CREDITE RAPIDE NEBANCARE

Puteti primi banii in maxim 2 zile fara giranti si fara carte de munca

Pentru a intra in posesia imprumutului contactati institutiile financiare nebancare specializate. Pentru un asemenea credit rapid nu exista nici un fel de taxe sau comisioane ascunse, tot ce veti avea de platit este rata creditului. Rata de plata este fixa pe toata perioada imprumutului rapid.

 

Pentru a avea acces la un asemenea imprumut rapid nebancar trebuie sa completati un formular si in maxim 48 de ore veti primi raspunsul la creditul solicitat. Numeroase Institutii Financiare Nebancare ofera raspunsul la cerere chiar si mult mai rapid, exemple fiind Credius - care poate ioferi imprumuturile in numai o ora, sau Ferratum, care primeste cereri chiar si noaptea, prin SMS.

Avantajele creditelor rapide nebancare:

- Imprumuturile se acorda in maximum 48 de ore de la solicitare

- Fara giranti

- Fara costuri ascunse

- Rate fixe pe care clientii si le pot permite

- Posibilitatatea extinderii perioadei creditului

- Rate achitate saptamanal, chiar si la domiciliu, dupa un program stabilit de comun acord

- Servicii personalizate, de calitate

 

Oferte nebancare rapide - credit usor de obtinut: oferta detaliata de credite nebancare rapide include numeroase forme si tipuri, disponibile in conditii lejere, cu putine acte, cu sau fara verificare in Biroul de credite, cu sau fara garantii.

Institutiile financiare nebancare se afla intr-o continua competitie pentru clienti, nu atat prin nivelul costurilor (dobanda, rate), cat mai ales prin cat de rapide sunt creditele pe care le ofera si cat de usor sunt acestea de obtinut.

Practic, fiecare institutie financiara nebancara ofera credite rapide, denumite ca atare, sau chiar mai drastic: credite nebancare urgente, credite nebancare instant, credite nebancare ultra-rapide, credite nebancare 24 de ore si asa mai departe.

 

Explicam intr-un articol anterior care este situatia la banci cu aceste credite rapide. La IFN, in general, oferta este mai sigur respectata, creditele oferite de catre acestea fiind cu adevarat rapide. Am ales cateva dintre numeroasele institutii financiare nebancare pentru a va prezenta cat de rapide sunt serviciile lor:


VIVA Credit: Daca esti la primul credit nebancar de la Viva, vei primi rapid un raspuns (cateva ore), iar dupa ce creditul este aprobat si termenii contractuali confirmati, transferul banilor se face in maxim 60 de minute. Daca aplici online pana in ora 12 intr-o zi de lucru, poti sa primesti banii in aceeasi zi. » Detalii Viva Credit


CETELEM: Pentru creditul nebancar rapid C-net, cu cerere online, primesti raspunsul online IMEDIAT. Mai rapid de atat nu exista, iar documentele necesare sunt foarte putine.

 

ICREDIT (EASY ASSET MANAGEMENT): Ofera credite nebancare rapide cu cerere online. Daca nu sunt probleme cu actele, primesti banii direct la tine acasa, in maxim 24 de ore.


PROVIDENT: Probabil a facut clasica expresia "credite nebancare rapide". Daca trimiti formularul intre 10 si 18 de luni pana vineri, esti sunat in maxim 60 de minute. Daca ai totul in regula, primesti banii in maxim 48 de ore.


TBI Credit: Pentru cererile de imprumut nebancar rapid, TBI Credit asigura aprobare ultra-rapida, cu minim de documente, prin completarea unui formular online.


Credius: Imprumutul "Aici si Acum", cel mai simplu si cel mai rapid credit - ai ales bunul, ai aplicat pentru imprumut si ai plecat acasa cu ce iti doreai in cel mult o ora.


Ferratum: Imprumut rapid de tip punte ("pana la salariu"), nu se solicita niciun fel de acte, cererea se poate face chiar si noaptea. Singura cnditie: varsta de minim 24 ani.


Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personale



Pe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Credite rapide

Am inceput anul aplicand pentru un credit doar cu buletinul… LA BANCA! Daca pana de curand asta era posibil doar la cateva IFN-uri, gata, este oficial: si bancile ofera imprumuturi rapide fara acte, doar cu buletinul. Creditele bancare pentru nevoi personale sunt avantajoase: sume mari, dobanzi mici, perioade lungi. Dar daca ai venit mic sau esti restantier, tot doar la IFN rezolvi.

Imprumuturi rapide

Prin aplicatia de imprumut completata online la o banca sau la un IFN nu iti asumi nici o obligatie.

Aplici pentru un credit urgent - inseamna, legal, doar ca ai solicitat informatii detaliate.

Abia dupa aceea, daca consideri ca oferta este acceptabila, poti decide sa semnezi un contract de imprumut rapid.

Cel mai citit articol:

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies