce mai multe magazine mari veti gasi insemnele Credius - imprumuturi nebancare rapide cu aprobare in 60 de minute - alegi ce iti doresti sa cumperi, completezi cererea, si intr-o ora pleci cu bunurile acasa.

Dar foarte putini oameni stiu ca IFN Credius ofera si credite nebancare rapide clasice, acelea doar cu buletinul sau cu adeverinta de salariu, la alegere (costurile difera, desigur), de la sediul Credius sau mai simplu, prin completarea online a cererii de imprumut.

 

Contact Credius: E-mail: salut@credius.ro; Website Credius: www.credius.ro; Telefon: +40 312 293 000

 

In ciuda anumitor pareri despre Credius, acest IFN practica dobanzi foarte avantajoase comparativ cu mediul general al institutiilor financiare nebancare - fiind oricum cel mai ieftin IFN care acorda credite doar cu buletinul.

La Credius IFN se acorda credite pe termen scurt, de 10, 20 sau 30 de luni, cu valori de maxim 10.000 de lei. Pentru sume mai mari de 3.500 de lei, se solicita un garant, adica fideiusor, in jargonul financiar.

In ceea ce priveste costul creditelor oferite de Credius, indicatorul care arata costul total al unui imprumut (Dobanda Anuala Efectiva – DAE), care include dobanzile si comisioanele, ajunge la 86,7%, in cazul creditelor doar cu buletinul, conform exemplului din fluturasele promotionale.

Iata exemplul oferit de Credius: pentru un credit de 1.000 de lei, pe o perioada de 10 luni, rata lunara fixa este de 130 de lei. Dobanda este 19% pe an, la care se adauga un comision lunar de administrare a creditului de 3,6%, astfel ca DAE este 86,7%. La final, clientul va rambursa in total suma de 1306 lei.

In cazul unui credit de 3.000 de lei, rata lunara este de 392 pe 10 luni, 244 lei pe 20 de luni si 199 lei pe 30 de luni.

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Bancar sau nebancar?

Creditul doar cu buletinul a ajuns la apogeu: acum il acorda in egala masura si bancile, si institutiile financiare nebancare (IFN). Dar fiti atenti: asta nu inseamna ca puteti obtine un imprumut daca nu ai venituri! Pur si simplu, bancile si IFN-urile pot accesa direct mai multe baze de date (ANAF, Revisal) pentru a verifica direct care va este situatia.

Tema zilei:

Acum este timpul investitiilor: creditele se obtin rapid si avantajos iar preturile sunt inca mici!

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies