UNICREDIT TIRIAC Credit ipotecar pentru modernizari

Creditul de realizari personale 2019 - Credite pentru nevoi personale - modernizari imobiliare - cu ipoteca

Credit nevoi personale / consum, suma maxima: 212.640 lei. Asigurarea platite de client, pentru imobil si viata. DOBANDA: 5,47%, DAE: 6,3%.

Raspunsul la cererea de imprumut se primeste in max. 60 de zile.

Unicredit Tiriac >> Persoane fizice >> Credite 2019 >> Creditul de realizari personale >> Creditul pentru aranjamente - modernizari - dezvoltari cu ipoteca
Unicredit Tiriac: oferta speciala de imprumuturi, categoria creditul de realizari personale, Creditul pentru aranjamente - modernizari - dezvoltari cu ipoteca

UniCredit Tiriac Bank este gata sa va sprijine financiar in orice proiect intreprindeti. Fie ca va remobilati locuinta, o reamenajati sau ii aduceti imbunatatiri, sau va pregatiti biroul, sau vreti sa schimbati televizor, frigider, canapea, sau poate doar pregatiti o vacanta de vis, Unicredit Tiriac e alaturi si va ajuta.

CONDITII DE ELIGIBILITATE PRIVIND VARSTA SI VENITUL LUNAR:

- Varsta minima: 20 ani / 25 ani pentru navigatori;
- Varsta maxima: 70 ani / 65 ani pentru navigatorii brevetati si 60 ani pentru navigatori nebrevetati (varsta pana la care creditul trebuie rambursat in totalitate);
- Venitul lunar net eligibil pe familie: Min. 1000 RON (250 EUR pentru navigatori).

CARACTERISTICI:

- Valuta: Lei, Euro.
- Valoare: intre 5.000 si 150.000 de Euro (sau echivalentul in Lei).
- Perioada: intre 1 si 30 de ani.
- Garantie: ipoteca de rang I instituita asupra unui imobil aflat in proprietatea solicitantului sau a unor terti.
- Valoarea maxima finantata: pana la 80% din valoarea imobilelor aduse in garantie.
- Asigurari: asigurarea imobilului, ipoteca asupra creantelor provenite din asigurare imobil in favoarea Bancii si asigurare de viata, ipoteca asupra creantelor provenite din asigurare de viata in favoarea Bancii.
- Codebitori: pana la 2 codebitori din care codebitor 1 sot / sotie / partener (co-debitorul trebuie sa indeplineasca aceleasi criterii de eligibilitate ca si solicitantul) si codebitor 2 tata / mama / socru / soacra / frate / sora / fiu / fiica ai imprumutatilor (se accepta si pensionari). Co-debitorul 2 trebuie sa indeplineasca aceleasi criterii de eligibilitate ca si solicitantul exceptand conditiile privind varsta.

Taxe si alte comisioane pentru acordare credit si gestiune: analiza dosar - 1.290 lei, administrare - 0,05% lunar la soldul creditului, taxa pachet standard cont curent - 4,9 lei/luna.

Rata lunara estimativa (la un imprumut in suma maxima de mai sus): 1.232 lei.

Locul ocupat in topul Cel mai bun credit ipotecar 2019: 9 (nota obtinuta la analiza: 7.525).

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Navigare rapida

- categorii, subcategorii, cele mai citite articole.

Credit bancar rapid

Singura diferenta acum intre cererea unui imprumut la banca sau la u IFN este legata de verificarile in Biroul de Credit. In timp ce multe IFN-uri acorda credite si restantierilor, banca face obligatoriu verificarea. In rest, conditiile de acordare sunt aproape identice: rezidenta in Romania, varsta de peste 18 ani si un venit legal. Anul urmator va incepe foarte bine pentru cei care doresc un credit pentru nevoi personale sau chiar un imprumut ipotecar: salariile cresc, taxele scad, iar IFN-urile concureaza cu bancile.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies