Sari la conținut

Credite cu dobanda fixa la banci

Cautam aici cea mai mica dobanda credit nevoi personale 2019 – credit cu dobanda fixa fara teama de ROBOR sau de noul IRCC. Rezultatul va fi o lista cu oferte credite bancare de nevoi personale cu dobanda fixa – imprumuturi independente de cresterea ROBOR sau IRCC sau orice alt indice specific dobanzilor variabile.

Cautam atat imprumuturile acordate in lei, cat si cele in euro. Tinta? Acordare rapida, calculator rate online, descrieri detaliate.

Cea mai mica dobanda fixa

O lunga perioada, dupa varful crizei, ROBOR a scazut constant – astfel scazand ratele la toate creditele in lei cu dobanda variabila deja acordate. In acea perioada, ofertele bancilor abundau in credite cu dobanda variabila, care le acopereau de riscul pierderii de bani.

Acum, cand scaderile ROBOR s-au terminat, si acest indice a inceput sa creasca rapid si substantial, sansele de a gasi un credit bancar cu dobanda fixa incep sa se numere pe degete. Deocamdata pe degetele de la doua maini, maine-poimanine cine stie, poate va fi de ajuns una. Intre timp, ROBOR a fost inlocuit cu IRCC – indicele de referinta al creditelor pentru consumatori. Dar ci acesta este un indice variabil.

Daca un imprumut cu dobanda fixa este atat de avantajos din punctul de vedere al stabilitatii, de ce oamenii apeleaza inca la sumedenia de oferte bancare cu dobanda variabila? Simplu: creditele cu dobanda fixa au o dobanda mai mare decat cele cu dobanda variabila. Sigur, astfel puteti avea o rata mai mica o perioada, dar daca IRCC incepe sa creasca, situatia se poate schimba in cel mai scurt timp.

In continuare, mai jos, sub forma de lista, expunem cele mai importante oferte bancare de credite in euro sau in lei cu dobanda fixa disponibile in aceasta perioada.

Dobanda fixa Raiffeisen Bank

dobanda fixa fata de alternativa floatingCredit rapid bancar cu dobanda excelenta, calculator rate online, rate lunare fara surprize – dobanda ramane aceeasi pe toata perioada imprumutului, indiferent de evolutia ROBOR. Suma minima: 3.001 EUR. Suma maxima: 7.000 EUR. Rambursare 6 – 60 luni. » Credit cu dobanda fixa in euro, Raiffeisen Bank (Flexicredit fara ipoteca)

Se acorda in numerar, direct in euro, fara sa fie nevoie sa faceti dovada unei achizitii. Perfect pentru cheltuieli in afara tarii, cumparaturi online sau vacante. Suma minima: 7.001 EUR. Suma maxima: 15.000 EUR. Rambursare 6 – 60 luni. » Detalii complete oferta

Dobanda fixa in lei Unicredit

Se acorda fara ipoteca, fara garantii. Dobanda este fixa, ROBOR + marja bancii, cu rate fixe. Acopera majoritatea nevoilor tale personale de finantare. Suma minima: 3.500 EUR. Suma maxima: 20.000 EUR (echivalent 93000 RON). Rambursare 6 – 60 luni

Dobanda fixa in euro Unicredit

Creditul fara ipoteca cu dobanda fixa si rate fixe, potrivit daca ai nevoie de o suma mica de bani, obtinuta cu minim de documente si rapid. Suma minima: 500 EUR. Suma maxima: 20.000 EUR. Perioada minima: 6 luni. Perioada maxima: 48 luni. » Detalii complete oferte Unicredit

Dobanda fixa Banca Transilvania

Nota: O data cu asimilarea Bancpost de catre Banca Transilvania, ofertele noi Bancpost nu mai sunt de actualitate. Pentru a beneficia insa de cea mai mica dobanda credit nevoi personale 2019, urmati acest link si alegeti: » Credite nevoi personale cu cea mai buna dobanda 2021

Dobanda fixa OTP Bank fara garantii

Perfect pentru investitii mici, fara garantii si fara ipoteca, acordat persoanelor fizice pentru satisfacerea nevoilor diverse. Suma minima: 140 EUR. Suma maxima: 14.800 EUR (echivalent 68800 RON). Rambursare 6 – 60 luni.

Cum functioneaza dobanda fixa?

Imprumuturile pot veni cu rate ale dobanzii variabile care se modifica in timp sau cu rate fixe. Cu o rata fixa, veti plati aceeasi rata neschimbata a dobanzii pe toata durata imprumutului. Acest lucru este important, deoarece rata dobanzii afecteaza cat de mult va fi plata lunara: daca rata dobanzii creste, platile lunare solicitate ar putea creste si – s-ar putea sa nu va puteti permite acele plati mai mari.

Ba mai mult, o rata a dobanzii care creste va creste, de asemenea, pretul a tot ceea ce ati cumparat cu bani imprumutati. Veti cheltui mai mult pentru dobanda, dar nu veti mai primi nimic in plus la ceea ce ati cumparat. Pentru a vedea un exemplu despre cum se schimba numerele cu o rata mai mare, conectati unele numere la un calculator de amortizare a imprumutului: veti observa ca o rata mai mare duce la costuri lunare mai mari ale dobanzii (si la o plata mai mare).

Ratele dobanzilor se schimba constant pe masura ce economia creste si se contracta. Cu o rata fixa insa, imprumutul este imun la aceste modificari. (sursa: the Balance – jurnal economic)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului