CREDITE NEBANCARE URGENTE

Creditele nebancare - rapid sau urgent, instant sau pe loc

Trebuie sa va spun de la bun inceput: cele mai avantajoase credite nebancare nu sunt cele urgente. Normal, pentru ca urgenta costa. Cei mai multi dintre noi isi fac socitelile din timp, cat de cat, se mai pregatesc cu una, cu alta, si, chiar daca la un moment dat ne loveste nevoia, nu e chiar asa de grava situatia incat sa n-o mai putem drege decat cu creditele nebancare urgente.

 

Dar acum, asta este situatia, uneori ne trezim cu nevoia peste noapte, si musai trebuie sa avem niste bani aproape imediat. Ce ne facem? Dam telefoane, intrebam rude, prieteni. Poate avem noroc. Dar daca nu avem, ca e criza si toti o duc cam rau, mergem la un IFN. Cat dureaza? Nu se stie asa din senin, asa ca intram pe internet sa cautam Credite Nebancare Urgente. Cautam credite, dar bancile se misca ca melcul si vor o caruta de hartii. Atunci cautam credite nebancare, ca aici totul merge mai repede. Dar ne trebuie mai repede decat rapid, asta inseamna Urgent. Ar mai exista si Instant, dar astia sunt doar unii, si daca nu ai de unde alege..

 

Deci cautam Credite Nebancare Urgente, asa ca hai sa vedem cine da asa ceva, si cum

Incerc aici sa scriu ce nu se gaseste in pagina de Credite Nebancare Rapide ( detalii). Cum spuneam acolo, toate creditele nebancare se acorda rapid, daca se acorda. Totul este rapid la IFN-uri. Insa uneori este mai mult de atat. De aceea a aparut nevoia unui termen nou: Credite Nebancare Urgente.

 

Nu o sa intru prea adanc in detalii, ca sa explic diferenta dintre creditele nebancare rapide si cele urgente. Daca vreti si aveti timp, va dau ceva de citit:

O sa ma concentrez pe altceva in randurile urmatoare. Rapid inseamna ca se intamla in viteza, foarte repede, in timp scurt. Urgent insa, inseamna si altceva. Inseamna ca e ceva grav, ceva ce nu poate suferi amanare, ce trebuie rezolvat imediat. De aceea si la spital, ati vazut, se numeste serviciu de urgenta, nu serviciu rapid.

 

Deci cand cautati ceva Urgent (credite nebancare, mai la subiect), nu va intereseaza chiar atat de tare cat de repede se va intampla sa il primiti, ci mai ales cat de sigur este ca in acel timp se va intampla. Mai important e de multe ori termenul in care ti se da un raspuns sigur, la o cerere de credite nebancare, decat timpul care mai trece apoi pana sa primesti banii, fizic.

 

Aproape orice oferta de credite nebancare foloseste fraze de tipul “incepand de la doua zi”, sau “chiar si in aceeasi zi”. E bun, inseamna ca poti primi creditul nebancar in acea zi, sau poate a doua zi. Ok, dar asta nu inseamna ca n-ar putea sa dureze si 2 saptamani, nu? Deci haideti sa vedem care IFN-uri dau un termen Maxim pentru un raspuns garantat la cererea de credit nebancar urgent.

 

EasyCredit: Preaprobare in 15 minute, aprobare financiara in 48 de ore. Deci daca aveti o situatie foarte rea, aflati intr-un sfert de ora. Daca e asa si asa, sau e chiar in regula, asteptati maxim 2 zile pana sa aveti un raspuns clar pentru cererea de credite nebancare. Nota: EasyCredit are birouri in Constanta, Bucuresti, Galati si Timisoara, fara depuneri online.

 

iCredit (Easy Asset Management): Primiti creditul nebancar urgent, in 24 de ore de la solicitare (se poate face cerere online), daca sunteti eligibil. Cat dureaza insa sa aflati daca suteti eligibil, sau ce se intampla daca sunteti aproape eligibili, si mai trebuie vreo hartie, e greu de spus.

 

Viva Credit: procesarea cererii se face cel tarziu a doua zi dimineata, insa asta luand in calcul doar zilele lucratoare. Daca depui o cerere vineri, dupa ora 12, va fi vazuta luni dimineata. Aprobarea sau respingerea cererii de credite nebancare urgente se face in foarte scurt timp, daca cererea e corect completata si toate documentele cerute sunt depuse corespunzator. Se poate lucra si exclusiv online.

 

Provident te asigura ca in maxim o ora de la contactare (online, telefon, sms), un consultant te va contacta daca asta se intampla inainte de 6 seara, in zilele de lucru). dar cat dureazxa aprobarea, nu gasim nicaieri. Tot ce e clar este ca poti avea banii in 48 de ore, daca alegi serviciul de credit la domiciliu. daca nu, in maxim 10 zile ai banii in cont.

 

Cetelem este vag in descriere. Spune, de pilda, la creditele nebancare online C-net, ca raspunsul se da online instant. Cum oricum e nevoie de dat documente, deci nu se stie cat dureaza de fapt.

 

Forza Rossa Financial Services (FRFS), credite nebancare urgente, pentru nevoi personale, consum sau auto: “timpul pe care dosarul de credit il petrece efectiv in verificare cu institutia financiara este mai mic de 24 ore. Consultantul nostru vine la tine acasa sau la birou si iti raspunde la toate intrebarile, ajutandu-te sa iei decizia potrivita.”

 

Verida spune ca da un raspuns in 48 de ore, dar cum ei se ocupa doar de credite imobiliare, nu cred ca intra in ce ne intereseaza pe noi, creditele nebancare urgente.

 

Chiar daca sectiunea aceasta se ocupa in mod clar de creditele nebancare urgente, eu spun sa aruncam o privire si in zona bancilor. Atentia ne-a fost atrasa de doua banci cu oferte speciale: OTP Bank si Citibank. Ambele banci afirma ca ofera credite urgente, cu aprobare si finalizare in maxim 24 de ore.

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Credite rapide

Am inceput anul aplicand pentru un credit doar cu buletinul… LA BANCA! Daca pana de curand asta era posibil doar la cateva IFN-uri, gata, este oficial: si bancile ofera imprumuturi rapide fara acte, doar cu buletinul. Creditele bancare pentru nevoi personale sunt avantajoase: sume mari, dobanzi mici, perioade lungi. Dar daca ai venit mic sau esti restantier, tot doar la IFN rezolvi.

Tips:

Completand online o cerere de credit la o banca sau la un IFN, nu iti asumi obligatia de a semna contractul.

Cel mai citit articol:

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies