Creditul pentru modernizare cu ipoteca imobiliara

Credite 2019 - Credite cu ipoteca Banca Carpatica - Credite pentru modernizari imobiliare cu ipoteca

Banca Comercială Carpatica şi Patria Bank confirmă implementarea fuziunii cu data de 1 Mai 2017, urmare a finalizării tuturor procedurilor prevăzute de lege şi în acord cu proiectul de fuziune aprobat de acţionarii celor două bănci.

Randurile de mai jos raman in site cu titlu informativ, de la acest ,oment inainte insa produsele si serviciile Bancii Carpatica devenind parte a portofoliului Patria Bank.

Credit nevoi personale / consum, suma maxima: 229.500 lei. Asigurarea pentru imobil platita de client. DOBANDA: 7,76% (Robor 6 luni (3,43%) + marja fixa 4,33%), DAE: 8,04%.

Raspunsul la cererea de imprumut se primeste in maximum 4 zile dupa depunerea dosarului complet, maximum 60 zile dupa preaprobare.

Banca Carpatica >> Persoane Fizice >> Credite >> Credite cu ipoteca >> Creditul pentru modernizare cu ipoteca imobiliara.

Banca Carpatica: oferta speciala de imprumuturi, categoria credite cu ipoteca, Creditul pentru modernizare cu ipoteca imobiliara

Vrei sa-ti impresionezi prietenii, invitandu-i intr-o casa aranjata ca in revistele de specialitate, sau poate vrei doar sa-ti schimbi gresia si faianta? In ambele cazuri, Creditul pentru modernizare oferit de Banca Comerciala Carpatica este varianta cea mai potrivita.

Credite cu dobanda fixa incepand de la 5,40% ! Aceste oferte se adreseaza clientilor persoane fizice care depun o cerere de credit in perioada de valabilitate a ofertei promotionale, pentru oricare din produsele inscrise in promotie. Astfel, beneficiati de o dobanda diminuata.

Destinatie: Credit destinat oricaror lucrari de modernizare ce nu necesita obligatoriu o autorizatie de constructie: gresie, faianta, parchet, zugraveli si vopsitorii interioare/exterioare, repararea de garduri, acoperisuri sau terase, repararea si/sau inlocuirea tamplariei si orice alte lucrari de acest tip.

Avantaje:
- Nu se percep comisioane;
- Dobanda avantajoasa;
- Avansul poate se poate plati într-una sau mai multe transe.

Taxe si alte comisioane pentru acordare credit si gestiune: 248 lei pentru servicii la cererea clientului.

Rata lunara estimativa (la un imprumut in suma maxima de mai sus): 735 lei.

Locul ocupat in topul Cel mai bun credit ipotecar FondPro: 11 (nota obtinuta la analiza: 7.5).

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Navigare rapida

- categorii, subcategorii, cele mai citite articole.

Credit bancar rapid

Singura diferenta acum intre cererea unui imprumut la banca sau la u IFN este legata de verificarile in Biroul de Credit. In timp ce multe IFN-uri acorda credite si restantierilor, banca face obligatoriu verificarea. In rest, conditiile de acordare sunt aproape identice: rezidenta in Romania, varsta de peste 18 ani si un venit legal. Anul urmator va incepe foarte bine pentru cei care doresc un credit pentru nevoi personale sau chiar un imprumut ipotecar: salariile cresc, taxele scad, iar IFN-urile concureaza cu bancile.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies