GARANTI BANK - Credite pentru nevoi personale

Garanti Bank - Credite 2019 - Credit de nevoi personale GarantiBank

Credit nevoi personale / consum, suma maxima: 226.950 daca si imobilul este evaluat la o valoare corespunzatoare. Asigurarea pentru imobil platita de client, de viata oferita de banca. DOBANDA: 5,88% (Robor 6 luni + 2,64%), DAE: 6,71%.

Raspunsul la cererea de imprumut se primeste in aprobare finala in 2 zile dupa depunerea dosarului complet, preaprobare financiara - 1 zi.

Garanti Bank >> Persoane Fizice >> Credite 2019 >> Credite pentru nevoi personale GarantiBank
Garanti Bank: oferta speciala de imprumuturi, categoria credite pentru nevoi personale GarantiBank

Daca doriti sa va reamenajati locuinta, sa achizitionati aparate electrocasnice, sa plecati in vacanta sau sa refinantati un alt credit, Garanti Bank va oferi creditul pentru nevoi personale.

Caracteristici:

- Beneficiati de dobanda redusa daca incasati salariul intr-un cont Garanti Bank.
- Perioada maxima de rambursare este de 5 ani.
- in cazul in care refinantati exclusiv credite contractate inainte de 31.10.2011, puteti imprumuta pana la 60.000 RON / 10.000 EUR, perioada maxima de rambursare fiind de 10 ani.
- Asigurare de protectie a venitului oferita GRATUIT de catre banca care va sustine financiar in urmatoarele situatii: pierdere involuntara a locului de munca, incapacitate temporara de munca, invaliditate totala si permanenta, deces din orice cauza.

Creditul in lei poate acoperi pana la 85% din valoarea evaluata a imobilului in cazul in care venitul cumulat al participantilor la credit este mai mare sau egal cu 3.000 RON si pana la 80% in cazul in care venitul cumulat al participantilor la credit este mai mic de 3.000 RON.

Bunul imobiliar asupra caruia se pune ipoteca trebuie sa apartina solicitantului sau unei terte parti care isi manifesta legal acordul.

Taxe si alte comisioane pentru acordare credit si gestiune: analiza dosar - 600 lei, administrare - 0,05% lunar.

Rata lunara estimativa (la un imprumut in suma maxima de mai sus): 1.559,12 lei descrescatoare pana la 1.446,06 lei (ultima rata).

Locul ocupat in topul Cel mai bun credit ipotecar 2019: 8 (nota obtinuta la analiza: 8.55).

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Navigare rapida

- categorii, subcategorii, cele mai citite articole.

Credit bancar rapid

Singura diferenta acum intre cererea unui imprumut la banca sau la u IFN este legata de verificarile in Biroul de Credit. In timp ce multe IFN-uri acorda credite si restantierilor, banca face obligatoriu verificarea. In rest, conditiile de acordare sunt aproape identice: rezidenta in Romania, varsta de peste 18 ani si un venit legal. Anul urmator va incepe foarte bine pentru cei care doresc un credit pentru nevoi personale sau chiar un imprumut ipotecar: salariile cresc, taxele scad, iar IFN-urile concureaza cu bancile.

Cel mai citit articol:

GDRP | T&C | Privacy | Cookies