IMPRUMUTURI NEBANCARE FARA GARANTII

Creditele nebancare - cum poti obtine creditul in cel mult 2 zile

Credite rapide de nevoi personale fara garantii, fara ipoteca, fara giranti si fara fisa fiscala. Aprobare rapida, acte putine, contract simplu - dobanda fixa si rate egale.

 

Nu doar IFN-urile, ci si bancile ofera credite fara garantii. Credite de nevoi personale, credite de consum, credite de achizitii bunuri, credite pentru vacante, credite pentru studenti.

Daca nu va grabiti foarte tare, nu sunteti inregistrat in biroul de credite si aveti un venit cert si sigur, e de preferat sa mergeti la banci. Acestea acorda credite fara garantii pe perioade mai lungi, cu sume mai mari de bani si dobanzi decente.

 

Daca nu, mergeti la o institutie nebancara (gen Provident, Patria Credit, Viva Credit, Cetelem, TBI Credit, Easy Asset Management - iCredit), sau uneori chiar direct in magazin (vezi pagina noastra Credius IFN). Aici e mai scump, dar se misca repede, fara multe acte si cu verificari mai sumare.

 

Mai exista si o categorie intermediara, IFN-urile care apartin de marile banci. Multe banci si-au creat asemenea IFN-uri nu doar pentru activitatile de leasing, unde erau oarecum obligate, ci si pentru a putea acorda credite fara garantii, in conditii mai relaxate decat cele impuse de catre BNR.

 

 

Pentru sume mari, cum ar fi cele pentru credite imobiliare, sau pentru achizitia unui autoturism mai bun, se solicita garantii (ipoteca pe imobil, gaj pe autoturism etc). dar pentru sume mai mici, garantiile la credit nu mai sunt necesare. Se pot obtine astfel sume frumoase, chiar si de 15000 euro, fara nicio garantie sau giranti.

 

Practic, orice banca sau IFN care acorda credite de consum sau de nevoi personale, inseamna ca acorda credite fara garantii. Problema este doar de suma si perioada de rambursare. Daca aveti un salariu de 1000 lei pe luna, si vreti sa luati un credit de 10000 euro, mai mult ca sigur vi se vor cere garantii sau giranti (asta daca va acorda cineva in vreun fel un asemenea credit).

Teoretic, prin credite fara garantii se pot obtine, cu rambursarea la 5 ani, pana la 30000 euro.

In realitate, cele mai bune oferte de credite fara garantii (nevoi personale) sunt de 20000 euro, oferite de catre Piraeus Bank, Unicredit Consumer Financing IFN si Garanti Bank.

 

Daca vreti 15000 euro (tot pe 5 ani) credit fara garantii, puteti merge la Intesa SanPaolo Bank sau la BRD (pe langa cele de mai sus, desigur).

 

Pentru 10000 euro credit fara garantii, se adauga Banca Carpatica si BancPost (cu creditul Nume Prenume), RIB, Alpha Bank sau ProCredit Bank.

 

Mai putin de 10000 euro credit fara garantii.. ofera aproape toate bancile.

 

La sume mult mai mici, cand deja incepem sa discutam si de IFN-uri, se schimba mult doar perioada de rambursare. IFN-urile in general nu dau credite sume mari, si nu se complica cu garantii la credite.

 

BT-Direct IFN, institutie financiara nebancara membra a grupului Banca Transilvania, - ne propune credit de nevoi personale Credit Direct. Suma maxima 40000 lei, perioada de rambursare 5 ani, rata lunara sub 150 lei.

 

Creditelede "BRD PROMO" sunt catalogate drept cel mai ieftin pentru client deoarece acesta obtine dobanda anuala, comisionul de acordare credit si comisionul de administrare credit zero.

Persoanele care acceseaza creditul de consum BRD Finance pot obtine pana la 30000 lei, pe o perioada de maximum 5 ani. Dobanda perceputa de institutie incepe de la 7%, iar avansul solicitat este 0%. Pentru un imprumut de 3000 lei pe 1 an, rambursat prin "Credit Super Util", DAE este 19,67%, rata lunara 275 lei.

 

Accesand creditul de nevoi personale de la TBI Credit (un IFN renumit), poti obtine cel mult 5000 euro, pe o perioada de maximum 5 ani. Spre exemplu, pentru un credit in valoare de 10000 lei, pe o durata de 6 luni, comisionul de analiza a dosarului este de 641,75 lei, rata lunara este 1.789,18 lei, DAE este 24,78%, valoarea totala platibila a imprumutului fiind de 10.735,06 lei.


Credite rapide

Am inceput anul aplicand pentru un credit doar cu buletinul… LA BANCA! Daca pana de curand asta era posibil doar la cateva IFN-uri, gata, este oficial: si bancile ofera imprumuturi rapide fara acte, doar cu buletinul. Creditele bancare pentru nevoi personale sunt avantajoase: sume mari, dobanzi mici, perioade lungi. Dar daca ai venit mic sau esti restantier, tot doar la IFN rezolvi.

Tips:

Completand online o cerere de credit la o banca sau la un IFN, nu iti asumi obligatia de a semna contractul.

Info financiar

Doar cu buletinul?