CREDIT RAPID NEBANCAR

Creditele nebancare - cum poti obtine credit in cel mult 2 zile

Oferta detaliata de credit rapid nebancar include numeroase forme si tipuri, disponibile in conditii lejere, cu foarte putine acte, cu sau fara verificare in Biroul de credite, in general fara garantii.

 

Institutiile financiare nebancare se afla intr-o continua competitie pentru clienti atat intre ele, cat si cu bancile, nu atat prin nivelul costurilor (dobanda, rate), cat mai ales prin cat de rapid acorda un credit si cat de usor sunt acesta de obtinut.

Practic, fiecare institutie financiara nebancara cel putin un credit rapid, denumit ca atare, sau chiar mai drastic: credit urgent nebancar, credit nebancar instant, fulger, credit nebancar ultra-rapid, credit nebancar 24 de ore si asa mai departe.

 

Explicam intr-un articol mai vechi care este situatia la banci cu aceste credite rapide. Intre timp a dezvoltat o analiza cat se poate de noua - iulie 2019, referitare la modul de a obtine de la banci un credit rapid.

 

La IFN, in general, oferta este mai sigur respectata - poate cu exceptia bancilor pe care le gasiti in link-ul din pasajul anterior - creditele oferite de catre acestea fiind cu adevarat rapide. Pentreu a trece la conret, am ales cateva dintre numeroasele institutii financiare nebancare pentru a va prezenta cat de rapide sunt serviciile lor:

 

PROVIDENT
Probabil a facut clasica expresia "credite nebancare rapide". Daca trimiti formularul intre 10 si 18 de luni pana vineri, esti sunat in maxim 60 de minute. Daca ai totul in regula, primesti banii in maxim 48 de ore.

 

VIVA Credit
Daca esti la primul contract cu Viva pentru ofertele de credite nebancare rapide online, vei primi foarte repede un raspuns (cateva ore), iar dupa ce creditul este aprobat si termenii contractuali confirmati, transferul banilor se face in maxim 60 de minute. Daca aplici online pana in ora 12 intr-o zi de lucru, poti sa primesti banii in aceeasi zi.

 

CETELEM
Pentru creditul nebancar rapid C-net de la Cetelem, cu cerere online, primesti raspunsul imediat. Mai rapid de atat nu exista, iar documentele necesare sunt foarte putine.

 

ICREDIT (EASY ASSET MANAGEMENT)
iCredit ofera credit rapid nebancare cu cerere online dar cu verificare prin intermediul consultantilor de credit (detalii completare dosar imprumut rapid cu buletinul iCredit). Daca nu sunt probleme cu actele, primesti banii direct la tine acasa, in maxim 24 de ore. Toate drumurile sunt facute de catre consultantul iCredit.

 

TBI CREDIT
Pentru cererile de credit rapid nebancar, TBI Credit asigura aprobare ultra rapida, cu minim de documente, totul prin completarea unui formular online.

 

CONFIDENT
Solicitarea de credit nebancar rapid se face pe loc, in baza documentatiei complete, iar preavizarea se primeste in aceeasi zi.

 

Iata cate oferte, care mai de care mai interesante. Daca verificati frecvent pe site-urile acestor IFN, sau urmariti stirile si reclamele, veti descoperi, ca la orice vanzari, ca exista si promotii, reduceri, oferte speciale. Da, chiar si pentru credite nebancare rapide exista asa ceva.

 

Mai e ceva important: intr-un fel se contracteaza, verifica si deruleaza un contract de credit nebancar la prima solicitare, altfel e cand esti deja client vechi. De aceea, e bine sa alegeti cu mare atentie cand apelati prima oara la asemenea credite. Mai bine cereti mai putini bani, pe o perioada scurta, si aveti grija sa platiti fiecare rata la timp, fara amanari sau scaderi. Dupa aceea, la acel IFN, veti avea totul mult mai rapid.

 

In plus, nu strica sa cititi si ce scriu despre creditele nebancare rapide colegii nostri de la Crediton:

 

“CEL MAI RAPID CREDIT RAPID NEBANCAR:

Datorita situatiei financiare precare, romanii se descurca tot mai greu, astfel ca traiesc de pe un salariu pe altul, fara a-si permite extravaganta anilor de dinainte de...”

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Credite rapide

Am inceput anul aplicand pentru un credit doar cu buletinul… LA BANCA! Daca pana de curand asta era posibil doar la cateva IFN-uri, gata, este oficial: si bancile ofera imprumuturi rapide fara acte, doar cu buletinul. Creditele bancare pentru nevoi personale sunt avantajoase: sume mari, dobanzi mici, perioade lungi. Dar daca ai venit mic sau esti restantier, tot doar la IFN rezolvi.

Tips:

Completand online o cerere de credit la o banca sau la un IFN, nu iti asumi obligatia de a semna contractul.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies