Imprumuturi fara adeverinta

Cine si cum acorda credite rapide fara adeverinta de salariu

De multe ori te poti trezi in situatia de a avea nevoie urgent de bani, peste noapte sau chiar mai repede, caz in care, cu exceptia sistemului clasic rude - prieteni, singura solutie sunt IFN-urile care acorda credite rapide doar cu buletinul.

Chiar daca esti salariat, si chiar daca esti angajat cu tot salariul in cartea de munca, obtinerea unei adeverinte de salariu de la angajator poate dura foarte mult, iar cand esti grabit din cauza unei urgente, nu iti poti permite sa astepti atat. Asa ca incepi sa cauti ceea ce te ajuta cu adevarat: un credit ultra rapid, acordat fara acte, fara adeverinta, doar cu buletinul si cel mult un drum la IFN sau la bancomat.

Desi daca va luati dupa stiri sau dupa povesti, anii 2006-2007-2008 au fost apogeul creditului doar cu buletinul, sa stiti ca este adevarat doar dintr-un punct de vedere: numarul foarte mare de imprumuturi acordate in acea perioada - bani dati de IFN-uri pentru orice, oricand si oricum.

Din alte puncte de vedere insa, abia de anul acesta, din 2019, se poate vorbi cu adevarat de credite real si corect doar cu buletinul, pentru ca acum, spre deosebire de anii 'de aur', la anumite institutii financiare nebancare nu se mai cere absolut nimic altceva (nici macar factura de utilitati, fluturas sau extrax de cont).

In general insa, din numarul din ce in ce mai mare de IFN-uri care acorda credit rapid doar cu buletinul, majoritatea cer totusi cate ceva in plus fata de simplul act de identitate. Spre exemplu:

- ExtraSIMPLU (IFN Extra Finance): buletinul de identitate si un extras de cont (totul online);

- TeleCredit: la fel, cartea de identitate si un extras de cont pe cel putin 30 de zile;

- Simplu Credit: buletinul si extras de cont pe cel putin 3 luni;

- Viva Credit: doar buletinul, dar la nevoie se pot cere si alte documente. Daca esi la primul imprumut de la Viva, asteapta-te sa fie nevoie si de alte documente..

 

Cum spuneam insa, exista IFN-uri la care nu se cere absolut nimic in plus:

- Ferratum: completezi cererea online, si dupa ce se aproba mergi la orice unitate CEC Bank cu buletinul si ridici suma imprumutata;

- Credius: fie online, fie direct in magazin, doar cu buletinul si atat, aprobare in maxim 60 de minute.

 

Cat costa asemenea imprumuturi? Ca suma, in sine, nu exagerat de mult, dar asta pentru ca sumele ce se pot acorda prin credite rapide doar cu buletinul suunt in general mici, la nivel de 1-2 salarii cel mult. Ca dobanda insa.. cu cat se acorda mai rapid un credit, si cu cat numarul de acte cerute este mai mic, cu atat dobanda este mai mare, pentru a acoperi riscurile. Date fiind si perioadele foarte scurte pe care se acorda, multe dintre ele pe cel mult 35 de zile (credite tip 'pana la salariu'), DAE-ul acestor imprumuturi este imens ca si numar, insa, repet, suma in sine nu este fabulos de mare - cand ai urgente reale, probleme serioase de rezolvat. Daca vrei insa un asemenea imprumut rapid pentru a-ti lua ultimul tip de telefon sau un tv 3d, mai gandeste-te o data!

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Bancar sau nebancar?

Creditul doar cu buletinul a ajuns la apogeu: acum il acorda in egala masura si bancile, si institutiile financiare nebancare (IFN). Dar fiti atenti: asta nu inseamna ca puteti obtine un imprumut daca nu ai venituri! Pur si simplu, bancile si IFN-urile pot accesa direct mai multe baze de date (ANAF, Revisal) pentru a verifica direct care va este situatia.

Tema zilei:

Acum este timpul investitiilor: creditele se obtin rapid si avantajos iar preturile sunt inca mici!

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies