Imprumuturi rapide fara garantii

Credite pentru nevoi personale fara ipoteca, giranti sau garantii

Afla rapid tot ce este important legat de creditul rapid de nevoi personale fara garantii, fara ipoteca, fara giranti si fara fisa fiscala sau adeverinta de venit, cu acordare rapida, acte putine si contract simplu.

 

Nu doar IFN-urile, ci si bancile ofera credite fara garantii, respectiv credite de nevoi personale, credite de consum, credite de achizitii bunuri, credite pentru vacante, credite pentru studenti.

Daca nu va grabiti foarte tare, nu sunteti inregistrat in biroul de credite si aveti un venit cert si sigur, e de preferat sa mergeti la banci. Acestea acorda credite fara garantii pe perioade mai lungi, cu sume mai mari de bani si dobanzi decente.

 

Daca nu, mergeti la o institutie nebancara (gen Provident, Patria Credit, Viva Credit, Cetelem, TBI Credit, Easy Asset Management - iCredit), sau uneori chiar direct in magazin (vezi pagina noastra Credius IFN). Aici e mai scump, dar se misca repede, fara multe acte si cu verificari mai sumare.

 

Mai exista si o categorie intermediara, IFN-urile care apartin de marile banci. Multe banci si-au creat asemenea IFN-uri nu doar pentru activitatile de leasing, unde erau oarecum obligate, ci si pentru a putea acorda credite fara garantii, in conditii mai relaxate decat cele impuse de catre BNR.

 

Pentru sume mari, cum ar fi cele pentru credite imobiliare, sau pentru achizitia unui autoturism mai bun, se solicita garantii (ipoteca pe imobil, gaj pe autoturism etc). dar pentru sume mai mici, garantiile la credit nu mai sunt necesare. Se pot obtine astfel sume frumoase, chiar si de 15000 euro, fara nicio garantie sau giranti.

 

Practic, orice banca sau IFN care acorda credite de consum sau de nevoi personale, inseamna ca acorda credite fara garantii. Problema este doar de suma si perioada de rambursare. Daca aveti un salariu de 1000 lei pe luna, si vreti sa luati un credit de 10000 euro, mai mult ca sigur vi se vor cere garantii sau giranti (asta daca va acorda cineva in vreun fel un asemenea credit).

Teoretic, prin intermediul imprumuturilor rapide fara garantii se pot obtine, cu rambursarea la 5 ani, sume de pana la 30.000 euro.

In realitate, cele mai bune oferte de credite fara garantii (nevoi personale) sunt de maxim 20.000 euro, oferite de catre Piraeus Bank, Unicredit Consumer Financing IFN si Garanti Bank.

 

Daca vreti 15.000 euro (tot pe 5 ani) credit fara garantii, puteti merge la Intesa SanPaolo Bank sau la BRD (pe langa cele de mai sus, desigur).

 

Pentru 10.000 euro credit fara garantii, se adauga Banca Carpatica si BancPost (cu creditul Nume Prenume), RIB, Alpha Bank sau ProCredit Bank.

 

Mai putin de 10000 euro credit fara garantii.. ofera aproape toate bancile.

 

La sume mult mai mici, cand deja incepem sa discutam si de IFN-uri, se schimba mult doar perioada de rambursare. IFN-urile in general nu dau credite sume mari, si nu se complica cu garantii la credite.

 

BT-Direct IFN, institutie financiara nebancara membra a grupului Banca Transilvania, - ne propune credit de nevoi personale Credit Direct. Suma maxima 40000 lei, perioada de rambursare 5 ani, rata lunara sub 150 lei.

 

Creditelede "BRD PROMO" sunt catalogate drept cel mai ieftin pentru client deoarece acesta obtine dobanda anuala, comisionul de acordare credit si comisionul de administrare credit zero.

Persoanele care acceseaza creditul de consum BRD Finance pot obtine pana la 30.000 lei, pe o perioada de maximum 5 ani. Dobanda perceputa de institutie incepe de la 7%, iar avansul solicitat este 0%. Pentru un imprumut de 3000 lei pe 1 an, rambursat prin "Credit Super Util", DAE este 19,67%, rata lunara 275 lei.

 

Accesand creditul de nevoi personale de la TBI Credit (un IFN renumit), poti obtine cel mult 5000 euro, pe o perioada de maximum 5 ani. Spre exemplu, pentru un credit in valoare de 10000 lei, pe o durata de 6 luni, comisionul de analiza a dosarului este de 641,75 lei, rata lunara este 1.789,18 lei, DAE este 24,78%, valoarea totala platibila a imprumutului fiind de 10.735,06 lei.


Navigare rapida:

Categorii principale:

Imprumuturi rapide

si

Credite nevoi personalePe larg:

Noutati imprumuturi rapide

- informatii la zi din domeniul financiar-bancar,

Credite doar cu buletinul

- imprumuturi facile,

Imprumuturi IFN

- oferte si analize din domeniul nebancar,

Credite bancare

- promotii si opinii,

Oferte credite rapide

- produse de creditare urgenta,

Imprumuturi nebancare

- opinii si analize pe ofertele IFN,

Credite prin banci

- pentru consum sau ipotecare,

Contacte IFN

- sediile societatilor nebancare pe judete,

Leasing

- oferte si promotii leasing,

Carduri

- instrumente rapide de plata,

Creditarea direct in magazine

, o sectiune

Discutii si pareri

si

Arhiva articole

.

Credite rapide

Am inceput anul aplicand pentru un credit doar cu buletinul… LA BANCA! Daca pana de curand asta era posibil doar la cateva IFN-uri, gata, este oficial: si bancile ofera imprumuturi rapide fara acte, doar cu buletinul. Creditele bancare pentru nevoi personale sunt avantajoase: sume mari, dobanzi mici, perioade lungi. Dar daca ai venit mic sau esti restantier, tot doar la IFN rezolvi.

Tips:

Completand online o cerere de credit la o banca sau la un IFN, nu iti asumi obligatia de a semna contractul.

Info financiar

Doar cu buletinul?
Home | GDRP | Termeni - condiții | Confidențialitate | Cookies