Creditul rapid

Creditul de nevoi personale trebuie sa fie rapid, altfel rareori poate fi de folos

Credite nebancare rapide Targoviste - Dambovita

Societati nebancare in judetul Dambovita. Credite rapide

Activitatea Institutiilor Financiare Nebancare (IFN - IFN-uri - institutii non-bancare) este reglemantata conform legii 93/2009 completata cu OUG 42/2011, si se limiteaza la activitati de servicii financiare care se refera in primul rand la acordarea de imprumuturi - credite, fara a avea in portofoliu activitati de intermediere financiara, atragere de economii sau de cont curent (doar bancile au toate aceste activitati in portofoliu de oferte).

Pentru ca in judet, numarul de IFN-uri este destul de mic, si lipsa concurentei nu ajuta clientul, aruncayi o prvire si la imprumuturi Prahova.

 

Credite rapide online:

 

Comparator oferte si cereri credite rapide pana la salariu (online doar cu buletinul).

Toate ofertele si links imprumuturi bancare si nebancare in rate (termen lung).

 

 

IFN-uri cu sediul central in judet:

 

DAVISA IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 1237, Str. UNIRII Nr. 4A Bl. 12 Ap. 20, Gaesti, Judetul Dambovita, expert pentru imprumuturi IFN si credite de nevoi personale.

ILNED IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 7378, Aleea TRANDAFIRILOR Bl. 4 Sc. B Ap. 23, Targoviste, Judetul Dambovita, acorda credite nebancare rapide si imprumuturi de bani.

SIMONA - IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 10987, Str. LIBERTATII COM COOPERATIE Nr. 3-5, Targoviste, Judetul Dambovita, specialisti in credite nebancare rapide si imprumuturi de bani.

C.S.P. IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 12041, B-dul TUDOR VLADIMIRESCU Nr. 104, Targoviste, Judetul Dambovita, domeniu de activitate: credite nebancare urgente si imprumuturi de bani.

APLOMB-IFN S.R.L., nr. reg. BNR: 12213, B-dul REGELE CAROL I Nr. 50, Targoviste, Judetul Dambovita, la dispozitie pentru credite nebancare rapide si imprumuturi de bani.

 

Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Navigare rapida

- categorii, subcategorii, cele mai citite articole.

IFN in judet

Exista doua modalitati de acordare a imprumuturilor: cele acordate personal si cele acordate 100% online. Imensa majoritate a contractelor impun o forma de contact personal, ceea ce necesita birouri teritoriale. In aceste pagini gasiti adresele celor mai importante societati de credit in fiecare judet, cu adresa, numere de telefon si alte detalii de contact.

Pe langa aceste IFN-uri care au sedii in judetul dvoastra, mult mai interesante pot fi IFN-urile cu acoperire nationala, adica sedii in toate judetele sau modalitati de lucru 100% online:
» Telecredit (imprumuturi rapide online doar cu buletinul)
» Viva Credit (creditul pana la salariu)
» Provident (imprumutul la domiciliu)
» Credius (credite in 60 de minute fara adeverinta sau alte acte)
» Ferratum (totul este absolut online, fara vreun act)
» iCredit (consultanta gratuita, acordare rapida)
» IFN Extra Finance (creditul Extra Simplu pentru nevoi personale)

 

GDRP | T&C | Privacy | Cookies