Sari la conținut

Calculator credite bancare si IFN

Download calculator credite bancare si IFN – calculator-credite-bancare-si-ifn.xlsx: arata exact rata lunara, suma imprumutata, dobanda si comisioanele.

Formulele de calcul sunt complexe, de aceea am luat noi greul: am pus si testat totul in cel mai simplu mod: calculator rate in Excel, pe care il puteti descarca, pastra si folosi. Forumelele utilizate sunt valabile pentru creditele de nevoi personale cu dobanda fixa si rate lunare egale. In cazul ofertelor de credite cu dobanda variabila, tot va este de ajutor – veti afla rata la momentul initial. Atfel veti putea compara oricate oferte.

Paranteza introductiva

Anul trecut ne-a mers bine: am reusit sa ajutam foarte multi oameni: 57’154 oameni au vizitat site-ul nostru, totalizand 85’138 sesiuni. Dintre acestia, 20’701 au plecat cu o oferta promovata de sponsori, iar 5’697 persoane au ales o oferta – bancara sau nebancara – de la partenerii nostri afiliati. Dar ce ni s-a parut a fi o problema pentru toti acesti oameni: de cate ori urmau un link din site, nu puteau cunoaste toate detaliile: se incadreaza pentru respectivul credit? Respecta conditiile la imprumut? Isi pot permite costurile ratei? Creditul este ceea ce le trebuie de fapt?

Asa ca, impreuna cu partenerii nostri, am dezvoltat cel mai anonim, cel mai independent si cel mai simplu calculator de credite. Adunam impreuna cele mai bune promotii bancare si nebancare, pentru orice: credite nevoi personale, imprumut pana la salariu sau cumparare in rate, le punem in balanta cu datele introduse intr-un formular (varsta, venit, birou credite etc), si va dam simplu: acesta este cel mai potrivit credit pentru dumneavoastra!

Pe ce se bazeaza un calculator credite bancare si IFN?

Ofertele si optiunile sunt aduse la zi in fiecare saptamana, in functie de campaniile, reducerile si promotiile de la zeci de banci si de IFN-uri. Tot la fel tinem actualizate si toate conditiile de acordare, actele necesare si detaliile imprumutului.

Acest calcul nu poate fi considerat un element contractual, va ajutam doar ca sa va puteti orienta. Venitul minim necesar depinde de dobanzi, si de pragul de indatorare practicat de catre banci, dar si de alti factori. Aici veti gasii cel mult unele valori medii (average). Acestea pot fi modificate in formular cu ce doresti sa obtii cui un asemenea calcul.

Pentru a fi luat in considerare la cererea de credit de nevoi personale, pragul minim al venitului trebuie sa fie analizat in functie de ce se poate dovedi legal (salarii, dividende, chirii, pensii etc). Detalii despre tipurile de venituri acceptate de catre banci gasesti in descrierea fiecarui tip imprumut, variind desigur in functie de banca sau de tipul produsului.

Ce aveti de facut?

Pasul 1: Cautati printre ofertele care nu se afla la promotie, unde veti gasi insa IFN-uri care acorda imprumuturi rapide in conditii mult mai lejere: credit doar cu buletinul.

Pasul 2: descarcati documentul Excel: calculator-credite-bancare-si-ifn.xlsx – download calculator credite bancare si IFN

Calculator credite bancare si IFNIntroduceri in aplicatia descarcata (calculator credite bancare si ifn – download Excel) datele alese. Daca, de exemplul o banca are prezentata o oferta de credit nevoi personale cu dobanda de 12%, perioada 5 ani si maxim 30000 lei, nu sunt suficiente date. Dar toate institutiile financiare, la orice forma de oferta sau de publicitatem sunt obligate sa prezinte si DAE-ul (Dobanda Anuala Efectiva, deci cititi atent textul, si extrageti DAE, perioada maxima si suma maxima.

DAE-ul acela este, il introduceti in Excel. Perioada si suma vi-o alegeti singuri. Restu o face aplicatia: va calculeaza rata lunara, si va arata costul total.

Speram ca aceste rezultate va vor fi de ajutor, dar nu uitati: ce obtineti in aceasta pagina sunt simple elemente de orientare, de analiza primara. Daca vreti sa solicitati un credit de nevoi personale sau un imprumut rapid, aveti mare grija si analizati pana la ultimul punct specificatiile contractuale ale bancii sau institutiei financiare.

In paginile acestui site veti putea gasi multe detalii legate de diverse produse specifice de creditare, precum si unele oferte speciale valabile sau asteptate anul acesta. De asemenea, daca doriti mai multe informatii, nu ezitati sa ne vizitati blogurile sau sa ne scrieti un mesaj.

Dupa calculele din randurile anterioare, aici venim cu ceva mai detaliat: principalele oferte disponibile pe piata in materie de credite de nevoi personale, dar si de credite rapide sau imprumuturi nebancare.

La fel ca in calculatorul anterior, si aici toate socotelile se leaga de venitul minim necesar, de valoarea dobanzii, de perioada si destinatia creditului, dar si de suma de bani imprumutata.

Inca o data ne facem datoria sa va atentionam: nu orice oferta speciala este neaparat exact ce aveti nevoie. Mai bine sa nu va grabiti, chiar daca pare ca arde. Un imprumut rapid poate costa mult mai mult decat un credit de nevoi personale bine analizat si chiar negociat !

In aceasta pagina puteti gasi multe oferte la zi, active in 2019 pe segmentul credite rapide pentru nevoi personale. Acestea sunt in general imprumuturi rapide pentru consum – pentru satfisfacerea unor necesitati urgente, imprevizibile. Creditele de nevoi personale pot fi de asemenea utilizate de catre clienti grabiti, care nu sunt foarte interesati de mici economii la dobanda, ci mai mult de rapiditatea acordarii imprumutului.

Cuvinte de final

Aici incheiem suita calculatoarelor automate de credite si imprumuturi – simulatoare de rate / conditii creditare / termeni contract, in mai putine cuvinte, Calculator credite bancare si IFN » Imprumuturi rapide.

Aceasta pagina va pune la dispozitie un produs simplu si clar: totul pleaca de la ce aveti (veniturile legale, periodice, usor de dovedit legal), si de la ce va trebuie (suma de bani necesara, perioada maxima in care puteti rambursa creditul, moneda..)

Nu uitati: in tarile dezvoltate aproape totul se cumpara pe credit, dar niciodata 100% din imprumut, ci doar cu adaugarea (spre exemplu) a unui credit de nevoi personale de maxim (tot ca exemplu) 70% din costul achizitiei.

Inca ceva: imprumuturile rapide se acceseaza DOAR cand a aparut o problema grava.. Niciun om cu capul pe umeri nu merge la un imprumut nebancar rapid pentru a-si cumpara cel mai nou telefon. Poate daca se strica figiderul vara, si aveti copii, nu va permiteti sa ii duceti la restaurant, atunci poate (dar si asta: poate) e cazul sa cautati rapid o cale de a cumpara un frigider nou. Char si asa, nu pot crede ca se moare in 3 zile, cat ar dura sa rezolvati un dosar de achizitie in rate (tot credit nebancar, dar mult mai ieftin decat cele pana la salariu).

Utilizare Calculator credite bancare si IFN – concluzii

Am divagat. Cateva cuvinte despre ce inseamna si ce poti face cu un calculator credite bancare si IFN. In primul rand, chiar si cand apelati la un simulator direct de pe site-ul bancii, informatiile sunt doar orientative. Ca idee, pot exista conditii mai bune decat cele pe care le veti gasi la o asemenea simulare, dar in general, apare mereu cate ceva care te va face sa te costa un pic mai mult. Este important sa incepeti sa ganditi situatia proprie ca pe o intreprindere. Deschideti un nou capitol in viata: tineti un https://stiintabanilor.ro/bugetul-personal-ca-o-lovitura-de-shito-ryu/.

Nu scapati din vedere: pentru a avea o anumita siguranta inainte de a porni un demers oficial, luati venitul dumneavoastra net, din el scadeti eventualele rate la alte credite (inclusiv leasing la masina sau bunuri cumparate in rate). Ce ramane, impartiti la trei. Rezultatul reprezinta rata maxima lunara pe care vi se va da voie sa o platiti. Daca la o simulare de credit in calculator, rata lunara iese mai mare decat suma calculatat de dvoastra mai sus, atunci fie incercati cu o suma mai mica, fie cu o perioada mai mare, pana se incadreaza. Succes!

5 comentarii la „Calculator credite bancare si IFN”

 1. David Filipache

  ne-ar ajuta mai tare sa faceti un calculator de rate la credit in functie de salariu. multumim !

 2. Trent Emil

  am facut download dar nu gasesc acolo si calculator de credite ipotecare, am luat ce nu trebuia?

 3. Tamac Petre

  ce bine e sa am acuma calculator de credite de nevoi personale, dar la ce m-ajuta? bancille tot aproba doar ce vrea ele, si dau doar cat vrea ele

 4. Georgescu Marius

  ajutor, aici e calculatorul de credite ipotecare de la brd?

 5. Sinziana Popa

  vreau si eu un imprumut, si v-am mai scris pana acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.GDPR | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies
Home | Despre noi | Contact | Sitemap | Facebook | Telcons: 021-9551
Toate drepturile rezervate © 2023
Revocarea / modificarea consimtamantului