CREDITE NEBANCARE PENTRU DATORNICI IN 2017-2018

Creditele nebancare - poti face rost de bani daca ai necazuri la alte credite!

Creditele pentru cei cu probleme sunt acceptate doar in anumite cazuri. Clientii care sunt considerati rai-platnici si sunt inscrisi in Birou, se gasesc in situatii dificile. Totusi, multe dintre aceste societati acorda credite restantierilor care nu prezinta potential major de risc, chiar daca sunt inscrisi in lista neagra a bancilor. De exemplu, un om poate avea intarzieri la plata ratelor bancare de 40-50 zile. Chiar daca si-a platit rata, acest om este inscris automat in Biroul de Credite, chiar daca intre timp si-a rezolvat situatia.

Pentru a obtine credite nebancare, chiar in conditiile in care esti inregistrat ca restantier, trebuie sa-ti ceri evaluarea restantelor din Biroul de Credite. Nu trebuie sa detii foarte multe cunostinte financiare ca sa poti afla daca mai esti valid in obtinerea unui credit nebancar sau nu. In 2017-2018, la fel ca in anii trecuti, IFN-urile verifica aceste liste de rai-platnici, insa, nimeni nu le obliga sa nu-ti acorde creditul. Evaluarea este a lor proprie si tine cont de tipul restantei si de concluzia pe care o trag cu privire la capacitatea ta de rambursare a ratelor respectivului credit.

 

Nu trebuie sa va speriati inainte de a cere un credit nebancar ca nu-l veti obtine, avand in vedere ca figurati cu probleme la Biroul de Credite. Chiar daca IFN-ul va verifica situatia, decizia va fi luata in functie de mai multi factori.

 

 

Pentru mai multe detalii despre credite nebancare am deschis o lista de discutii pe blog.

 

Speram sa va gasim acolo, cu parerile si intrebarile dumneavoastra, astfel incat sa aducem cat mai multe raspunsuri de interes.


Credite rapide

Am inceput anul aplicand pentru un credit doar cu buletinul… LA BANCA! Daca pana de curand asta era posibil doar la cateva IFN-uri, gata, este oficial: si bancile ofera imprumuturi rapide fara acte, doar cu buletinul. Creditele bancare pentru nevoi personale sunt avantajoase: sume mari, dobanzi mici, perioade lungi. Dar daca ai venit mic sau esti restantier, tot doar la IFN rezolvi.

Tips:

Completand online o cerere de credit la o banca sau la un IFN, nu iti asumi obligatia de a semna contractul.

Info financiar

Doar cu buletinul?