Creditele Expresso si Instant BRD

Cele mai rapide credite nevoi personale de la BRD

Credit nevoi personale / consum, suma maxima: 225.930 lei. Asigurarea platite de client pentru imobil si viata. DOBANDA: 5,43% (Robor 6 luni (0,318) + marja fixa 2,25 pp), DAE: 6,19% cu asigurare viata, 5,61% fara asigurare viata.

Raspunsul la cererea de imprumut se primeste in maximum 12 zile, preaprobare in 15 minute.

BRD >> Persoane fizice >> Credite 2019 >> Credite nevoi personale >> Creditul Expresso
BRD: oferta speciala de imprumuturi, categoria credite nevoi personale, Creditul Expresso

Se accepta o gama larga de venituri: de la salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, pana la venituri din activitati independente. Poti obtine o suma mai mare daca aduci si veniturile a maximum 3 co-imprumutati.

Poti opta inca de la acordarea creditului pentru o perioada de gratie de pana la 6 luni, ca sa fii mai relaxat cu platile atunci cand ai mai multa nevoie.

Finantare de pana la 65.000 LEI / 15.000 EUR sau, daca ai nevoie de o suma mai mare, adaptata nevoilor tale, Expresso NonStop iti ofera finantarea de care ai nevoie.

Poti contracta creditul fie in LEI fie in Euro, pe o perioada de pana la 5 ani, cu o dobanda atractiva: fixa la LEI si indexabila la Euro (calculata in functie indicele monetar Euribor la 3 luni).

Cum se aplica?
- Completezi formularul online pe site-ul BRD si vei fi contactat in cel mai scurt timp;
- Un simplu telefon la serviciul MyBRD Contact iti permite sa obtii preacceptarea cererii de credit;
- In orice unitate BRD, pentru depunerea dosarului de credit.

Taxe si alte comisioane pentru acordare credit si gestiune: analiza dosar 1.000 lei.

Rata lunara estimativa (la un imprumut in suma maxima de mai sus): 1.480 lei in prima luna (apoi descreste) cu asigurare de viata, 1.3781 euro fara asigurare viata.

Locul ocupat in topul Cel mai bun credit ipotecar 2019: 6 (nota obtinuta la analiza: 8.8).

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Navigare rapida

- categorii, subcategorii, cele mai citite articole.

Credit bancar rapid

Singura diferenta acum intre cererea unui imprumut la banca sau la u IFN este legata de verificarile in Biroul de Credit. In timp ce multe IFN-uri acorda credite si restantierilor, banca face obligatoriu verificarea. In rest, conditiile de acordare sunt aproape identice: rezidenta in Romania, varsta de peste 18 ani si un venit legal. Anul urmator va incepe foarte bine pentru cei care doresc un credit pentru nevoi personale sau chiar un imprumut ipotecar: salariile cresc, taxele scad, iar IFN-urile concureaza cu bancile.

GDRP | T&C | Privacy | Cookies