CREDITE RAPIDE PENTRU CEI CU PROBLEME

Ai ramas in urma la rate, dar iti trebuie rapid un nou credit

Creditele rapide sunt disponibile doar in anumite situatii. Cei cu probleme pot obtine totusi bani, apeland la Institutiile Financiare Nebancare. De exemplu, o persoana care are intarzieri scurte la plata (peste 30 zile, dar mai putin de 90), este inscrisa automat in Birou, chiar daca intre timp si-a rezolvat situatia.

Avand in vedere problemele tot mai mari pe care romanii le au catre banci, creditele rapide nebancare au devenit cea mai rapida posibilitate de a face rost de bani, chiar si in conditiile in care esti cu probleme la creditele bancare.


Nu trebuie sa va speriati inainte de a cere un credit nebancar ca nu-l veti obtine, avand in vedere ca figurati ca sunteti inscris in Biroul de Credite. Chiar daca IFN-ul va verifica bonitatea, concluzia va fi luata insumand toti factorii, nu numai faptul ca figurati cu probleme in baza Biroului de Credite.

Pentru a intra in posesia imprumutului contactati institutiile financiare specializate. Pentru un asemenea credit rapid nu exista nici un fel de taxe sau comisioane ascunse. Veti avea de platit doar rata creditului. Rata de plata este fixa pe toata perioada creditului rapid. Pentru a avea acces la credit trebuie sa completati un formular si in maxim 48 de ore veti primi imprumutul solicitat.

 

Credite rapide doar cu buletinul adica imprumuturi nebancare fara multe acte - disponibile si pentru restantieri.

 

Credite rapide doar cu buletinul: foarte bune cand nevoia e mare si graba si mai mare. Cand e greu sa strangi toate documentele cerute pentru un imprumut nebancar rapid dar ai voie urgent de bani, asta e solutia.

Creditele rapide doar cu buletinul se acorda in general in doua feluri, fie ca imprumuturi rapide fara multe acte, fie prin card de credit.

La baza, imprumuturi rapide si credite rapide inseamna acelasi lucru: obtinerea unei sume de bani, in general fara garantii, pe perioade scurte, sume mici, dobanzi mari, si de la IFN (Institutii financiare nebancare).

In intelegerea uzuala insa, prin credit se intelege mai repede ceva legat de banci, iar prin imprumut ceva mai simplu, mai IFN.

Cred ca de tocmai de aceea mai toate IFN-urile care ofereau sau ofera credite rapide doar cu buletinul le numesc astfel, si nu imprumuturi rapide doar cu buletinul: ca sa para mai serioase, mai bancare. Sunt convins ca au departamente intregi de oameni care studiaza comportamentul consumatorului, ca angajeaza firme de consultanta pentru a face studii, deci probabil ca asta este ceea ce este mai bine pentru ele.

Eu cred ca majoritatea oamenilor stiu deja bine ce inseamna un imprumut, un credit. Foarte multi oameni au apelat in trecut la aceste credite rapide doar cu buletinul. Chiar si eu am apelat candva la una dintre IFN-uri pentru un asemenea imprumut, si recunosc cinstit, la acel moment nu stiam daca apelez la o banca, la un magazin, sau la o firma de alt fel. Pur si simplu, reclama era atat de multa, iar preturile acceptabile, toata lumea lua credite din acestea, asa ca nici nu m-am temut vreo secunda ca ceva ar putea sa mearga prost. Si asa este, totul a fost in regula.

Citesc pe multe forumuri oameni care se plang de IFN-uri. Dar cand te uiti mai bine, si vezi ca injura o firma de credit pentru ca i-a raportat la biroul de credit pentru o intarziere de 4 luni a ratei.. intelegi cat de subiectivi sunt oamenii. Daca la creditul meu actual, cel bancar, pentru apartament, am intarziat 31 de zile, am ajuns in biroul de credit automat, iar daca as intarzia vreodata mai mult de 3 luni, chiar si cu o singura zi, m-ar cauta imediat executorul judecatoresc.

Deci povestile cu IFN-uri sunt mai mult povesti. De fapt, povestile cu IFN-urile mari si cunoscute. Cele de scara de bloc.. nu ma bag sa discut. Totusi, atentie la cardurile de credit: o data obtinute, este foarte usor sa pierdeti din vedere sumele cheltuite, si sa va indatorati mai mult decat era cazul.

Cu ce este diferit un credit rapid nebancar doar cu buletinul, de un imprumut rapid? Cu nimic, sunt doar doua denumiri, la fel de corecte, pentru acelasi lucru.

Circula multe artcole in presa cum ca nu mai exista credite rapide doar cu buletinul. Nu este chiar asa, exista chiar si mai multe, ca firme care acorda si tipuri de produse de creditare. Doar ca se acorda ceva mai putine imprumuturi. O data, asta se explica prin faptul ca a intervenit intre timp si concurenta bancilor, care au acordat si ele foarte multe imprumuturi usoare. Pe de alta parte, IFN-urile de astazi, au mai multe modalitati de a verifica clientii inainte de a le acorda imprumutul, chiar daca e vorba de un credit rapid doar cu buletinul. Cand semnati cererea de imprumut, semnati si ca sunteti de acord ca institutia financiara nebancara sa faca orice verificari considera de cuviinta. Si credeti-ma: se fac verificari.

Creditele rapide doar cu buletinul sunt imprumuturi rapide acordate de catre IFN-uri catre populatie, cu minim de acte, inclusiv catre restantieri si rau platnici, rapid, cu sume de bani relativ mici si pe perioade scurte de timp.

As mai merge azi la credite rapide doar cu buletinul? Daca as fi in graba, si as avea nevoie mare de bani, urgent, desigur. Asa este, costa mai mult, dar nici sa stau cu saptamanile la mana vreunei banci nu ma ajuta.

Imprumuturile rapide, mai ales cele care se acorda usor, doar cu buletinul, nu sunt pentru orice, ci trebuie luate cu grija, doar in situatii exceptionale, cand este grava nevoia.

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite nevoi personale

- imprumuturi pentru consum,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Credite rapide

Am inceput anul aplicand pentru un credit doar cu buletinul… LA BANCA! Daca pana de curand asta era posibil doar la cateva IFN-uri, gata, este oficial: si bancile ofera imprumuturi rapide fara acte, doar cu buletinul. Creditele bancare pentru nevoi personale sunt avantajoase: sume mari, dobanzi mici, perioade lungi. Dar daca ai venit mic sau esti restantier, tot doar la IFN rezolvi.

Tips:

Completand online o cerere de credit la o banca sau la un IFN, nu ineamna ca esti obligat sa semna contractul.

Cel mai citit articol:

Info financiar

Doar cu buletinul?